Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707516 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:ТАРО
« Отговор #700 -: Август 26, 2010, 10:54:20 pm »
Милки, настоящия ретро МЕрке подходящ и без друго точно за такива разговори.
Спираш тго и му казваш - извинявай, гледам те от известно време в квартала. Познаваме се. Исках само да те поздравя  :blink:
Да мерси,
но гледам друг път колко оживено се хвърлят карти тук и онзи ден като реших да се възползвам от вашите познания.....удрям на камък :blink: Нищо здраве да е.
Не бих направила аз първата крачка,както тогава.Сега е негов ред(ако иска)...иначе може и да съжалява по-късно :P
Еееех написах цял роман ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #701 -: Август 27, 2010, 07:30:42 am »

вещичке, не хвърляй картите случилото се само показва, че работят и  имаш връзка с тях

да бе, размислих после. след като Марая го каза нищо не казах, но после доста разсъждавах на темата. тя твърдеше, че имали енергия - ми имат - моята, защото на никого не давам да ги пипа. познали за разни неща - ми значи така е трябвало. ако нещо не трябваше да видя, аз нямаше да го видя и толкоз. не мога да се разделя с тях - обичам си ги...просто ще си починат за седмица и туй то...
пък и това ми е първото тесте таро. дори са надписани със значенията си при права и обърната карта отзаде, щото в началото ме мързеше все книжката си да чопля  ;D

обаче вчера хвърлих карти на много близка приятелка /приятелки сме от повече от 30 години/ и нещата отново не бяха хич розови и се стреснах много - много главни аркани около централното кръстосване на карти /при келтския кръст/ - кулата, отшелника, обесения, колесницата, влюбените, дявола... дано само да се наложи да напусне работа поради скарване с шефа, щото иначе не знам  :-\  при Пепи бяха доста по-малко главни аркани и пак виж кво стана... пффф ужас...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #702 -: Август 27, 2010, 07:35:28 am »
Милки, настоящия ретро МЕрке подходящ и без друго точно за такива разговори.
Спираш тго и му казваш - извинявай, гледам те от известно време в квартала. Познаваме се. Исках само да те поздравя  :blink:
Да мерси,
но гледам друг път колко оживено се хвърлят карти тук и онзи ден като реших да се възползвам от вашите познания.....удрям на камък :blink: Нищо здраве да е.
Не бих направила аз първата крачка,както тогава.Сега е негов ред(ако иска)...иначе може и да съжалява по-късно :P
Еееех написах цял роман ;D

не се сърди! не винаги съм в кондиция да хвърлям карти, а и не седя на рс по цял ден. наистина искам да спра за поне пет дни щото малко и те да си починат, а и аз да си изкарам лошите мисли от главата... тази седмица новините ми дойдоха в повече... ей го на излъгах се да хвърля вчера карти на приятелка и само разни ужасии се подредиха пак...

след седмица може да се пробвам  ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #703 -: Август 27, 2010, 07:49:29 am »
Добре,почини си :blink:

Явно не е писано да знам отговора :blink:
« Последна редакция: Август 27, 2010, 07:56:33 am от Milkyway »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #704 -: Септември 03, 2010, 07:57:21 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:16:44 am от Синухе »

« Отговор #705 -: Септември 04, 2010, 12:18:59 pm »
  Ееее, Синухе, как ги теглиш тия карти - пак изцяло кореспондират с вътрешната ми нагласа и със събитията около мен... :wub:

*

Divna

« Отговор #706 -: Септември 04, 2010, 12:38:17 pm »
Синухе, изтеглил си супер карти за Септември!
Нямаш идея как ми подействаха, за което ти благодаря!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #707 -: Септември 04, 2010, 12:54:18 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:17:05 am от Синухе »

« Отговор #708 -: Септември 10, 2010, 09:58:42 pm »
Според вас какво предполага при въпрос свързан с любовта,ако след тегленето на карти таро има следните резултати:

Силата,Провесеният,Светът,Папата,Смъртта,Глупакът,Справедливостта

« Отговор #709 -: Септември 10, 2010, 10:14:12 pm »
Ти само големи аркани ли мешаш? Така го правят само най-опитните  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Изхода от ситуацията много често  се показва от малките аркани :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #710 -: Септември 10, 2010, 10:16:13 pm »
Хаха,опитна изобщо не съм,но...
Ами ще трябва да пробвам с малките тогава,понеже наистина ми е интересен резултата  :blink:

« Отговор #711 -: Септември 10, 2010, 10:21:27 pm »
Ами ще трябва да пробвам с малките тогава,понеже наистина ми е интересен резултата  :blink:

малките + големите  ;) и виж някой подредба, за да свикнеш да им "казваш" колко от тях трябва да са готови да бъдат изтеглени  ;D и в каква конфигурация.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #712 -: Септември 10, 2010, 10:24:18 pm »

малките + големите  ;) и виж някой подредба, за да свикнеш да им "казваш" колко от тях трябва да са готови да бъдат изтеглени  ;D и в каква конфигурация.

Аз честно казано рядко се занимавам с таро,даже по-често ползвам обикновенни карти  в определена подредба,но понякога обикновенните карти някак си не ми дават достатъчно информация,та ще видя какво ще направя с тарото  :blink:

*

abroad

« Отговор #713 -: Септември 15, 2010, 07:06:37 pm »
гледам, че Kaya скучае и поизостави материята, та да попитам :P

Как определяш времето на краен ефект при Таро-то, ако например има превес на главните аркани, и от по-бързите, и от по-бавните?
Пентакли бавят ли се по принцип, особено като завършваща карта?

п.п. Напоследък все излиза папата, и все повече като последна карта :rolleyes:
Знам, че се води благодетел ;D, но ако нещата са на кантар, за кое е по-склонен да отговаря - за лични отношения или работни

айде, засега ти стигат ;D
« Последна редакция: Септември 15, 2010, 07:14:18 pm от abroad »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #714 -: Септември 15, 2010, 10:27:22 pm »
 за лични- с цел брак :blink: е много хубава карта
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #715 -: Септември 22, 2010, 06:58:29 pm »
Чували ли сте за тълкуване на Кулата, като страхове от които трябва да се освободим?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #716 -: Септември 22, 2010, 07:19:26 pm »
хм, аз лично се страхувам от нейната поява    :lol:, но може да значи много различни неща всичките сочещи промяна.... дяволът, 9 меча са страхове
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #717 -: Септември 22, 2010, 07:21:05 pm »
Чували ли сте за тълкуване на Кулата, като страхове от които трябва да се освободим?
..и аз така я възприемам. Напоследък често пъти ми е излизала и то като първа карта.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #718 -: Септември 22, 2010, 07:23:26 pm »

да, на мен обикновено като ми се падне /като хвърлям на себе си/ винаги това ми означава... и затова и винаги бъркам като я видя в подредба за друг човек - демек приемам я като малкото зло, но всички знаете случая с Пепи   :(

*

abroad

« Отговор #719 -: Септември 22, 2010, 07:24:15 pm »
хм, аз лично се страхувам от нейната поява    :lol:, но може да значи много различни неща всичките сочещи промяна

защо :-\
изпада ми два пъти от тестето, а на тези карти най им връзвам, че хич не ги броя за случайни

.... дяволът, 9 меча са страхове

дяволът също..