Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706845 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1380 -: Октомври 27, 2011, 10:11:49 pm »
Благодаря ти за помощта :)  :wub:

« Отговор #1381 -: Ноември 10, 2011, 09:12:43 pm »
Момичета, помагайте!
Теглих си карти от тестето за "Как ще се развият взаимоотношенията ни с А.?" и май картите не са много благоприятни, вие какво мислите? Да уточня само, че нямаме връзка, просто сме познати и колеги.

Смърт
Двойка чаши - обърната
Кулата - обърната

Не знам, просто много кофти ми изглеждат, но ако се опитам сама да си ги тълкувам. Да кажем, че смърта е трансформация - тоест може да има някакво развитие в отношенията. Двойката чаши обърната четох, че може да се тълкува като страст, но може и да бъркам.Проблема ми идва с тая обърната кула - или е разруха в отношенията или някаква друга разруха  :-\ не знам.
Помогнете, моля! :wub: :wub: :wub:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1382 -: Ноември 10, 2011, 09:31:09 pm »
просто сме познати и колеги.

не се страхувай :blink:
едва ли те интересува само и единствено написаното по-горе като отношения, може да си се влюбила междувременно :blink:
и ситуацията драматично и бързичко да се промени, за което може и да не си съвсем готова, но не и изненадана
смъртта тук очертава преживяни вече катаклизми (не само в любовта) в последните няколко години
може да има събитие до дни, което да те насочи

това, което аз не харесвам в подредбата са по-скоро две от три обърнати карти - очакванията може да не се оправдаят напълно, но поне ще има динамика във взаимоотношенията :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1383 -: Ноември 10, 2011, 09:34:51 pm »
и още нещо - не се вини за миналото, общо взето малко влияние си имала над него, не е в теб вината :blink:

« Отговор #1384 -: Ноември 10, 2011, 10:36:33 pm »
Благодаря ти,Аброад!  :wub:
Ами имам симпатии към човека, всъщност го забелязах, понеже ми направи впечатление неговото поведение към мен последно време - не,че е нещо особено, но показва внимание, малко, но има някаква разлика от преди, не знам дали си внушавам, всичко е много относително в крайна сметка. И така някак погледнах с други очи на него, смисъл почнах повече да го забелязвам, без да прекалявам, разбира се, просто преди не му отдавах никакво значение и внимание.
Иначе да, страх ме е (което наистина има общо с миналото) да не го харесам повече от допустимото и после да съм наранена, може би искам поне някакъв знак, за да се чувствам по-сигурна, но и не мога да очаквам такова нещо,така че единствено остава да чакам явно и нищо да не правя.
Обещавам да не очаквам много, щом има възможност да не се оправдаят очакванията.
Ако има някакво развитие, ще пиша.  :blink:

« Отговор #1385 -: Ноември 10, 2011, 11:06:25 pm »
Напоследък съм доста по-объркана от обичайното - ударила ме е Уранова опозиция и се чудех какво ми пречи и попитах картите: Какъв човек съм? Просто въпросът така ми дойде, но си мисля че картите описват моментното ми състояние. :rolleyes:

Изпадна 10 мечове, а другите карти са:

Светът
6 Пентакли
(обърната)
Смъртта (обърната)

Дали не мога да превъзмогна миналото? 10 мечове не ми харесва, може би са свързани с емоционално нараняване. Поне така навързвам нещата. А обърнатата Смърт - не мога да скъсам с миналото и да продължа напред?

« Отговор #1386 -: Ноември 11, 2011, 05:55:52 pm »
Ми като цяло влагаш прекалено много драматизъм, за нещо което вече си е заминало и няма да се върне. Някак си се приемаш като жертва по отношение на нещо. Ситуацията не е толкова зле, колкто си мислиш. Проблема при теб е, че просто наистина не искаш да се отделиш от миналото си, а някак си се налага. Бих могла да кажа, че каквото и да е трябвало да се направи преди, е направено от теб добре и просто няма какво повече да се прибави към него. Това е и причината от теб в момента да се изисква да минеш на един нов етап на развитие, но ти не го приемаш, страхуваш се от типа промяна, която изразява Смъртта, а именно някаква рязка смяна на преход от едно състояние в друго. Няма за какво, ако не обгърнеш новия принцип, ощетяваш себе си, нищо не печелиш от това.

« Отговор #1387 -: Ноември 12, 2011, 09:19:30 am »
Какъв човек съм?
Изпадна 10 мечове, а другите карти са:

Светът
6 Пентакли
(обърната)
Смъртта (обърната)

Човек на който му е "извадено сърцето без анестезия "....А иначе -доста широко скроен, жаден и искащ  повече от всичко,ненаистен, но трудно  приемаш промените . Ще се радвам на обратна връзка.

Ако искаш опитай с тази подредба на Хайо Банцхав заимствана от психологическата формула на Джогахори или там както се казваше.
« Последна редакция: Ноември 12, 2011, 09:56:20 am от Херлок Шолмс »

« Отговор #1388 -: Ноември 12, 2011, 09:27:07 am »
Момичета, помагайте!
Теглих си карти от тестето за "Как ще се развият взаимоотношенията ни с А.?" и май картите не са много благоприятни, вие какво мислите? Да уточня само, че нямаме връзка, просто сме познати и колеги.

Смърт
Двойка чаши - обърната
Кулата - обърната

На мен 2 ч (0) ми е излизала като чист тестостерон ;). Смърт, в началото на въпроси за чувства , често казва, че нещо се заражда, а понякога индикира и оргазъм .Обърната Кула- може да бъде просто доста бурно ...от  това предното ;D

« Отговор #1389 -: Ноември 12, 2011, 09:46:45 am »
Момичета, помагайте!

Смърт
Двойка чаши - обърната
Кулата - обърната

На мен 2 ч (0) ми е излизала като чист тестостерон ;). Смърт, в началото на въпроси за чувства , често казва, че нещо се заражда, а понякога индикира и оргазъм .Обърната Кула- може да бъде просто доста бурно ...от  това предното ;D

;D ;D ;D Ъхъ, по-скоро като нещо зараждащо се да го гледаме,а?!
Благодаря,Херлок!  :wub:

« Отговор #1390 -: Ноември 13, 2011, 04:54:11 am »

;D ;D ;D Ъхъ, по-скоро като нещо зараждащо се да го гледаме,а?!
Благодаря,Херлок!  :wub:
E да де ..нали и аз тва казвам .Ама за да се роди нали си треа първо  от това...по-предишното ;)

« Отговор #1391 -: Ноември 14, 2011, 02:03:50 am »
Човек на който му е "извадено сърце без анестезия"... А иначе - доста широко скроен, жаден и искащ повече от всичко, ненаистен, но трудно  приемаш промените. Ще се радвам на обратна връзка.
Има такова нещо, да :blink:. Не съм сигурна какво имаш предвид "извадено сърцето без анестезия", но доста ме нараниха определени лица в миналото. Може отстрани да изглежда като твърде много отделена енергия за минали неща и драматизиране, но просто така се чувствам. Не обичам промените много-много, но се адаптирам към новите ситуации, не толкова лесно - емоционално ;). Не, че не правя нещо по въпроса, ама е с бавни темпове и много не ми се получава. :unsure:

Бих пробвала този метод на Хайо Банцхаф, ама нямам карти за сега :-[

Благодаря ви и на двете с ThunderGoddess за отзивчивостта :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1392 -: Ноември 15, 2011, 07:32:13 pm »
какви са ви наблюденията за Кулата при появата и в различните подредби, не по теория, а като личен опит?
приравняват я с действието на Марс, пак на теория :thinking:, а аз изначално все съм я асоциирала с Уран...

« Отговор #1393 -: Ноември 15, 2011, 07:55:36 pm »
Ми за чувства, често ме питат за това, се появява за някакви екстремалности. Видя ли някакви карти - примерно чаши, жезли, които да са придружени от кулата, значи това, което казват другите карти на 3487957345890344809328409328590348509840934852 степен. Също изключително ядосан човек, който иска направо да омете пода с вас. По отношение на духовни въпроси, смъртта на егото, оттърване от някакви стари, егоистични по-материалистични разбирания и раждането на някакви по-духовни. В този аспект връзката й с Марс, мисля е най-силна. По отношение на уточняващи въпроси, където питащият пита прав ли е, не е ли, и в зависимост от другите карти де, може да е ТИ ЛУДА ЛИ СИ МА или ДКЛФЙКЛЙАДС ПРАВО В ДЕСЯТКАТА. За кариерно развитие и социални тенденции нямам достатъчно наблюдения, тъй като поне за сега не съм получавала особено много такива въпроси.  :blink:
Стана ми интересна теорията ти за Уран. Кое мислиш, че свързва Кулата и Уран? И има ли някаква причина, примерно да свързваш Уран повече с нея, отколкото с Глупакът (който принципно се упралвява от Уран)?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1394 -: Ноември 15, 2011, 08:05:32 pm »
уран- кулата- ама уран  в овен, уран квадрат сатурн, плуто, и слънце ( непременно заради егото)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1395 -: Ноември 15, 2011, 08:13:26 pm »
Лично аз глупакът го свързвам с Нептун, по му приляга някак...  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

• 2187
« Отговор #1396 -: Ноември 15, 2011, 08:15:48 pm »
Стана ми интересна теорията ти за Уран. Кое мислиш, че свързва Кулата и Уран? И има ли някаква причина, примерно да свързваш Уран повече с нея, отколкото с Глупакът (който принципно се упралвява от Уран)?

ако тръгна да философствам със сигурност ще изнамеря поне три аргумента в защита на схващането ми за Уран, но струва ми се не в това е сърцевината - просто интуитивно възприятие по-силно от останалото, което освен всичко останало мога и да защитя на думи (но все пак от субективното си виждане за Уран)...
Глупака свързвам с Нептун
сега, не ме питайте за досатурновите аналогични планети, защото не съм мислила ;D

уран- кулата- ама уран  в овен, уран квадрат сатурн, плуто, и слънце ( непременно заради егото)

дааа, до пустото его стигам и аз, нищо че не ми се харесва :-[

« Последна редакция: Ноември 15, 2011, 08:25:17 pm от abroad »

« Отговор #1397 -: Ноември 15, 2011, 08:28:11 pm »
Не знам. Може би аз, като човек на реда, винаги се опитвам да намеря логика в него и накрая я намирам, така че специално планетарните съответствия на картите за мен не се различават от общоприетите, намирам логика в тях, така да се каже.  :rolleyes: Само Луната дето се управлява от Риби ми е малко ... по-скоро неблагозвучно, но и там има логика.  :rolleyes:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1398 -: Ноември 15, 2011, 08:55:22 pm »
локигата ми е втора природа, но в опозиция на интуицията, а тя се оказва по-силна (от опит, де);D ;D
та, ако говорим за досатурнови планети може и да е Марс (макар да не ми се връзва все още и по логика :P)
Кулата предполага огромно напрежение в най-добрия случай или предизвикана промяна (но пак с напрежение-компенсация), с разрушителна сила е, но предизвикана често от подсъзнателни (но желани промени), нещо като освобождение, но не от пирродата на Марс - импулсивен и необмислен порив, често предразположен към грешни действия и решения...

« Отговор #1399 -: Ноември 15, 2011, 09:15:39 pm »
Да, но природата на промяната е тотален срив. Тип промяна, която е "единия ден едно нещо го има, на другия ... емии ... не точно". Това за мен не е Урановата промяна. Вярно е, че те са революционни, но дори да погледнем едно транзитиращо действие на планетата, тя прави нещата ту да ги има, ту да ги няма, ту взема, ту дава. Редува различните неща в тотална непредсказуемост. Ексцентричен е, като паднал не на мястото си, даже орбитата му е ексцентрична, ако погледнем така нещата. Затова Урановата спонтанност, креативност, различие за мен се отъждествяват по-добре от Глупака, защото той е типажа, който държи всички отговори в себе си, има връзка силна със Вселената, затова има добри идеи. Уран като представяне на една висша откава ментална енергия също може да се асоциира с това. Той го прави по един забавен, креативен начин.
За кулата последното нещо, което бих казала, е забавна. Често правя асоциации с нея с атентатите от 11 септември и подобни действия, било то и в някаква по-малка откава в човешкия живот, не мога да ги свържа с друга планета, освен Марс. Освен това за мен тя не представя революционния дух, креативността и връзката с ума, която Уран има. Кулата по-скоро е като гръмната от танк и изведнъж паднала. Такава спонтанна, експлозивна, наситена мъжка енергия за Уран, някак си за мен той не отговаря за това. Ако е в Овен да, но на повечето хора не е.

Та това ми е мнението, но по-скоро го поствам като алтернативно. Няма как да спорим за асоциации, понеже всеки прави своите и важното е просто подсъзнанието му да се сработи с тях и да ги приема и така да говори.  :P

ПС: Всъщност се замислих по отношение на разликата в интерпретациите, типичните, и моите. Може би за големите акрани при мен е това, че Императорът ми е по-скоро Козирожки, отколкото Овенски. Козирогът сякаш се справя по-добре със сферите, които тази карта представя. Но пак е въпрос на виждане и индивудална интерпретация.  :blink: