Бързаш! 
Иначе според мен я харесва, но трудно ще се получи работата. Някак си отношенията са много сложни, трудно ще се разплитат и затова човека гледа да се пази и да не се забърква по-дълбоко в тях.
Също клоня натам, макар че нещо не си чувствам картите от известно време. Тези двамата имат най-различни пречки от социален характер, да не изброявам. Виждат се рядко и през немалки периоди от време, предстои им още една среща, може би последна, ако нищо не се случи. Разочароващо е, защото преди около две седмици картите бяха абсолютно сексуални и любовни. Явно времето, през което не се виждат оказва влияние. Момичето има още една тръпка, но непрекъснато пита за Тази.
Я помагайте... Какви интимни чувства изпитва мъж към жена?
10 чаши, 10 жезли, 2 меча ...
ми не виждам чувства ,камо ли пък интимни...
По-скоро картите ми казват за някакви спорове и препирни в миналото ,които още си носят негативите, поети ангажименти и отговорности от човек ,който си е надценил възможностите и сега му идва в повече .
Опитвам се да свържа написаното към това, което знам от по близка гледна точка, без да излизам от очертанията на въпроса. Възможно е. Като цяло хората се познават много отскоро и са се виждали само няколко пъти, за да имат конфликт. От него наистина зависеше нещо в професионален аспект, тъй като е по-висшестоящ, това се връзва с тълкуванието ти. Не знам. Може би мъжът съжалява, че е показал явен интерес?...