Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706553 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1700 -: Април 03, 2012, 11:12:06 pm »
За жалост с тях не мога да ти помогна, не съм запозната и не съм ги ползвала като система, чувала съм само някакви позитивни отзиви :)

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1701 -: Април 04, 2012, 09:42:10 am »

За жалост с тях не мога да ти помогна, не съм запозната и не съм ги ползвала като система, чувала съм само някакви позитивни отзиви :)
:P А няма проблем ... Днес  изтеглих от другите ...пак без да задавам въпрос
Седмица чаши
Шестица жезли
Деветка пентакли

« Отговор #1702 -: Април 04, 2012, 03:02:27 pm »
Седмица чаши
Шестица жезли
Деветка пентакли

Флирт на работното място? :rolleyes:
There's a little witch in every woman...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1703 -: Април 04, 2012, 03:07:44 pm »
Седмица чаши
Шестица жезли
Деветка пентакли

Флирт на работното място? :rolleyes:

А защо не и парички...Допълнително възнаграждение... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1704 -: Април 04, 2012, 11:01:22 pm »
Аз залагам на успехи на работата, но нещата са някакви междинни, но въпреки всичко, ще ти е приятно да го чуеш. Може и да е свързано с получване на допълнителни пари, знам ли, но повече успеха сякаш е професионален.

« Отговор #1705 -: Април 04, 2012, 11:35:29 pm »
Я помагайте... Какви интимни чувства изпитва мъж към жена?

10 чаши, 10 жезли, 2 меча ...

« Отговор #1706 -: Април 06, 2012, 02:37:16 pm »
Еее, значи. Демонстративно престорено презрение към новите индивиди в този форум. ;D Защо така?

« Отговор #1707 -: Април 06, 2012, 02:42:55 pm »
Бързаш!  ;D

Иначе според мен я харесва, но трудно ще се получи работата. Някак си отношенията са много сложни, трудно ще се разплитат и затова човека гледа да се пази и да не се забърква по-дълбоко в тях.

« Отговор #1708 -: Април 06, 2012, 04:09:10 pm »

Днес си изтеглих нови карти ,без да задавам въпрос- и ето

Пътища.
Птици.
Луна.

Според вас какво могат да показват ? :rolleyes:
Разговор с човек от далеч,може би вечер..Или пък пътуване/ преместване, емоционални и разгорещени разговори покрай това пътуване.:) Ленорманд не са ми силата обаче...

« Отговор #1709 -: Април 06, 2012, 04:14:18 pm »

:'( ми не виждам чувства ,камо ли пък интимни... :( По-скоро картите ми казват за някакви спорове и препирни в миналото ,които още си носят негативите, поети ангажименти и отговорности от човек ,който  си е надценил възможностите и сега му идва в повече .

« Отговор #1710 -: Април 06, 2012, 04:20:49 pm »
. Днес  изтеглих от другите ...пак без да задавам въпрос
Седмица чаши
Шестица жезли
Деветка пентакли
Може да се окаже ,че мечтите не са ти толкова безпочвени. Макар от многото и хаотично разпаляни идеи и намерения , вървиш към по-систематизирано и концентрирано  въвеждане в изпълнение .Нещо както да си пренареждаш приоритетите.

« Отговор #1711 -: Април 06, 2012, 05:03:28 pm »
Бързаш!  ;D

Иначе според мен я харесва, но трудно ще се получи работата. Някак си отношенията са много сложни, трудно ще се разплитат и затова човека гледа да се пази и да не се забърква по-дълбоко в тях.

Също клоня натам, макар че нещо не си чувствам картите от известно време. Тези двамата имат най-различни пречки от социален характер, да не изброявам. Виждат се рядко и през немалки периоди от време, предстои им още една среща, може би последна, ако нищо не се случи. Разочароващо е, защото преди около две седмици картите бяха абсолютно сексуални и любовни. Явно времето, през което не се виждат оказва влияние. Момичето има още една тръпка, но непрекъснато пита за Тази.

:'( ми не виждам чувства ,камо ли пък интимни... :( По-скоро картите ми казват за някакви спорове и препирни в миналото ,които още си носят негативите, поети ангажименти и отговорности от човек ,който  си е надценил възможностите и сега му идва в повече .

Опитвам се да свържа написаното към това, което знам от по близка гледна точка, без да излизам от очертанията на въпроса. Възможно е. Като цяло хората се познават много отскоро и са се виждали само няколко пъти, за да имат конфликт. От него наистина зависеше нещо в професионален аспект, тъй като е по-висшестоящ, това се връзва с тълкуванието ти. Не знам. Може би мъжът съжалява, че е показал явен интерес?...

« Отговор #1712 -: Април 06, 2012, 06:03:28 pm »
Има ли някой вече обвързан? Питам за да проверя от къде идват тези тегоби и невъзможности.

« Отговор #1713 -: Април 06, 2012, 08:11:54 pm »
Мъжът е женен и много по-възрастен.

« Отговор #1714 -: Април 07, 2012, 12:26:27 am »
Ми това ще да е. Втората част на изречението ми е валидно (което въобще не изключва той да си има  вкъщи неприятна атмосфера, която да афектира неговата  ...как да кажа...непосилност).

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1715 -: Април 07, 2012, 11:50:24 am »
Аз залагам на успехи на работата, но нещата са някакви междинни, но въпреки всичко, ще ти е приятно да го чуеш. Може и да е свързано с получване на допълнителни пари, знам ли, но повече успеха сякаш е професионален.
хах ,за сега тея допълнителни пари не виждам как ще ми паднат,но дано ... ;D
. Днес  изтеглих от другите ...пак без да задавам въпрос
Седмица чаши
Шестица жезли
Деветка пентакли
Може да се окаже ,че мечтите не са ти толкова безпочвени. Макар от многото и хаотично разпаляни идеи и намерения , вървиш към по-систематизирано и концентрирано  въвеждане в изпълнение .Нещо както да си пренареждаш приоритетите.
Може да се каже,че от няколко месеца насам,нещата ми се изясняват.. :rolleyes: И гледам по сериозно на целите си

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1716 -: Април 07, 2012, 11:52:34 am »

Днес си изтеглих нови карти ,без да задавам въпрос- и ето

Пътища.
Птици.
Луна.

Според вас какво могат да показват ? :rolleyes:
Разговор с човек от далеч,може би вечер..Или пък пътуване/ преместване, емоционални и разгорещени разговори покрай това пътуване.:) Ленорманд не са ми силата обаче...
Защо да не са ти силата  ;D Наистина другата седмица очаквам да се прибере един специален за мен човек  :blink:

« Отговор #1717 -: Април 07, 2012, 12:00:09 pm »
Ми това ще да е. Втората част на изречението ми е валидно (което въобще не изключва той да си има  вкъщи неприятна атмосфера, която да афектира неговата  ...как да кажа...непосилност).

:blink:

Скоро ще се разбере, може би.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1718 -: Април 09, 2012, 12:16:26 pm »
 Теглих едни карти онлайн днес, бях провокирана.
Какво желае от мен г-н Х ?/назован по име/
Крал чаши
Колелото на съдбата
Асо пентакли
Страшният съд
Благодаря предварително  :58:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #1719 -: Април 09, 2012, 12:52:15 pm »
Deter, каква са позициите на картите тук? Много добра ръка си изтеглила :blink: