Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708590 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2200 -: Декември 09, 2012, 07:25:27 pm »
НАли знаеш, че за да има верен отговор, трябва желание за откриване на истината във въпроса ;D
Аз хич не съм фен на селянията в ББ, та не се вълнувам и няма да ми покажат истината.
Ако искаш, пусни една подредба и ще я разискваме :P

Утре рано-рано отзарана, очаквам седмичните ни подредби и да ги мислим :mellow:

« Отговор #2201 -: Декември 09, 2012, 08:23:55 pm »
Хехе, аз си пуснах предложението с надеждата някой загрижен за Биг Брадър да тегли карти, че и аз не съм голям фен...
Всъщност, пробвах да тегля, но нищо не ми говорят. За тризначките ми излезе Глупакът, асо чаши, кралица чаши. Май за тях този въпрос изобщо не трябва да се задава.

Ето ги моите карти за следващата седмица: 2 пентакли, 7 чаши (обърната), Императрицата
Сега нищо не ми идва наум по тези карти, ама и не ми се мисли.  ;D

« Отговор #2202 -: Декември 09, 2012, 08:59:09 pm »
и на мен така.
мисля, че 21,12, ми влияе, нещо се депресирах тия дни, а нямам причина.

« Отговор #2203 -: Декември 10, 2012, 09:35:08 am »
Седмични карти:
Паж пентакли
Кралица жезли
Крал жезли
Смъртта

Кралят и кралицата гледат един към друг. Мисля, че това сме аз и мъжът ми, пажът говори за учение, за нови хоризонти. Смъртта ми дава някакъв край. Честно казано, последната карта само ме плаши, край на какво?

Кирин - ще имаш доста мисли, свързани с работата. Налага ти се да вземеш решение, изборът ти трябва да е мъдър. Две от три карти говорят за пътуване, най-вероятно ще обмисляш дали да идеш някъде служебно, може да е кратък път, но не си сигурна. Ще вземеш правилното решение и делова жена ще ти помогне.

« Отговор #2204 -: Декември 10, 2012, 12:18:19 pm »
Вени, аз си мисля, че ще получиш някаква новина, която си е много хубава, но това ще причини безпокойство и ще трябва да се нагаждате към нещо извънредно и необичайно. А, за всеки случай, направи си тест за бременност...  ;) Може и да се наложи много бързо да си смениш плановете.
Не съм ти мислила много по комбинацията, ако ми светне нещо друго, ще пиша пак.
Аз започвам седмицата с болничен, така че много служебни ангажименти ми се отлагат, да.   :angry:

« Отговор #2205 -: Декември 10, 2012, 09:52:25 pm »
Аз ти направих Изборът за тази ситуация. И така:

10 чаши  Слънцето (обърната)  Императорът - ако приемеш
2 жезли
                                     Кралица  7 пентакли (об.)        5 жезли       - ако не приемеш

пентакли

2 жезли тук ясно отразява колебанието ти, но ти си по-склонна да рискуваш.
По първия вариант (дали да приемеш), 10 чаши показва период на пренасочване и известна пасивност (не знам кога ще я реабилитирам тази карта). Сега предложението може да ти се струва примамливо, но то си има и недостатъци, без съмнение. Обърнатото Слънце наистина говори, че ти не си достатъчно подготвена за тази работа, затова и резултатите ще дойдат по-бавно при теб. Най-вероятно ще работиш дълго време под нечие ръководство, за немного пари... абе, няма да блеснеш веднага. Това е стабилно предложение по Императора. Имаш потенциал за израстване след първоначалния етап на несигурност.
Втори вариант: Кралица пентакли вероятно си ти- искаш работа, в която се чувстваш сигурна и която ти носи удоволствие. Точно в тази област обаче си склонна да проявиш небрежност и да оставиш нещата на самотек (7 пентакли об.), което пък ще те направи уязвима за конкуренти и сплетни по твой адрес (поне за мен 5 жезли означава и това).
Това е от мен. Като гледам, първият вариант е с по-голяма тежест, но ти си решаваш.  :blink:
[/quote]

Обратна връзка - все пак реших да не приема, обсадих го с родителите ми, със сестра ми и с приятели, те са против, защото работата е безперспективна, дано е били правилното решение...

Карин страшно много ти благодаря за това че се ангажира да ми помогнеш, смятам да взема под внимание нещата които написа за вариянта, ако не приема работата, за да не се стигне до тази пасивност... Сега ми остава само да се надявам, че ще изнинке и нещо в моята сфера  :blink: :blink: Още веднъж едно голямо благодаря  :58:

« Отговор #2206 -: Декември 12, 2012, 10:09:07 am »
Вчера разбрах, че майка ми ще идва да ни погостува, а ние сме в обтегнати отношения.
ЗАдадох въпрос колко време ще остане в нас и как ще протече гостуването й:

5 пентакли
9мечове
Асо мечове
10 пентакли

Благодаря предварително :wub:

« Отговор #2207 -: Декември 12, 2012, 01:34:56 pm »
Вчера разбрах, че майка ми ще идва да ни погостува, а ние сме в обтегнати отношения.
ЗАдадох въпрос колко време ще остане в нас и как ще протече гостуването й:

5 пентакли
9мечове
Асо мечове
10 пентакли

Благодаря предварително :wub:

Това ли била новината, бе Вени?! То хубаво ми се  видя, че става дума за майка и дете в комбинацията ти за седмицата, ама изобщо не предположих за този вариант. My fault.
Честно казано, изобщо не си давам зор да определям време по картите, а и не знам кои карти да гледам. Иначе за гостуването, мисля, че жената има някакъв много сериозен въпрос за обсъждане с вас. Ще има неразбория и напрежение около теб, но поне ще изясните проблеми, които дълго време са премълчавани в семейството.

« Отговор #2208 -: Декември 12, 2012, 05:30:58 pm »
Мерси Кирин, нищо не искам и да изяснявам.
Искам другата година по това време да държа самолетни билети за страната, към която искаме да емигрираме и да се откъсна от всичките роднини, които ме теглят надолу. Искам да си получа поканата за интервюто и да взема необходимия ми документ.

Ако може всичките роднински проблеми да изчакат няколко месеца ще съм най-щастлива.

« Отговор #2209 -: Декември 12, 2012, 10:39:59 pm »
Здравейте!
По миналите карти нямаше караница, даже всичко мина много добре!  :-[
« Последна редакция: Декември 12, 2012, 10:55:59 pm от Last_Kiss »

« Отговор #2210 -: Декември 13, 2012, 10:08:32 am »
Радвам се, че не познах :)

« Отговор #2211 -: Декември 13, 2012, 01:28:13 pm »
Момичета, ето една комбинация, която изтегли моя приятелка с въпроса "Дали да продължа да работя тази работа?"
Картите са: Висшата жрица, Луната (обърната), 10 пентакли.
Жената обича работата си, но много рядко получава признание за това, което върши, а и е много натоварена.

« Отговор #2212 -: Декември 13, 2012, 02:07:34 pm »
Проблемът е в нея, вижда се, че трудно се сработва. Луната предупреждава да не взима решения сега, колеблива е. Нека изчака поне един месец, преди да вземе някакво решение. 10 пентакли говори, че вниманието й скоро ще бъде отвлечено от хубави събития, семейни, приятелски и няма да е в такава дупка.
Може би ще премисли.

« Отговор #2213 -: Декември 14, 2012, 11:12:46 pm »
здравейте,
иска да помоля и за вашите гледни точки по въпрос ,зададен от приятелка
Ще има ли сексуална връзка с Г
9 чаши
7 меча
магът
Тя само това иска.Не емоционална връзка,тъй като вече е обвързана
според мен -да за собствена егоистична радост,и както се вижда от картите,няма да е много честна нито със Г,нито с околните-но това не е моя работа-просто исках по-вещо мнение,за да знам какво да и кажа

« Отговор #2214 -: Декември 14, 2012, 11:30:48 pm »
Възможно е, но според мен няма да има отношения.
Докато сме на въпроса - 9 чаши я тълкувам и като самозадоволяване в сексуален, любовен аспект. :blink:
There's a little witch in every woman...

« Отговор #2215 -: Декември 15, 2012, 01:10:00 pm »
дами,моля за отговор на малко странен,но важен въпрос
подходяща ли е покупката ми за целта
справедливост,7 пентакъла,паж чаши...
а също и
сменяйки дадената част,ще се отстрани ли проблема
магът,светът,рицар пент.

много предварителни благодарности
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #2216 -: Декември 15, 2012, 03:35:11 pm »
дами,моля за отговор на малко странен,но важен въпрос
подходяща ли е покупката ми за целта
справедливост,7 пентакъла,паж чаши...
а също и
сменяйки дадената част,ще се отстрани ли проблема
магът,светът,рицар пент.

много предварителни благодарности

По първата комбинация: Отлагана ли е била тази покупка преди? По 7 пентакли има някакво изчакване и неудовлетвореност, а Справедливостта на първа позиция може да е указание, че това е трябвало да стане отдавна. Като че ли си склонна да изчакаш още или да разгледаш и други опции. Не си убедена, че точно това, което искаш да купиш, ще отговори на нуждите и очакванията. Вслушай се в интуицията си.

По втората комбинация, ами... направо си плаче за ново, но може да се закрепят нещата временно. Сякаш проблемът няма да е само в този детайл, за който става дума. Има нещо "двупосочно". Може да става дума и за неправилна експлоатация като причина за проблема или за претоварване. 

« Отговор #2217 -: Декември 16, 2012, 01:51:57 am »
Кирин много точно и по двата въпроса
по втория-обратна връзка-сменена е частта и всичко е ок-точно както каза,и експлоатацията не е била правилна-но днес ,след съвет от специалист,всичко е ок
а сега един личен въпрос,ако може
от какво се притеснява Х спрямо мен
3 меча,6 чаши,кралица пентакли
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #2218 -: Декември 16, 2012, 07:37:00 pm »
Този човек преживява някакво разочарование. Дали от минала връзка, дали от нещо друго, но е застинал в един минал момент и не иска да го напусне, колкото и да го боли. Свързано е с конкретна жена, но не мисля, че си ти.
Дай му малко време. Тези карти не показват развитие, а състояние, което все някога ще премине.
Другият вариант е ти да подхранваш болезнени спомени у него или пък да го настъпваш по някой мазол.
Вчера си редактирах един пост, за да споделя, че 3 мечове често се появява при болки в зъбите и преди вадене на болни зъби, та и при него има нещо, което трябва да се "изтръгне", за да му потръгнат отношенията.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2219 -: Декември 17, 2012, 09:12:51 am »
Таня, по тези карти и аз не виждам лошо развитие, въпреки Дявола, но пък той в комбинация с 6 чаши някак ми говори за изпадане в излишна емоционалност или за липса на воля. Да, може да се възстанови твоята близка, но ако намери достатъчно добра причина за себе си да го направи. И не мисля, че ще се възстанови напълно. Има ли парализи, особено на краката? Страшният съд говори за съдови проблеми, какъвто е мозъчният инсулт, а дяволът- за проблеми в колената и ревматоиден артрит. Ще има проблеми с ходенето сякаш. 6 чаши пък може да означава, че това не е единствен случай в семейството, или коренът на проблема може да се търси в детските години.
Те тези карти са събрали в себе си толкова много истории...
Според мен тя и преди е имала "предупреждения", че това може да се случи, но те са останали без внимание, къде от докторите, къде от нея. Дано да се оправи жената.
Кирин, отново ти благодаря за отговора - тази сутрин жената почина в съня си.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх