Аз ти направих Изборът за тази ситуация. И така:
10 чаши Слънцето (обърната) Императорът - ако приемеш
2 жезли
Кралица 7 пентакли (об.) 5 жезли - ако не приемеш
пентакли
2 жезли тук ясно отразява колебанието ти, но ти си по-склонна да рискуваш.
По първия вариант (дали да приемеш), 10 чаши показва период на пренасочване и известна пасивност (не знам кога ще я реабилитирам тази карта). Сега предложението може да ти се струва примамливо, но то си има и недостатъци, без съмнение. Обърнатото Слънце наистина говори, че ти не си достатъчно подготвена за тази работа, затова и резултатите ще дойдат по-бавно при теб. Най-вероятно ще работиш дълго време под нечие ръководство, за немного пари... абе, няма да блеснеш веднага. Това е стабилно предложение по Императора. Имаш потенциал за израстване след първоначалния етап на несигурност.
Втори вариант: Кралица пентакли вероятно си ти- искаш работа, в която се чувстваш сигурна и която ти носи удоволствие. Точно в тази област обаче си склонна да проявиш небрежност и да оставиш нещата на самотек (7 пентакли об.), което пък ще те направи уязвима за конкуренти и сплетни по твой адрес (поне за мен 5 жезли означава и това).
Това е от мен. Като гледам, първият вариант е с по-голяма тежест, но ти си решаваш. :blink:
[/quote]
Обратна връзка - все пак реших да не приема, обсадих го с родителите ми, със сестра ми и с приятели, те са против, защото работата е безперспективна, дано е били правилното решение...
Карин страшно много ти благодаря за това че се ангажира да ми помогнеш, смятам да взема под внимание нещата които написа за вариянта, ако не приема работата, за да не се стигне до тази пасивност... Сега ми остава само да се надявам, че ще изнинке и нещо в моята сфера :blink: :blink: Още веднъж едно голямо благодаря :58: