Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708609 Прегледи
*

vezni

• *
  • 244
Re: ТАРО
« Отговор #2240 -: Декември 25, 2012, 12:53:34 pm »
Кирин, не знам какво да кажа... Аз не мога да тълкувам, но ти си в десетката. Става въпрос за мен и за едно момче, наистина срещите ни са случайни, познаваме се от 1 година г/д. Живеем в различни градове и наистина имаме различия за преодоляване, основните притеснения са от негова страна и са свързани с финанси, доколкото знам. И двамата сме преминали през житейска криза и сме имали много тежък период. Задавам въпроса, защото мисля, че има какво да се случва още, въпреки че към момента не поддържаме връзка. Но вероятно няма да разбера отговора... Много благодаря за включването :blink:

« Отговор #2241 -: Декември 26, 2012, 12:46:57 pm »
Кирин, прекалено малко карти за такова мащабно гадаене. Трябва ти друга подредба. Или за всеки месец от 2013 да хвърлиш по три карти и тогава да ги мислим.

За седмична подредба в последната седмица ми се паднаха само големи аркани :-\
Справедливост
Императорът
Отшелникът
Висшия жрец

Пълен пас съм. Първата карта говори за екстремно събитие, втората е фигура на мъж, закрилническа, Отшелникът говори за преходен етап към нов период, а Жрецът говори за избор и нов период. Според мен не са за седмицата тези карти, с по-дълъг период от време се обвързват.

« Отговор #2242 -: Декември 26, 2012, 06:40:18 pm »
Вени, първото нещо, което ми дойде наум беше, че тази върволица от семейни празници не ти е била по вкуса. Срещаш някаква съпротива и несъгласие вътре в семейството, чувстваш се изолирана и неразбрана вероятно, а всичко това е резултат от компромис, който си направила в миналото. Също така, има някакъв спад на жизнените сили у теб. Хабиш енергия, за да поддържаш или да се впишеш в някаква изкуствена ситуация.
И на мен не ми прилича на седмична прогноза това.  :unsure:

« Отговор #2243 -: Декември 27, 2012, 02:45:39 am »
Момичета-весели празници ви желая,и само хубави неща да ви настигат през идващата година :58: :58:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2244 -: Декември 28, 2012, 11:49:48 pm »
Кирин, по картите, които си изтеглила за България - Отшелникът съответства на Дева, а Луната на Риби. Оста Дева / Риби не е от най-приятните, свързва се със служенето, жертвата и саможертвата. Може хората да станат по-смирени и духовни, но като цяло май положението няма да се подобри и през следващата година  :(
Аз изтеглих 4 карти за мен за януари, доста объркани ми се струват  :-\
Крал на жезлите
7 мечове
Обесеният
8 чаши
Заради 8 чаши си мисля, че нещо ще приключи, може да се наложи да взема някакво решение. Ако Крал на жезлите е мъжът ми, 7 мечове дали не показва някакъв конфликт с него? Бях запланувала пътуване свързано с наследство, но като гледам картите, може и да се откажа, да не се реализира през януари. Някакви идеи от ваша страна  :-\
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2245 -: Декември 29, 2012, 01:24:34 pm »
Таня, аз не виждам конфликт в тези карти, а и нищо не върви на приключване май... По-скоро ще оставиш това нещо недовършено, но то така или иначе, не можеш да извлечеш полза от него точно сега. Трудно ми е да кажа за какво става въпрос, но може да се ориентираш по реакциите на твоя човек. Кога започва да се мотае и да закъснява, по кои теми избягва да говори... От Обесеният ми става ясно, че иде реч за нещо, в което сте намесени и двамата или пък решението не зависи само от теб. Външно мъжът ти може и да проявява мълчаливо съгласие, но тайничко те саботира.  :19:
Понеже подредбата е за теб лично, то Крал жезли би трябвало да описва твоята енергия- ще светнеш като крушка през януари, ще заемеш лидерска позиция и ще увлечеш още хора след себе си (Крал ж, 7 меча, Обесеният- ясно се вижда накъде е движението). Ще трябва да прекроиш някои от плановете си обаче. Едва ли замислите ти ще видят бял свят още през януари- липсват пентакли, за да говорим за някакво материално проявление.
Връзката между двма ви е стабилна (поне това съм забелязала при появата на Обесеният, когато става въпрос за връзки). Мъжът ти изпитва повишен интерес към теб и е готов да те следва, но ти леко пришпорваш нещата, а той изглежда трудно къса със стари навици и нагласи. Той сам ще ти даде знак кога е готов за промяна, а това е основната ти цел, както се вижда. Това е според мен в общи линии.  :blink:

Ще направя голямо гледане с по три карти за всеки месец, но сега съм изпаднала в някакъв истеричен период, така че ще го отложа за утре или вдругиден. Днес не искам да се отказвам от черногледата си прогноза... все още.

Вижте сега какви карти ми се паднаха за деня! Кулата, Колесницата, Влюбените  :41:
Какво ще кажете? У съседите вече стана малък пожар, климатикът у нас отказа, инсталирах една стара печка на дърва, но кюнците паднаха и обстановката в хола ми е HORROR!!! Очаквам една пратка от 10 дни с експресна доставка и най-накрая получих SMS, че ще я получа, но никой не се е вяснал досега. Мисля да се обадя във фирмата и да им споделя какво си мисля за тях и какво чувствам.
Абе виждате ли нещо хубаво в тези карти?  :-\

« Отговор #2246 -: Декември 29, 2012, 02:11:46 pm »
Влюбените, винаги е хубава карта, заедно с Колесницата.

Моята за деня в Рицар Пентакли. Събудих се с ужасни болки в едното рамо, нито масажи, нито нищо помага, вратът е схванат и съм тооолкова кисела, че чак горча!

« Отговор #2247 -: Декември 29, 2012, 03:01:06 pm »
Вени, изобщо не се учудвам. Отскоро започнах да обръщам внимание на астрологичните еквиваленти на картите, а тези за Рицар пентакли са Козирог, Дева, 10 и 6 дом. Гадното е, че този рицар е хубава карта, когато се отнася за здраве, но самото оздравяване протича много бавно.
По средата си на нещо значимо, но много бавно дърпаш напред. Това е най-елементарното значение на Рицар пентакли, а иначе на мен ми е една от любимите карти.

Дано да си права за тези Влюбени + Колесница, дано!  :25:

Малко редакция: Забравих да напиша съня си с някои карти. Сънувах, че пиша ей това уравнение:
Висшата жрица + Отшелникът = Силата + Асо пентакли
После взех картите от колодата и ги сложих под надписите.
Идея си нямам за какво може да се отнася това.  :thinking:
« Последна редакция: Декември 29, 2012, 03:44:09 pm от Кирин »

« Отговор #2248 -: Декември 29, 2012, 06:33:49 pm »
Мисля, че ти трябва малко медитация.
Четох и за един твой сън, сега и тези карти, явно някой се опитва да ти обърне внимание на някакъв въпрос.
Опитай да се отпуснеш и да се запиташ на какъв въпрос ти се дава отговор.
Висшата жрица за мен е твоя образ, свързано с картите ти от днес - търси образът на Отшелника, бохем, роден под този зодиакален знак, на който отговаря Отшелникът. С две думи сродната ти душа е близо за мен.

« Отговор #2249 -: Декември 29, 2012, 09:38:41 pm »
Тържествено си обещах да помедитирам. Когато има време. Отдавна имам нужда от медитация, но все си оставам само с намеренията.
В един руски сайт намерих разни комбинации, но не знам доколко мога да им вярвам. Все пак, има доста подробни описания на значенията на картите. Ето го линка: http://www.magiachisel.ru/KartyTaro/VseKartySochetania.aspx

Та Жрицата + Отшелник би трябвало да е "владеене на тайна" , а асо пентакли + Силата- е «реальный шанс взять себя в руки» 
Дано!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2250 -: Декември 30, 2012, 12:36:19 am »
Кирин, много ти благодаря за интерпретацията  :58: Как точно си описала ситуацията - аз пришпорвам нещата, мъжът ми ме саботира! Но явно януари ще поставя начало на реализирането на плановете ми - след месеци застой. Изглежда годината ще започне добре - зададох конкретен въпрос - Как ще се развият отношенията с мъжа ми през януари? ( напоследък се люшкат в двете крайности ). Паднаха се - 10 чаши, Рицар на пентаклите ( обърнат ) и 6 жезли. Комбинацията ми изглежда хубава, но четох, че 10 чаши символизира и непостоянство - т.е. да е някакво временно подобрение? Рицар пентакли сигурно е той, но защо обърнат  :-\
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2251 -: Декември 30, 2012, 09:33:10 am »
10 чаши на последна позиция само два пъти ми е дала благоприятно решение на проблем, и то с цената на голям компромис. Аз лично не й се доверявам много, а и чашите сякаш не ме обичат мен чак толкова.  ;D На първа позиция обаче, тази десятка винаги захранва някакви положителни събития, или казва, че на двама души им е писано да са заедно, когато се пита за любов. Факт е, че при десятките енергията "пада" и на човек му става все по-трудно да поддържа даденото положение.
6 жезли също не е убедителна на трета позиция. Когато я видя в това положение, винаги тегля още една карта, за да я уточня.
Рицар пентакли ти е обърнат, защото мъжът ти вероятно е зависим от определени външни обстоятелства, не желае да смени обстановката или да си развали рахатлъка, а може просто да го е страх да не изгуби някаква позиция. Изпадал ми е този рицар обърнат, когато съм се страхувала да рискувам, а съм имала доста големи шансове за успех.
Ще излезе от това състояние, ако гледаме 6 жезли.  :blink:
Моята интерпретация е, че ще получиш доста солидно доказателство за любовта му, дори ще има някаква публичност в цялата работа. Не се отпускай обаче. Той първо трябва да преодолее тази своя инертност.

Абе Таня, ти имаш ли акцентирани Лъв или пети дом в хороскопа?

Ще помоля някой да ми тегли 3 карти с въпрос дали ще подновя отношенията с една моя братовчедка. Благодаря предварително.  :blink:
« Последна редакция: Декември 30, 2012, 10:31:39 am от Кирин »

« Отговор #2252 -: Декември 30, 2012, 02:20:46 pm »
На мен ми се струва, че 10 чаши се отнася за Таня, не за мъжът й. Сякаш е несигурна в някакво свое решение.

Кирин, изтеглих за теб Светът, 7 чаши, асо мечове.
Ще ти се да ги подновиш, търсиш опора в минали събития, но са измамни, самата ти си била пързаляна от нея. Асо мечове сочат хубав завършек на идеята ти да се видите и като цяло добре настроена си.

А сега и кака ти Вени ще даде своите 5 лв. по въпроса.

Кирин, миличка, аз имах такива взаимоотношения, точно с братовчедка. Направих жест за сближаване, за промяна на отношенията - само бях отново наранена. Недей да се буташ там, където си била нежелана в даден момент. Моят кармичен урок за този живот е да се науча да скъсвам връзки, приятелства и да бъда по-смела в изключването на хората от живота си. Замисли се този човек трябва ли да бъде в живота ти?

Карта за деня - 2 чаши. Аре барем се види светлина в тунела с тия болести, че ми писнА!

ТАРО
« Отговор #2253 -: Декември 30, 2012, 02:53:15 pm »
Здравейте, много интересен форум!
Отдавна ме изкушават тези карти, но сега имам жесток проблем и моля някой да ми каже какво се пада в отговор на следния въпрос: мъжът, с който живея докога ще продължава да се държи така? губя търпение... ако не съм задала правилно въпроса, моля поправете ме или ако ви е нужна още информация, с готовност ще я предоставя, много съм притеснена, натъжена и объркана... и ви благодаря предварително!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2254 -: Декември 30, 2012, 03:01:28 pm »
Кирин, и аз изтеглих карти по твоя въпрос, преди да видя, че и Вени е теглила -
6 чаши, Звездата, Кралица пентакли
Има носталгия по миналото, а Звездата дава нови надежди и възможности, Кралица пентакли е най-вероятно братовчедка ти. Според мен ще възобновиш контактите си с нея, но е добре да послушаш и интуицията си.
Нямам нищо в Лъв или 5-ти дом - Телец съм с АСЦ Риби и Луна в Дева, повечето планети са по оста 2 / 8. Иначе добре се разбирам с Лъвове, най-добрия ми приятел е Лъв.
Благодаря за отговора - ще посрещна новата година с нови надежди  :blink:
« Последна редакция: Декември 30, 2012, 03:32:20 pm от tania »
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2255 -: Декември 30, 2012, 03:36:29 pm »
Отдавна ме изкушават тези карти, но сега имам жесток проблем и моля някой да ми каже какво се пада в отговор на следния въпрос: мъжът, с който живея докога ще продължава да се държи така? губя търпение... ако не съм задала правилно въпроса, моля поправете ме или ако ви е нужна още информация, с готовност ще я предоставя, много съм притеснена, натъжена и объркана... и ви благодаря предварително!

По-удачно е да теглиш онлайн (ако нямаш други) с въпрос "Ще се промени ли към по-добро държанието на Х към мен". Имай предвид, че ТАро ти дава насока, какво би могло да се случи, но в крайна сметка всичко си зависи от теб. Тук търсим насоки в тях, помощ, но крайните решения са наши, понякога не може да промениш обстоятелствата, само може да ти дадат съвет, как да ги приемеш.

ТАРО
« Отговор #2256 -: Декември 30, 2012, 05:14:43 pm »
Благодаря, Jasmin_veni - да, знам, че решението си е мое, но трябва да имам някаква светлинка в тунела? Освен това не знаех как точно да формулирам въпроса, за което ти благодаря - а някакъв сайт, на който ти или другите имате доверие?
Весели празници на всички от форума!  :blink:

« Отговор #2257 -: Декември 30, 2012, 07:12:08 pm »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2258 -: Декември 31, 2012, 12:20:40 am »
Тъжна, изтеглих по твоя въпрос - 3 мечове, Крал на пентаклите, 7 чаши и изпадна 5 чаши ( обърната ) Мисля, че този мъж е властен, изискващ и ревнив. Промяна в отношението му към теб най-вероятно няма да има или ако има няма да е постоянна, но ти самата ще вземеш решение, ще направиш избор по отношение на връзката ви. ( Може и да греша, съвсем от скоро се интересувам от Таро )
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2259 -: Декември 31, 2012, 08:52:06 am »
 3 мечове, Крал на пентаклите, 7 чаши и изпадна 5 чаши ( обърната )
Тъжна, не те познавам и ми е малко неудобно да я зачекна тази тема, но той свободен ли беше като започнахте връзката си? Поне един от двама ви е бил ангажиран с друг човек в началото и това е създало още тогава една "несвобода" между вас. Има и друго: той има прекалено висои изисквания към теб, които ти не можеш да посрещнеш. Всъщност, едва ли някой е в състояние да се справи с претенциите му. Много е възможно да има намесен трети човек между вас. 
На практика вече сте разделени- пълноценна комуникация между вас отдавна липсва. 5 чаши обърната е светлинката в твоя тунел. Трудно ще се отърсиш от болката, но ще се съвземеш и ще продължиш сама. Много ги мислиш нещата. Вземи решение и действай без чувство за вина и без излишни притеснения.