Таня, аз не виждам конфликт в тези карти, а и нищо не върви на приключване май... По-скоро ще оставиш това нещо недовършено, но то така или иначе, не можеш да извлечеш полза от него точно сега. Трудно ми е да кажа за какво става въпрос, но може да се ориентираш по реакциите на твоя човек. Кога започва да се мотае и да закъснява, по кои теми избягва да говори... От Обесеният ми става ясно, че иде реч за нещо, в което сте намесени и двамата или пък решението не зависи само от теб. Външно мъжът ти може и да проявява мълчаливо съгласие, но тайничко те саботира. :19:
Понеже подредбата е за теб лично, то Крал жезли би трябвало да описва твоята енергия- ще светнеш като крушка през януари, ще заемеш лидерска позиция и ще увлечеш още хора след себе си (Крал ж, 7 меча, Обесеният- ясно се вижда накъде е движението). Ще трябва да прекроиш някои от плановете си обаче. Едва ли замислите ти ще видят бял свят още през януари- липсват пентакли, за да говорим за някакво материално проявление.
Връзката между двма ви е стабилна (поне това съм забелязала при появата на Обесеният, когато става въпрос за връзки). Мъжът ти изпитва повишен интерес към теб и е готов да те следва, но ти леко пришпорваш нещата, а той изглежда трудно къса със стари навици и нагласи. Той сам ще ти даде знак кога е готов за промяна, а това е основната ти цел, както се вижда. Това е според мен в общи линии. :blink:
Ще направя голямо гледане с по три карти за всеки месец, но сега съм изпаднала в някакъв истеричен период, така че ще го отложа за утре или вдругиден. Днес не искам да се отказвам от черногледата си прогноза... все още.
Вижте сега какви карти ми се паднаха за деня!
Кулата, Колесницата, Влюбените :41:
Какво ще кажете? У съседите вече стана малък пожар, климатикът у нас отказа, инсталирах една стара печка на дърва, но кюнците паднаха и обстановката в хола ми е HORROR!!! Очаквам една пратка от 10 дни с експресна доставка и най-накрая получих SMS, че ще я получа, но никой не се е вяснал досега. Мисля да се обадя във фирмата и да им споделя какво си мисля за тях и какво чувствам.
Абе виждате ли нещо хубаво в тези карти?