Благодаря, момичета. Ще докладвам за събитията.
Дали пък не е възможно да се отнася до работата ми тази комбинация? Щото не мога да вържа картите по никакъв начин към ситуацията ми в момента или към желанията ми. Получих неочаквано предложение за второ работно място и сега го обмислям, може това пък да е... А за връзката ми в момента- мисля да я прекратя.
Както и да е.
Таня, 3 мечове може да означава обвързан партньор- както се появи на първа позиция в картите на Тъжна. Имало е нерешен проблем/конфликт в началото и се е задълбочил с времето, та чак е придобил солидна форма в лицето на Крал пентакли. Изобщо, означава някаква заплетена ситуация, от която е трудно да се излезе, а и на човек му липсва смелост за това. В резултат се създават още по-нелепи и дразнещи събития.
Аз бих посъветвала Везни да не бърза и да проучва внимателно хората, с които се среща. Може да създаде връзка с човек, който вече е обвързан, че и не само с жена си, а тя едва ли иска това. Компромисът може да повлече много проблеми и очакванията изобщо да не се изпълнят.
Все пак 3 чаши не трае дълго, така че вероятно предупреждението важи за първите месеци на годината.
Вени: Щом си си пазела нещото в съня и щом си била решена да не го даваш, явно през годината ще имаш възможност да изразиш това, което душата ти наистина иска, а не това, което мислиш, че искаш. Ще се наложи да вземаш много бързи решения в много бързо менящи се условия, но това ще извлече най-доброто от теб. Ще се изненадаш от себе си. Отшелникът и Колелото на съдбата ми се омесват, така че ги броя като един аркан. :blink:
Сега да си продължа с прогнозата за януари.
Мисля, че няма да имаме кой знае какви ниски температури (Колелото + Умереността), но времето ще е променливо и доста често ветровито. Имам и усещане за поледици заради Умереността и 4 мечове. Колелото ми дава усещане за високи места, а Умереността за "изравняване", така че не изключвам някоя и друга лавина в планинските курорти.
Вероятно се подготвят оставки на хора на ключови позиции в държавата. (Цялата комбинация ми прилича на такова събитие). Не е изключено сайтове на още някои министерства да паднат за малко (Умереността и 4 мечове). Референдумът ще мине вяло пак заради 4 мечове. Умереност + 4 мечове- застой, липса на активност в транспорта, медиите, енергетиката. Като че ли една от границите ни ще бъде затворена или задръстена за кратък период. Мисля си, че този път ще е границата с Турция заради Умереността (различни култури/ раси, които все пак взаимодействат добре). Колелото се асоциира с Юпитер, затова си мисля, че става въпрос за нещо, случващо се извън пределите на страната.
Във вътрешнополитически план ми се струва, че само се готвят промени. Като цяло няма да има големи изненади. Стабилност ще има и в големите международни компании, както и в търговията, макар че големи печалби едва ли ще се генерират. Безработицата ще се задържи на същото ниво или съвсем леко ще се увеличи. Доходите, за тези, които ги имат, ще стигат колкото да се покрият основните нужди, без да се пипат спестяванията или да се теглят кредити- пак доколкото ги има. Януари ще бъде месец на самоограничаване за повечето българи, но това не е нищо ново. Като цяло, за повечето социални и финансови проблеми ще се търсят временни решения- колкото да се закърпи положението.
Толкоз засега. Ще гледаме събитията и ще сравняваме, а вие добавяйте, ако ви споходи някое прозрение.
Чак пък толкова не се бях правила на врачка досега. Леко се феноменосах май....
Мъжо ще получи ли увеличението на заплатата, което си поиска:
Шестица Чаши
8 жезли
Кралица жезли
Сила
Да, ще го получи, но не в размера, който е поискал и не в очаквания срок. Има някакво съпротивление и насрещни претенции. Ще бъде свързано с компромис или поемане на допълнителни задължения.