Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707580 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2280 -: Януари 01, 2013, 03:41:15 pm »
Таня, на мен ми се струва, че няма да има проблем с освобождаването, но някакви документи са се затрили. Ще се намерят или ще се напишат наново- не е чак такава толкова голям проблем, но ще причини известно разочарование на първо време. Дано да греша, но човек, който посредничи в цялата тази работа, нещо си гледа работата през пръсти. Сякаш човекът и без това си е излежал по-голямата част от наказанието. 

« Отговор #2281 -: Януари 01, 2013, 05:29:18 pm »
chestita nova 2013 godina-neka e zdrawa ,sita,izpulnena s radost ,mir i obi4
izteglih karti vyrhu vyprosa
kakwi 4uvstwa izpitwa kym men
ricar chashi,9 pentakyla,kralica chashi
molq da me izwinite za latinicata

« Отговор #2282 -: Януари 01, 2013, 06:00:31 pm »
Чашите говорят за романтични чувства, стихията на водата, символизирана от тях е именно любов.
Бих казала, че е доста увлечен :)

Сега поспах следобед и сънувах Таро-то. Рицар мечове - ще ми се наложи да се откажа от нещо, но не ми се иска. Изборът зависи от мен, но нещо много ревниво си пазих събието, от което трябваше да се откажа през Новата Година.

« Отговор #2283 -: Януари 01, 2013, 06:27:47 pm »

В 1:11 (13:11) си изтеглих четири карти с въпрос "Какво ще ми се случи, кои са основните неща, които ще ми се случат през 2013 г?"
Рицар Мечове
2 чаши
Отшелникът
Колелото на съдбата

Ще го мисля по-късно, сега ме мързи :)
 :blink:Според мен доста добра и динамична година те очаква-като се захване от края на м.май- ще постигнеш с много хъс и енергия,цел,която си набелязала,може по някакъв начин тази цел да е свързана с личния ти живот,като резултат ще бъдеш доволна и щастлива,наистина ти предстои важен избор,който ще направиш по-най-правилния начин през есента,но за което ще положиш и доста усилия.

« Отговор #2284 -: Януари 01, 2013, 08:20:47 pm »
Мерси за тълкуването, Антония :wub:

« Отговор #2285 -: Януари 01, 2013, 08:28:32 pm »
Вени, защо мислиш, че трябва да се откажеш от нещо? Имаше ли в съня ти чувство за самота или някакво различие от другите?

« Отговор #2286 -: Януари 01, 2013, 09:41:45 pm »
Не, помня, че казвах, че няма да се откажа от нещо си. Нямаше чуство на самота, а решителност породена от гняв.
Бях в града на баба и дядо - Каварна, нещо се инатях адски много.
Сега се сещам, че видях и Колелото на съдбата.

Може би просто съм прекалила с Таро тия дни :)

Обаче преди време си гледах на Огами (келтските карти) и сега гледам, че и те казват за същите събития, като Таро от днес. Гневът ще бъде насочен към събитие вътре в семейството ми и е важно да не се инатя и да остана спокойна.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2287 -: Януари 02, 2013, 12:28:52 am »
За много години, хорааа :)
Аз искам да ви помоля за услуга - ще може ли някой да дръпне карти за мен, защото, когато ги тегля сама, имам чувството, че нещата не ми се случват. Въпросът ми е свързан с това кога ще започна връзка. Винаги съм била сама, искам най-накрая да се случи нещо. Ако не ви е проблем, ще съм много благодарна, ако ми кажете нещо по въпроса, а и като цяло за годината, стига да ви се занимава :)
« Последна редакция: Януари 02, 2013, 01:55:26 am от vezni »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2288 -: Януари 02, 2013, 01:51:46 am »
Таня, на мен ми се струва, че няма да има проблем с освобождаването, но някакви документи са се затрили. Ще се намерят или ще се напишат наново- не е чак такава толкова голям проблем, но ще причини известно разочарование на първо време. Дано да греша, но човек, който посредничи в цялата тази работа, нещо си гледа работата през пръсти. Сякаш човекът и без това си е излежал по-голямата част от наказанието.
Кирин, Вени, отново познахте! Той има малка присъда - до началото на май и е много вероятно да го пуснат предсрочно към март месец ( както Вени беше писала за пролетното равноденствие ). За документите ми стана интересно и разпитах жената - каза, че напоследък се държал неадекватно, говорел несвързани неща и може там да го прегледат и да го пратят на лечение в психиатрия ( това има някаква връзка с Глупакът, нали ).
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2289 -: Януари 02, 2013, 11:15:43 am »
Изтеглих си карти за януари:Светът,9 чаши,10 чаши.Мисля си,че ще успея да изляза от самоизолацията и от емоционалната дупка, в която съм заседнала,с повече развлечения и забавления  :blink:

« Отговор #2290 -: Януари 02, 2013, 01:35:49 pm »
Аз по-скромно - карти за една седмица напред :) След като изръсих сума пари в аптеката...нещо ме хванаха дяволите :P

Паж чаши
Колесница
Паж мечове
Петица Жезли

Пфуууу, не виждам оздравяване :(

« Отговор #2291 -: Януари 02, 2013, 09:07:29 pm »
Аз си теглих три карти ей тъй, да видя есенцията на годината... Трудно ми е да се сетя за по-безумна комбинация. Някой може ли да сглоби нещо смислено от 2 чаши, Крал жезли и Крал мечове?

Везни, на теб ти изтеглих Асо жезли, 10 жезли, Кралица пентакли. Ще ти бъде нервна годината, с доста отговорности и непривични занимания, но ще бъдеш доволна. Не се оставяй други хора да те манипулират и не се нагърбвай с чужди задължения.
За любов не смея да ти тегля карти, че аз самата се намирам в една абсурдна полувръзка и всякакви любовни теми ме изнервят жестоко.  :41:

« Отговор #2292 -: Януари 02, 2013, 10:06:54 pm »
Изключително интересна е тази тема. Браво на автора !
Всичко за астрологията и зодиите

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2293 -: Януари 02, 2013, 11:32:17 pm »
Аз си теглих три карти ей тъй, да видя есенцията на годината... Трудно ми е да се сетя за по-безумна комбинация. Някой може ли да сглоби нещо смислено от 2 чаши, Крал жезли и Крал мечове?

Везни, на теб ти изтеглих Асо жезли, 10 жезли, Кралица пентакли. Ще ти бъде нервна годината, с доста отговорности и непривични занимания, но ще бъдеш доволна. Не се оставяй други хора да те манипулират и не се нагърбвай с чужди задължения.
За любов не смея да ти тегля карти, че аз самата се намирам в една абсурдна полувръзка и всякакви любовни теми ме изнервят жестоко.  :41:
Според мен, ако имаш проблематични взаимоотношения с някой мъж ( може и роднина ), ще ги разрешиш през годината. Връзката ти ще претърпи развитие ( 2 чаши + Крал жезли ми прилича на брак, обаче Крал мечове не мога да го разтълкувам накрая  ;D  :unsure:).
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2294 -: Януари 03, 2013, 12:17:12 am »
За много години, хорааа :)
Аз искам да ви помоля за услуга - ще може ли някой да дръпне карти за мен, защото, когато ги тегля сама, имам чувството, че нещата не ми се случват. Въпросът ми е свързан с това кога ще започна връзка. Винаги съм била сама, искам най-накрая да се случи нещо. Ако не ви е проблем, ще съм много благодарна, ако ми кажете нещо по въпроса, а и като цяло за годината, стига да ви се занимава :)
Изтеглих ти - 3 чаши, Магыосникът, 3 мечове и Асо жезли
Мисля, че на някакво събиране, празненство ще срещнеш мъж, с когото ще имаш връзка. 3аради тройките предполагам до 3 месеца, Магыосникът съответства на новолуние. Трябва да проявиш инициатива. 3 мечове показва раздяла и разочарование, а Асо жезли - нови възможности. Сега това не знам, как да го тълкувам - да не объркам напълно интерпретацията. Или ще има краткотрайна връзка, след която ще ти се отворят нови възможности, или ще има временна раздяла и после нещата ще се оправят. Ох, кой знае, какви глупости написах, някой ако може да ме поправи. Като видях 3 мечове на последна позиция, реших да изтегля още една карта, а с 4 карти напълно се оплетох в тълкуването.

Да споделя, колко буквално се проявиха картите при мен - вчера изтеглих 10 пентакли за деня - с мъжа ми обсъждахме покупката на прословутата къща на село. За мъжа ми изтеглих Паж пентакли - видял се е с негов приятел, който му казал, че му се е родило дете.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2295 -: Януари 03, 2013, 12:21:31 am »

Според мен, ако имаш проблематични взаимоотношения с някой мъж ( може и роднина ), ще ги разрешиш през годината. Връзката ти ще претърпи развитие ( 2 чаши + Крал жезли ми прилича на брак, обаче Крал мечове не мога да го разтълкувам накрая  ;D  :unsure:).

Бих добавила трети мъж, приятел в картинката.

« Отговор #2296 -: Януари 03, 2013, 08:46:58 am »
По картите,които е изтеглила Таня-3ч+маг+3м,и допълнителна Аж:според мен,може несериозно отношение към нея от страна на мъж да я огорчи.Но от друга страна 3ч я свързвам и с приятелки,та може и приятелка да се намеси. :unsure:

« Отговор #2297 -: Януари 03, 2013, 10:17:59 am »
Мъжо ще получи ли увеличението на заплатата, което си поиска:
Шестица Чаши
8 жезли
Кралица жезли
Сила

Хич ме няма по тия въпроси, да знаете :)

« Отговор #2298 -: Януари 03, 2013, 10:24:20 am »
Благодаря, момичета. Ще докладвам за събитията.
Дали пък не е възможно да се отнася до работата ми тази комбинация? Щото не мога да вържа картите по никакъв начин към ситуацията ми в момента или към желанията ми. Получих неочаквано предложение за второ работно място и сега го обмислям, може това пък да е... А за връзката ми в момента- мисля да я прекратя.
Както и да е.
Таня, 3 мечове може да означава обвързан партньор- както се появи на първа позиция в картите на Тъжна. Имало е нерешен проблем/конфликт в началото и се е задълбочил с времето, та чак е придобил солидна форма в лицето на Крал пентакли. Изобщо, означава някаква заплетена ситуация, от която е трудно да се излезе, а и на човек му липсва смелост за това. В резултат се създават още по-нелепи и дразнещи събития. 
Аз бих посъветвала Везни да не бърза и да проучва внимателно хората, с които се среща. Може да създаде връзка с човек, който вече е обвързан, че и не само с жена си, а тя едва ли иска това. Компромисът може да повлече много проблеми и очакванията изобщо да не се изпълнят.
Все пак 3 чаши не трае дълго, така че вероятно предупреждението важи за първите месеци на годината.

Вени: Щом си си пазела нещото в съня и щом си била решена да не го даваш, явно през годината ще имаш възможност да изразиш това, което душата ти наистина иска, а не това, което мислиш, че искаш. Ще се наложи да вземаш много бързи решения в много бързо менящи се условия, но това ще извлече най-доброто от теб. Ще се изненадаш от себе си. Отшелникът и Колелото на съдбата ми се омесват, така че ги броя като един аркан.  :blink:

Сега да си продължа с прогнозата за януари.
Мисля, че няма да имаме кой знае какви ниски температури (Колелото + Умереността), но времето ще е променливо и доста често ветровито. Имам и усещане за поледици заради Умереността и 4 мечове. Колелото ми дава усещане за високи места, а Умереността за "изравняване", така че не изключвам някоя и друга лавина в планинските курорти.
Вероятно се подготвят оставки на хора на ключови позиции в държавата. (Цялата комбинация ми прилича на такова събитие). Не е изключено сайтове на още някои министерства да паднат за малко (Умереността и 4 мечове). Референдумът ще мине вяло пак заради 4 мечове. Умереност + 4 мечове- застой, липса на активност в транспорта, медиите, енергетиката. Като че ли една от границите ни ще бъде затворена или задръстена за кратък период. Мисля си, че този път ще е границата с Турция заради Умереността (различни култури/ раси, които все пак взаимодействат добре). Колелото се асоциира с Юпитер, затова си мисля, че става въпрос за нещо, случващо се извън пределите на страната.
Във вътрешнополитически план ми се струва, че само се готвят промени. Като цяло няма да има големи изненади. Стабилност ще има и в големите международни компании, както и в търговията, макар че големи печалби едва ли ще се генерират. Безработицата ще се задържи на същото ниво или съвсем леко ще се увеличи. Доходите, за тези, които ги имат, ще стигат колкото да се покрият основните нужди, без да се пипат спестяванията или да се теглят кредити- пак доколкото ги има. Януари ще бъде месец на самоограничаване за повечето българи, но това не е нищо ново. Като цяло, за повечето социални и финансови проблеми ще се търсят временни решения- колкото да се закърпи положението.
Толкоз засега. Ще гледаме събитията и ще сравняваме, а вие добавяйте, ако ви споходи някое прозрение.
Чак пък толкова не се бях правила на врачка досега. Леко се феноменосах май....

Цитат
Мъжо ще получи ли увеличението на заплатата, което си поиска:
Шестица Чаши
8 жезли
Кралица жезли
Сила

Да, ще го получи, но не в размера, който е поискал и не в очаквания срок. Има някакво съпротивление и насрещни претенции. Ще бъде свързано с компромис или поемане на допълнителни задължения.

« Последна редакция: Януари 03, 2013, 10:57:39 am от Кирин »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2299 -: Януари 03, 2013, 01:41:37 pm »
Момичета, много, много сте готини. Съжалявам, че не мога да тълкувам толкова добре, колкото вас, за да се включвам, но вие страшно много ми помагате. Точно на нова година се появи такъв човек в компанията, казва, че не е обвързан, но доколко може да му се вярва, е отделен въпрос. Кофтито е, че аз май се увлякох по него и с моя късмет в любовта и силното ми желание да имам някого до себе си, значи може и да направя някоя грешка, въпреки че уж обмислям дори прекалено много нещата. Предвид проблемите ми в университета, сега ми трябва и някой, който вместо да ме успокои, да внесе допълнителен смут... Ще информирам за нещата, когато имам яснота :) Благодаря ви още веднъж :wub: