Вени, този т.нар. "втори договор" ми е много странен и на мен. Единствен вариант за мен би бил граждански договор. Не искам да злословя или да давам оценки за хора, с които така или иначе нямам отношения, но ми се струват доста неориентирани. Не е за разправяне какви абсурдни разговори проведох днес, в опит да си изясня нещата.
Ходих до службата,за да говоря и с настоящия ми работодател. Хубави неща научих за заплатата и за работното ми място. Ей го на, затова се е показала Кралицата мечове със 7 мечове. Очаква ме повишение, на което само тайничко съм се надявала.
До скоро добре си разчитах картите, дори съм се чудила на хора, които казват, че не могат да гледат за себе си. За астролозите пък изобщо не съм го предполагала това. Мисля, че имаш право. Не че ще тръгна да променям съдбата си, но би станало доста скучно, ако мога сама да си предвиждам всякакви събития, а и бих изгубила интереса си доста бързо.
Каризма, мисля, че се чувстваш несигурна на работното си място или усещаш някакво недоверие към колегите или от колегите (8 мечове). По 5 жезли си мисля, че работиш в неголям колектив, в който настроенията са много разнопосочни. Различаваш се от стадото, изпъкваш по някакъв начин и това може да дразни някои хора. Не знам дали ти е време за аванс или премийка, но се вижда малка сума пари или придобивка.
Везни, изтеглих ти Кралица пентакли (пак!), 9 чаши, 9 пентакли. Ще завършиш, само не се отпускай!