Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707810 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: ТАРО
« Отговор #2300 -: Януари 03, 2013, 11:55:54 pm »
Кирин, благодаря за разясненията за 3 мечове - аз като я видя тази карта и първото нещо, което ми изплува в съзнанието е разбито сърце, а наистина, има логика да означава трети човек в интимните отношения ( три меча пробождащи сърце ).
Аз в понеделник ще пътувам, за да видя къщата, която възнамерявам да купя и ако ми хареса евентуално да я купя. По този въпрос съм много пристрастна и ще помоля някой да ми изтегли 3 карти - Ще купя ли къщата?
Зададох въпрос - Как ще мине пътуването? Паднаха ми се - Колесницата, 6 пентакли и Рицар чаши
6 пентакли го тълкувам като подаръци, които ще накупя за близките, мисля и да се видя с близък приятел ( Рицар чаши ). За Колесницата чета много противоречиви тълкувания - от триумф, ново начало до поражение и неприятности, та ми е трудно да я определя в този случай.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2301 -: Януари 04, 2013, 08:44:19 am »
Таня, мисля, че ти не само искаш да видиш къщата, а и да започнеш пазарлъците вече.  ;)
За покупката ти изтеглих Смъртта, 7 чаши, 8 жезли.
Знаех си аз, че ще се появи Смъртта след онзи обърнат Обесен! Ти вече си взела решение за тази промяна и си го задвижила. Готова си да скъсаш със старото място и навици. Просто настоящата ситуация вече няма какво да ти даде. Преди те бях предупредила да си внимателна, защото има нещо неясно около собствеността. Това сега се потвърждава и от 7 чаши-не всичко е така, както изглежда, липсва ти яснота по някои въпроси. Все пак, по 8 жезли, ще докараш нещата до край. Вероятно ще изникнат неочаквани проблеми, сделката на практика няма да е толкова изгодна, колкото ти се струва сега, но въпреки това ти ще осъществиш намерението си, и то бързо.
А, Рицар чаши може да означава спокойно, идилично място.
Странно, и на мен Смъртта ми излезе на първа, когато зададох въпрос за смяна на жилището.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2302 -: Януари 04, 2013, 10:12:14 am »
Кирин, много си права - сякаш чаках новата година, за да скъсам със старото и да започна на чисто. Търпение нямам вече да започна промяната  ;D Не съм забравила, че и предния път ме предупреди да внимавам със собствеността - вчера като звъннах на агенцията отново наблегнах на това. Уж ме уверяват, че къщата не е ипотекирана и всички документи са изрядни, но ще видим. Понеже не съм я виждала, може да е в лошо състояние и след време да ми се наложи да давам пари и за ремонти  :-\
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2303 -: Януари 04, 2013, 10:20:34 am »
Айде, чакаме новини!

« Отговор #2304 -: Януари 04, 2013, 11:01:42 am »
Таня, по-скоро си огледай, какви съседи ще имаш. Понякога къщата е перфектна, но съседите ти вгорчават живота.

« Отговор #2305 -: Януари 04, 2013, 01:35:13 pm »
Уф, не мога да си гледам моите карти и туй то.
Теглих карти с въпроса дали ще започна работа на мястото, което ми предложиха. Паднаха се Кралица мечове, 7 мечове, Паж жезли.
Някой май яко се опитва да ме подхлъзне, и то доста елементарно. Или пък аз ще се възползвам от чуждата глупост?  :-\
Съмнително ми е. Позицията е много добра и се учудвам, че няма обявен конкурс, да не говорим, че точно тази позиция изисква работа на пълен работен ден, а не както ми предлагат да работя на втори договор.

Казах ли ви, че си счупих ръката на другия ден след Кулата, Колесницата и Влюбените?

« Отговор #2306 -: Януари 04, 2013, 01:47:15 pm »
Уау,сега гипсирана ли ти е?И на мен ми я няма музата,попитах:Какво ме очаква през първата работна седмица?,и нищо не ми идва на ум.Паднаха се:8 мечове,3пентакли,5жезли Изобщо не знам как да ги навържа тези карти  :41:

« Отговор #2307 -: Януари 04, 2013, 02:04:38 pm »
Кирин, съжалявам да чуя за ръйата :(
Опитват да те подхлъзнат, как така на втори договор, хоноруван ли? Срочен или не? В полза на кого ще бъде при прекратяване?

Каризма и на мен нищо не ми иде на ум за картите ти. Освен, че 8 и 3 са завършеност, а 5 ново начало. Може би ще завършиш нещо и без да си поемеш дъх ще започнеш нещо друго.

Кирин, принципно човек спира да си разчита своите карти, нали знаеш? Има просто и логично обяснение - ако може да разчетеш своите карти толкова добре, може да се опиташ да промениш нещо в съдбата си. Поне аз така го виждам.
И в астрологията знам, че е така. След време човек спира да си разчита хорарите.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2308 -: Януари 04, 2013, 02:36:47 pm »
Момичета, аз пак се включвам с молба за карти, но този път с университета. Въпросът е такъв, че съм последна година и сега пуснаха закон в нашия университет, че дори с един невзет, не може да се запише втори семестър и държавната практика отпада, прекъсвам. Ще може ли да кажете мнения дали ще си взема изпитите и дали ще завърша тази година, защото имам едни изпити от предни години, а нямам почти никакво време и сили.

« Отговор #2309 -: Януари 04, 2013, 07:58:06 pm »
Вени, този т.нар. "втори договор" ми е много странен и на мен. Единствен вариант за мен би бил граждански договор. Не искам да злословя или да давам оценки за хора, с които така или иначе нямам отношения, но ми се струват доста неориентирани. Не е за разправяне какви абсурдни разговори проведох днес, в опит да си изясня нещата.
Ходих до службата,за да говоря и с настоящия ми работодател. Хубави неща научих за заплатата и за работното ми място. Ей го на, затова се е показала Кралицата мечове със 7 мечове. Очаква ме повишение, на което само тайничко съм се надявала.  ;)

До скоро добре си разчитах картите, дори съм се чудила на хора, които казват, че не могат да гледат за себе си. За астролозите пък изобщо не съм го предполагала това. Мисля, че имаш право. Не че ще тръгна да променям съдбата си, но би станало доста скучно, ако мога сама да си предвиждам всякакви събития, а и бих изгубила интереса си доста бързо.

Каризма, мисля, че се чувстваш несигурна на работното си място или усещаш някакво недоверие към колегите или от колегите (8 мечове). По 5 жезли си мисля, че работиш в неголям колектив, в който настроенията са много разнопосочни. Различаваш се от стадото, изпъкваш по някакъв начин и това може да дразни някои хора. Не знам дали ти е време за аванс или премийка, но се вижда малка сума пари или придобивка.

Везни, изтеглих ти Кралица пентакли (пак!), 9 чаши, 9 пентакли. Ще завършиш, само не се отпускай!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2310 -: Януари 04, 2013, 08:00:13 pm »
Кирин, обичам те!  :58:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2311 -: Януари 04, 2013, 11:01:18 pm »
Кирин, съжалявам за ръката ти  :( Как се случи и то точно преди празниците?

Вени, благодаря за съвета! В това село живее един мой роднина, с когото не потдържам контакти от години, представям си къщата да е до неговата! Ужас, ужас  :41:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2312 -: Януари 05, 2013, 11:15:55 am »
Кирин, съжалявам за ръката ти  :( Как се случи и то точно преди празниците?

Не питай, нали писах, че у съседите стана малък пожар, а у дома имаше пушилка от печката, която сложих. Съседката на другия ден донесе ракия да се напием от мъка и аз се вдъхнових да боядисвам тавана (от ракията, де...). Качих се на една маса и почнах. По едно време комшийката взе да пее, а аз реших, че мястото ми е достатъчно да направя пирует и... Хряс!

Как е къщата, видя ли я вече?

« Отговор #2313 -: Януари 05, 2013, 12:21:34 pm »
бе чувала съм за идиотски чупения, ама твоето уби рибата ;D
Карта Таро за деня - 7 мечове...пфффф, пак мечове.

Таня, чакаме включване.

« Отговор #2314 -: Януари 05, 2013, 02:24:53 pm »
Не е лоша карта 7 мечове, бе Вени!  ;D Ще научиш нещо важно без да искаш, но не е задължително да ти хареса. А и някой може да проявява силен интерес към теб. Оглеждай се и се ослушвай повече, отнякъде може да изкочи голям заек!

Една приятелка, която изучава Таро от много дълго време, ми каза, че такива комбинации само от големи аркани често се появяват, за да означат кои аспекти в индивидуалния хороскоп са активни, ама аз като не отбирам много от астрология...
Кулата е свързана с Марс, а в момента тр. Марс ми е на върха на 10 дом, в напрегнат аспект с рождения Сатурн. Колесницата съответства на Рак/четвърти дом, а Влюбените по традиция съответстват на Близнаци- асцендента ми. Както и да е, голяма излагация беше... При всичкия лед навън, аз да падна от масата!  :-[

« Отговор #2315 -: Януари 05, 2013, 02:52:35 pm »
както аз казва, поне си паднала със стил ;D
една зима говоря с мъжо по телефона, отивайки към една кръчма, където той ме чака заедно с приятели. Вървя, говоря и по едно време пльььььоооооос на леда на едното бедро, ма едно красиво такова се изтърсих, в цял ръст и телефона на 5 метра от мен  :-\ Няма да ви казвам, как ходих посинена 4 седмици подред и куцах.

П.С. Като си нямам работа, зададох въпрос на Таро, свързан с очаквана от мен покана, дали ще я получим следващата седмица.
Паднаха се само Големи Аркани, като комбинацията на двете последни значи нещастие, катастрофа....Много гадно, чудя се кой да предупреждавам сега, мъжа си?
Страшният съд
Светът
Колесницата
Кулата

Какво мислите за комбинацията, според мен няма толкова отношение към въпроса, а е предупреждаваща.
« Последна редакция: Януари 05, 2013, 03:09:23 pm от jasmin_veni »

« Отговор #2316 -: Януари 05, 2013, 05:13:45 pm »

П.С. Като си нямам работа, зададох въпрос на Таро, свързан с очаквана от мен покана, дали ще я получим следващата седмица.
Паднаха се само Големи Аркани, като комбинацията на двете последни значи нещастие, катастрофа....Много гадно, чудя се кой да предупреждавам сега, мъжа си?
Страшният съд
Светът
Колесницата
Кулата

Какво мислите за комбинацията, според мен няма толкова отношение към въпроса, а е предупреждаваща.

За поканата мисля,че ще я получиш,другите три карти за мен са предупреждение-много внимавай по време на път,ако шофираш или ти се налага да пътуваш извън населеното място,в което живееш,внимавай и с електричество,печки или всичко свързано с огън.При мен това съчетание Колесницата /или 6 меча/+Кулата-инцидент по време на път или инцидент свързан с огън или нещо горещо.
Понякога означава и просто скандал,изникнал от никъде.
За всеки случай бъди внимателна във всичко,което правиш.

« Отговор #2317 -: Януари 05, 2013, 05:34:56 pm »
Мерси, Антония!
Очаквайте включване всеки ден, за да покажа, че мърдам, следващата седмица :)

« Отговор #2318 -: Януари 05, 2013, 05:52:37 pm »
http://tarot.my1.ru/forum/29-474-2
Ето тук е дадена тази комбинация- Колесницата+Кулата, но все пак мисля, че всичко трябва да се интерпретира според ситуацията и въпроса. В много случаи тези готови значения са неприложими.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2319 -: Януари 05, 2013, 05:55:38 pm »
Кирин, виж какво буквално проявление при теб - Кулата - падане от високо  :(
Вени, все карти от големите аркани - сякаш нещо значимо предстои. Бъди внимателна ако пътуваш, друго не мога да измъдря сега  :-\
Момичета, направо сте уникални  :wub: Кирин на два пъти ме предупреди, че може да има някаква измама, да внимавам. Аз си мислех, че ще е нещо със състоянието на къщата или с документи, даже щях да звъня на една приятелка брокер да дойде с мен при подписването на сделката. Днес звъня в агенцията да ги предупредя повторно, че понеделник пътувам и познайте... жената ми казва, че не може да се свърже със собственика! Направо изпаднах в шок! Разбрахме се, ако се свърже да ми се обади по-късно вечерта, но вече ми се развали настроението  :( Моля, ако някой иска да ми изтегли 3 карти с въпрос - Ще пътувам ли понеделник?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх