Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706166 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: ТАРО
« Отговор #2540 -: Януари 23, 2013, 09:08:38 am »
Кирин, на мен тази комбинация ми се струва много хубава - положително развитие на отношенията ти с някой  :blink:
Аз си изтеглих 9 чаши - най-накрая една наистина приятна карта, надявам се денят ми да е хубав и изпълнен с радостни емоции  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2541 -: Януари 23, 2013, 09:31:46 am »
Моята карта е 3 мечове  :-X
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2542 -: Януари 23, 2013, 12:22:12 pm »
Зададох въпрос - Ще имам ли приятелски отношения с ...? Паднаха се - Крал Чаши, Слънцето ( обърнато ), Справедливостта и Асо мечове. Какво мислите по тази комбинация?  :rolleyes: Момчето има юридически проблеми към момента, сигурно за това излезе Справедливостта. Може ли да се надявам на приятелство от негова страна?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2543 -: Януари 23, 2013, 12:35:42 pm »
разказа ми се играта вчера, егаси екшъните.
Гонене на линейки, шофиране 150 км. в час с дъжд, болници, лекари.
Започнаха да идват покани за интервюто, каквато и аз чакам.
Попитах дали ще получим поканата до края на тази седмица:
Отшелникът, Асо Жезли, Десятка мечове, четворка пентакли.
Последните две карти не ме кефят хич. Мисля, че отговорът е не.

Карта за деня - Глупакът!

« Отговор #2544 -: Януари 23, 2013, 04:55:25 pm »
Вени, аз се чудя защо на такъв затворен въпрос е нужно да теглиш 4 карти. Картите са ти отговорили, че първите резултати от някакъв процес са вече ясни. В момента върви поредица от събития, които са определящи за бъдещето ти, но това сякаш засяга повече личния ти живот.

« Отговор #2545 -: Януари 23, 2013, 06:53:12 pm »
по навик :)

Някой да ми изтегли карти: Ако си изключа телефоните и ги метна от 7 етаж, какво ще стане? А ако избягам тайно за Гърция?

« Отговор #2546 -: Януари 23, 2013, 08:23:27 pm »
Вени, за въпроса с телефоните изтеглих Луната, 6 жезли, 4 чаши. Няма да страдаш много, да ти кажа, но разни досадници ще започнат да се свързват с теб телепатично и от ушите ти ще започне да излиза пАра.
На втория въпрос се паднаха Обесеният, Слънцето и Смъртта. Който иска да ги тълкува картите, аз само мога да кажа, "Ай, не прави уаа!"  :91:

« Отговор #2547 -: Януари 23, 2013, 09:34:54 pm »
 ;D Днес поносимо спокоен ден, само дребния ме скъса да тичам :)
Чакам по всички линии и те така.
Кирин, как е на работа?

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2548 -: Януари 23, 2013, 09:40:51 pm »
3 мечове не донесе болка, страдания и раздели, но любимата ми пералня ми разби сърцето, след като сложих повече от любимия си препарат и когато се върнах боксът ми беше целият във пяна, а тя продължи да излиза и излиза....  :'( ...
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2549 -: Януари 24, 2013, 06:08:58 am »
Добро утро  :blink: Картата за вчера ми беше 7 чаши,като цяло деня ще го запомня със смущения в комуникациите(блокирана Сим-карта,липса на връзка и т.н.) и емоции породени от това,нещо като при ретро Мерк.За днес изтеглих Слънцето,ама то още не е изгряло  ;D

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2550 -: Януари 24, 2013, 08:48:18 am »
Карта за деня - рицар пентакли  :P

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2551 -: Януари 24, 2013, 09:11:25 am »
С вчерашната 9 чаши имах наистина спокоен и приятен ден, без да се е случило нещо особено.
Карта за днес - Паж чаши. Обяснения в любов ли да очаквам  :rolleyes:  ;D
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2552 -: Януари 24, 2013, 10:16:52 am »
карта за деня - Жрецът :)

« Отговор #2553 -: Януари 24, 2013, 10:54:30 am »
някой ще ми тегли ли карти, че аз съм много емоционална днес.

Ще получим ли мейл с покана за явяване на интервю до 26,01,2013 г.? Всички получиха около нас, ние не и се притеснявам много :(

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2554 -: Януари 24, 2013, 11:05:09 am »
Аз ти изтеглих: асо жезли, императорът, рицар мечове
Тази комбинация би трябвало да дава положителен резултат за теб ... предполагам  :-\

*

sugar

• 17
« Отговор #2555 -: Януари 24, 2013, 12:06:26 pm »
Давам обратна връзка-взех си изпита без проблем  :blink: Благодаря ти Кирин  :58:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2556 -: Януари 24, 2013, 12:22:16 pm »
някой ще ми тегли ли карти, че аз съм много емоционална днес.

Ще получим ли мейл с покана за явяване на интервю до 26,01,2013 г.? Всички получиха около нас, ние не и се притеснявам много :(
Аз ти изтеглих - 4 пентакли, Колесницата и Слънцето. Според мен, ще получиш покана до тази дата  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2557 -: Януари 24, 2013, 01:31:54 pm »
Благодаря момичета, дано получим и ние този път!

« Отговор #2558 -: Януари 24, 2013, 06:32:31 pm »
Кирин, как е на работа?

Супер! Чух страшни коментари по мой адрес, от колеги, които явно трудно ще свикнат с присъствието ми, но това не ми пречи особено. Като се прибирах днес, една съседка реши да ми потърси сметка за магиите, които съм правила на мъжа й да я зареже!  :o По-голяма идиотщина едва ли ще видя скоро.
Мим, браво на теб! Уловила си злословията по картите ми, а и здравословния ми проблем. Настинката, която мислех, че е преминала, се оказа, че е била само замазана и днес всичко изби по най-неприятния начин. Нещо започна да изтича от ухото ми, цял ден съм с висока температура и явно ще трябва пак да ходя при личната докторка да ми изпише някой антибиотик. Днешната ми карта беше Страшният съд, между другото.

Вени, по картите, които момичетата са ти теглили, и аз мисля, че ще си получиш поканата.

С вчерашната 9 чаши имах наистина спокоен и приятен ден, без да се е случило нещо особено.
Карта за днес - Паж чаши. Обяснения в любов ли да очаквам  :rolleyes:  ;D

Таня, при мен Паж чаши се проявява с променливи настроения, леко истерични на моменти. Аз лично я свързвам тази карта с известна неадекватност, но това си е моя индивидуална реакция.

ПП: Момичета, искам да изпробвам едно голямо подреждане с 36 карти и си търся доброволка. Може да спретна на някоя от вас общо гледане или пък за конкретен въпрос, но предупреждавам, че за първи път ще го правя и не знам доколко вярно ще се окаже самото гледане.

« Последна редакция: Януари 24, 2013, 06:39:24 pm от Кирин »

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2559 -: Януари 24, 2013, 06:47:47 pm »
Кирин, това с ухото не го пренебрегвай, че възпаленията там са гадна работа и май наистина си готова за антибиотици!
Иначе това с магиите направо ме разби  ;D ;D ;D

П.С. Може да си експериментираш с мен!