Кирин, как е на работа?
Супер! Чух страшни коментари по мой адрес, от колеги, които явно трудно ще свикнат с присъствието ми, но това не ми пречи особено. Като се прибирах днес, една съседка реши да ми потърси сметка за магиите, които съм правила на мъжа й да я зареже!

По-голяма идиотщина едва ли ще видя скоро.
Мим, браво на теб! Уловила си злословията по картите ми, а и здравословния ми проблем. Настинката, която мислех, че е преминала, се оказа, че е била само замазана и днес всичко изби по най-неприятния начин. Нещо започна да изтича от ухото ми, цял ден съм с висока температура и явно ще трябва пак да ходя при личната докторка да ми изпише някой антибиотик. Днешната ми карта беше Страшният съд, между другото.
Вени, по картите, които момичетата са ти теглили, и аз мисля, че ще си получиш поканата.
С вчерашната 9 чаши имах наистина спокоен и приятен ден, без да се е случило нещо особено.
Карта за днес - Паж чаши. Обяснения в любов ли да очаквам :rolleyes: 
Таня, при мен Паж чаши се проявява с променливи настроения, леко истерични на моменти. Аз лично я свързвам тази карта с известна неадекватност, но това си е моя индивидуална реакция.
ПП: Момичета, искам да изпробвам едно голямо подреждане с 36 карти и си търся доброволка. Може да спретна на някоя от вас общо гледане или пък за конкретен въпрос, но предупреждавам, че за първи път ще го правя и не знам доколко вярно ще се окаже самото гледане.