Танче и zikovu, благодаря ви.
Аз много добре знам,че няма да мога да се оправя.....а може и да мога,просто трябва да съм много силна и да си поема живота.Защото ,честно казано по този начин съвсем не върви.Това не е семейство, а агония която вреди.
Ние сме без подпис.Но,това е човек,който изкарва близо 1000 лв. на месец,а парното е неплатено от 3 години и водата вече е станала 200лв.от неплатени сметки.
Нищо не плаща,купува само за себе си,не е глава на семейството.Сприхав,злобен и т.н.Нещо което се отразява много пагубно и на детето.
Това е в най-общи линии.Не мога да изпадам сега в подробности,но не желая вече да се мъча с такъв мъж.Може би най-добре наистина да стигна дъното,както се казва в една тема тук,но да се преродя.Тежко ми е много с този човек.Навремето съм се объркала с него,като съм си мислила че става за семейство.Не ,изобщо не става.Просто съм бъркала термините домошар и семейно ориентиран човек.
Абе както и да е....
Сигурно ще ми е много трудно...

Но той е вкъщи на хотел...ядене,спане,къпане...така не може.Не е редно.
Това е горлямо изпитание наистина.
Защо да живеят двама души без любов,без уважение......ами той е студен и с детето,крещи му....страни от него.Детето го усеща и се в мен стои,налита да бие баща си .
Все някога трябва да се случи тази раздяла......
просто питах да видя има ли индикации да стане тази година. :lol: