Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706024 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2880 -: Март 04, 2013, 08:50:12 pm »
Умереност, 2П, Колесницата.
Теглиш, претегляш, бориш се със себе си и накрая ще вземеш да му пратиш. И не мисля, че ще сбъркаш :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2881 -: Март 04, 2013, 09:05:02 pm »
Умереност, 2П, Колесницата.
Теглиш, претегляш, бориш се със себе си и накрая ще вземеш да му пратиш. И не мисля, че ще сбъркаш :P
Благодаря ти jasmin_veni :blink:

Там е работата,че миналата или по-минала го бях добавила ;DНо....след време ,взех че то изтрих :lol:

Сега какво ми става...иди ми дойди ми :-[

Щом картите показват,че няма да сбъркам,ще взема да се пробвам :mellow:
Може би следващите дни......
колебая се наистина...като везните ;D

Акo приеме поканата ми,ще бъда 5000 ния му приятел във фейса ;D :rolleyes:
« Последна редакция: Март 04, 2013, 09:58:14 pm от Milkyway »

« Отговор #2882 -: Март 04, 2013, 10:10:28 pm »
здравейте,днес ми е доста криво и ми се прииска да си изтегля карти от колодата си Уейт ,за пръв път от доста време
ако пиша на Г,как ще реагира
5 пент,паж Жезли,Слънце,Жрец
не искам да си тълкувам сама-пристрастна съм,и се надявам на помощ

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2883 -: Март 05, 2013, 09:37:50 am »
здравейте,днес ми е доста криво и ми се прииска да си изтегля карти от колодата си Уейт ,за пръв път от доста време
5 пент,паж Жезли,Слънце,Жрец
не искам да си тълкувам сама-пристрастна съм,и се надявам на помощ

Личи си, че сте били в една тежка ситуация, без изход. Тъмния тунел- така казвам на 5п. Прекрасни карти иначе след това. Би трябвало да се сдобрите или сближите, ако сте били отдалечени.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #2884 -: Март 05, 2013, 09:54:51 am »
Да, и аз си мисля, че целта на това писане ще да е възстановяване на отношения. Ssissi, ако сте имали връзка преди, едва ли тя се е разпаднала напълно. Между вас има силна емпатия. Все пак си мисля, че до този човек има друга жена в момента. Възможно е също така да сте на голямо разстояние един от друг по 5 пентакли и Паж жезли- даже човекът да е в чужбина. Ще се зарадва да получи новини от теб.  :blink:

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2885 -: Март 05, 2013, 05:58:49 pm »
Здравейте, може ли помощ при тълкуването на картите. Въпросът ми е - Какво чувства към мен ...?  :unsure: Нещо не мога се справя с тълкуването.

Колесницата, Асо Пентакли, 8 жезли

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2886 -: Март 05, 2013, 07:05:07 pm »
Здравейте, може ли помощ при тълкуването на картите. Въпросът ми е - Какво чувства към мен ...?  :unsure: Нещо не мога се справя с тълкуването.

Внезапна влюбеност е изпитал наскоро.

« Отговор #2887 -: Март 05, 2013, 07:46:44 pm »

Според мен не са толкова влюбени - колкото стабилни. Този човек има чувството, че винаги може да ти се довери, че си стабилна опора. За повече не мога да кажа ...

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2888 -: Март 05, 2013, 07:54:15 pm »
Благодаря Ви момичета.

Ace_of_Pentacles, да, това е така, но се надявах да има и друго.  :(

zikovu, може и така да е, не знам....

« Отговор #2889 -: Март 06, 2013, 12:35:47 am »

Личи си, че сте били в една тежка ситуация, без изход. Тъмния тунел- така казвам на 5п. Прекрасни карти иначе след това. Би трябвало да се сдобрите или сближите, ако сте били отдалечени.
благодаря момичета,една година и нещо от както сме разделени,наскоро ми писа,за моя изненада,аз казах едно сухо "благодаря" и това е,но ме яде отвътре-особено ,откакто след писането,ми прати пак покана във фейсбук-бях го изтрила,и започна да напомня за себе си...иска ми се да не ме гложди,но не се получава,ще пиша пък каквото сабя покаже

« Отговор #2890 -: Март 06, 2013, 12:35:15 pm »
И аз имам една молба,някой ако има възможност да хвърли едни карти.Предстоят ми два изпита,на първия ще се явя със сигурност,а за втория още се двоумя,не съм много добре подготвена.Та се чудя дали ще успея да се справя,ако се нагърбя и с двата?
Каризма, изтеглих ти Колесницата, Рицар пентакли и 3 жезли. Ще се справиш с изпита, не се притеснявай.  :blink:
Обратна връзка:Взех ги и двата  ;D
Таня,специални благодарности  :58:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2891 -: Март 06, 2013, 04:20:00 pm »
И аз имам една молба,някой ако има възможност да хвърли едни карти.Предстоят ми два изпита,на първия ще се явя със сигурност,а за втория още се двоумя,не съм много добре подготвена.Та се чудя дали ще успея да се справя,ако се нагърбя и с двата?
Каризма, изтеглих ти Колесницата, Рицар пентакли и 3 жезли. Ще се справиш с изпита, не се притеснявай.  :blink:
Обратна връзка:Взех ги и двата  ;D
Таня,специални благодарности  :58:
Браво! Радвам се за теб  :wub:!
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2892 -: Март 06, 2013, 09:47:51 pm »
Здравейте,

въпросът ми е:
Предстои ли ми тази година,раздяла с мъжа ми?

Благодаря ви.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2893 -: Март 07, 2013, 12:24:59 pm »
Здравейте,

въпросът ми е:
Предстои ли ми тази година,раздяла с мъжа ми?

Благодаря ви.
Милки, изтеглих ти Кралица пентакли, Обесеният, Крал жезли. Карта съвет - 5 пентакли. Мисля, че не ви предстои раздяла през настоящата година. Нещата ще си останат така още дълго време. 5 пентакли те предупреждава да си по-предпазлива, възможни са материални затруднения при евентуална раздяла.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2894 -: Март 07, 2013, 01:46:24 pm »
танче, ще си позволя да тълкувам по твоите карти.
Мъжа на Милки е в една фаза, в която е трудно да бъде разбран от нея. За категорична раздяла не съм сигурна...ноо временна раздяла може да има, предстои им доста труден момент. Криза.
Имам усещането, че ще е временен период, не бързай с решения за развод или нещо от сорта.
но се приготви за изпитания.

Успех!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2895 -: Март 07, 2013, 02:07:37 pm »
Танче и zikovu, благодаря ви.

Аз много добре знам,че няма да мога да се оправя.....а може и да мога,просто трябва да съм много силна и да си поема живота.Защото ,честно казано по този начин съвсем не върви.Това не е семейство, а агония която вреди.
Ние сме без подпис.Но,това е човек,който изкарва близо 1000 лв. на месец,а парното е неплатено от 3 години и водата вече е станала 200лв.от неплатени сметки.
Нищо не плаща,купува само за себе си,не е глава на семейството.Сприхав,злобен и т.н.Нещо което се отразява много пагубно и на детето.
Това е в най-общи линии.Не мога да изпадам сега в подробности,но не желая вече да се мъча с такъв мъж.Може би най-добре наистина да стигна дъното,както се казва в една тема тук,но да се преродя.Тежко ми е много с този човек.Навремето съм се объркала с него,като съм си мислила че става за семейство.Не ,изобщо не става.Просто съм бъркала термините домошар и семейно ориентиран човек.
Абе както и да е....
Сигурно ще ми е много трудно... :(
Но той е вкъщи на хотел...ядене,спане,къпане...така не може.Не е редно.

Това е горлямо изпитание наистина.
Защо да живеят двама души без любов,без уважение......ами той е студен и с детето,крещи му....страни от него.Детето го усеща и се в мен стои,налита да бие баща си .
Все някога трябва да се случи тази раздяла......
просто питах да видя има ли индикации да стане тази година. :lol:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2896 -: Март 07, 2013, 02:19:05 pm »
Абе кажи 5 пентакли и ..тя агонията си е ясна...
Знаеш ли обаче къде е изненадата на 5п- че в нея се корени една дълбока и много силна любов. 5п се появява при раздели, но не защото няма потенциал в отношенията, а защото вече е станало нетърпимо трудно в този период.
но 5п не е като 10м..колесница или прочее.
при 5п има потенциал за завръщане, макар, че картата може често да покаже раздяла.

« Отговор #2897 -: Март 07, 2013, 02:27:25 pm »
zdrawejte dami,
izwinete za latinitzata pyrwo no mi e newyzmojno da pisha na kirilica w momenta
moga li da pomiolq njakoi da mi iztegli karti za muja X
kawo iska ot men,tu pishe tu ne pishe...mnogo se obyrkah
predwaritelni blagodarnosti

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2898 -: Март 07, 2013, 02:48:11 pm »
Милки, съжалявам, наистина трудна ситуация  :(. Първата ми асоциация с картите беше, че ти си представена от Кралица пентакли, мъжът ти е Крал жезли, а между вас - Обесеният. Обесеният се свързва с жертвата и саможертвата, статична карта, при която липсва действие, промяна, ( за разлика например от Колесницата, Кулата, Страшният съд ).
Като ми остане време ще ти изтегля карти за една по-подробна подредба, която проследява развитието на проблема и ще ти пиша на лични. Там интерпретациите са по-сложни и не знам, дали ще се справя, но ще се пробвам.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2899 -: Март 07, 2013, 03:41:48 pm »
zdrawejte dami,
izwinete za latinitzata pyrwo no mi e newyzmojno da pisha na kirilica w momenta
moga li da pomiolq njakoi da mi iztegli karti za muja X
kawo iska ot men,tu pishe tu ne pishe...mnogo se obyrkah
predwaritelni blagodarnosti
Сиси, изтеглих ти 4 мечове, Рицар мечове, Висшият жрец и Колелото на съдбата. Да не си направила / написала нещо, което да го е ядосало? Мисля, че има нужда да остане насаме със себе си и да преосмисли вашите взаимоотношения и собствените си чувства. Искрен е с теб. Нещата ще се развият благоприятно, не се тревожи  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх