Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704835 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3860 -: Септември 21, 2013, 03:00:30 pm »
Хора, мисля да започна връзка, въпреки че зная, че родителите ми ще са твърдо против. Попитах: "Какви ще бъдат последствията?"
Кулата, Осмица мечове и Четворка чаши :(
Моля, дайте мнение...
Везни, реални карти ли са?

Последствията ще са грандиозни скандали,мн рев,мн нерви, ще ти забранят да излизаш от вкъщи/ или пък да ходиш на определено място/,ще се опитат да те спрат/да ти попречат/да те ограничат и това ще предизвика в теб огромно недоволство и раздразнение,най-малкото,защото друг ще решава вместо теб...
Обмисли добре нещата.Не знам дали тези карти не показват и твоите мисли...

« Отговор #3861 -: Септември 21, 2013, 03:02:39 pm »
Хора, на кръстопът съм, има нещо много сериозно в моя живот и ще се поболея направо. Въпросът ми е:"Как ще се развият нещата между мен и ...". Ако някой иска, може да ми тегли реални карти, аз теглих от нета и ето какво излезе: Асо мечове, Глупакът и Седмица мечове. Благодаря ви предварително :)

Здравей, Везни  :blink: Итеглих ти карти и се падна:
1. Асо пентакли
2. Имперартицата
3. Кулата

Не знам колко да ги взимаш предвид, защото ми се е случвало в друг сайт да тегля карти на друг човек и пак се падна кулата като последна. Иначе съм цепила на 9 Пентакли
Везни, този човек предполагам,че знае за чувствата ти,но сякаш не сте постоянно заедно- нещо ви разделя,т.е физически не сте заедно. Имаш чувства към него,но има и нещо като пречка между вас двамата. Кулата показва скандал или раздяла за отношения...

« Отговор #3862 -: Септември 21, 2013, 03:04:14 pm »
Нищо лошо,Милки,но не е препоръчително да се теглят постоянно карти за един и същи въпрос.Първото редене дава най-точният отговор. :blink:
Много точно казано!

« Отговор #3863 -: Септември 21, 2013, 03:18:50 pm »
Ще ми помогне ли да си намеря работа *? (тегля от мое тесте)
Императрицата/обърната/
Слънцето/обърнато/
Тройка пентакли/обърнати/

« Отговор #3864 -: Септември 21, 2013, 04:16:49 pm »
За съжаление не гледам с обърнати карти и идея си нямам какво показват в случая...

« Отговор #3865 -: Септември 21, 2013, 04:58:17 pm »
До 15 окт ще започна ли работа?
Рицар чаши+Асо Пент+Крал Чаши

« Отговор #3866 -: Септември 22, 2013, 01:01:17 am »
White Rose, интересни карти,но за мен няма да започнеш работа- АП показва една бариера,пречка в случая...
Интересно ми е този КЧ какво показва в случая...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3867 -: Септември 22, 2013, 05:46:29 pm »
Може ли който разбира,да хвърли око на моите карти!
Въпросът е,какъв ще бъде за мен октомври месец.

Паж Мечове
6 жезли
10 пентакли

Мерси :blink:

« Отговор #3868 -: Септември 22, 2013, 06:15:39 pm »
Паж Мечове
6 жезли
10 пентакли

Може да  се проясни ситуация около семейството ти.Или проясняване във връзка с друга ситуация,но ще се почустваш горда(6ж-също така и победител) от случващото се.Ще се радвам на обратна връзка другия месец. ;)

« Отговор #3869 -: Септември 22, 2013, 06:21:02 pm »
За съжаление не гледам с обърнати карти и идея си нямам какво показват в случая...

А ако ги приемем като необърнати,какво биха показали? Или трябва наново да тегля?  :-\

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3870 -: Септември 22, 2013, 07:10:38 pm »
Хора, мисля да започна връзка, въпреки че зная, че родителите ми ще са твърдо против. Попитах: "Какви ще бъдат последствията?"
Кулата, Осмица мечове и Четворка чаши :(
Моля, дайте мнение...
Везни, реални карти ли са?

Последствията ще са грандиозни скандали,мн рев,мн нерви, ще ти забранят да излизаш от вкъщи/ или пък да ходиш на определено място/,ще се опитат да те спрат/да ти попречат/да те ограничат и това ще предизвика в теб огромно недоволство и раздразнение,най-малкото,защото друг ще решава вместо теб...
Обмисли добре нещата.Не знам дали тези карти не показват и твоите мисли...
Eleana, картите не са реални. Родителите ми са против, аз бях наясно, всичко това са случи с рева и скандалите. За щастие все още не са ми забранили да излизам. И мислите ми показват, аз знаех какво ще се случи, а и се случи... Може ли да помоля някой да ми дръпне реални карти с въпросче за всичко какво ще се случи - и с него, и с родителите ми. Разкъсвам се много. Той също не е безразличен, много е тежко. Надявам се някой да се отзове.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3871 -: Септември 22, 2013, 07:53:58 pm »
Паж Мечове
6 жезли
10 пентакли

Може да  се проясни ситуация около семейството ти.Или проясняване във връзка с друга ситуация,но ще се почустваш горда(6ж-също така и победител) от случващото се.Ще се радвам на обратна връзка другия месец. ;)

Много ти благодаря Муунлайт.Дано както казваш, да има някакво изясняване,проясняване.Дано се почувствам горда и като победител.Дали ще е в семейството или в работата,непременно ще пиша :blink:

« Отговор #3872 -: Септември 23, 2013, 12:04:31 am »

Паж Мечове
6 жезли
10 пентакли

Така... възможно ли е да решиш да си вземеш нещо на изплащане или да кандидатстваш за кредит? Другият вариант е да ти се наложи да играеш мръсно, за да получиш нещо материално...Хм... просто те виждам устремена към някакви пари или имот,нещо материално... но не знам какво  :blink: Дай ОВ

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #3873 -: Септември 23, 2013, 12:12:04 am »
Ще ми се обади ли "S", ще възобновим отношенията си ?
Рицар на мечовете
Кралица пентакли
Двойка пентакли

Благодаря
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3874 -: Септември 23, 2013, 06:15:38 am »

Паж Мечове
6 жезли
10 пентакли

Така... възможно ли е да решиш да си вземеш нещо на изплащане или да кандидатстваш за кредит? Другият вариант е да ти се наложи да играеш мръсно, за да получиш нещо материално...Хм... просто те виждам устремена към някакви пари или имот,нещо материално... но не знам какво  :blink: Дай ОВ
Здравей Елеана,благодаря ти,че се включваш по моя въпрос.
Мислено,на много дълбоко вътрешно ниво,съм замислила да завеждам дело за имот.Но това е само мислено и трябва много енергия и време за да го осъществя.Не знам дали ще прибегна към реалното му осъществяване.
Но да играя мръсно ,не е в натурата ми.Не съм гад.
Не съм мислила да взимам кредит,няма за какво.Непременно ще пиша,какво се е случило.
Много ви благодаря,че ми писахте :blink:

« Отговор #3875 -: Септември 23, 2013, 11:45:43 am »
До 15 окт ще започна ли работа?
Рицар чаши+Асо Пент+Крал Чаши
Според мен ще започнеш работа, но не знам дали ще е в този срок. Чувстваш ли се готова за работа? Според мен с тези чаши някак като че ли сега те вълнуват други емоционални неща и може би ще трябва да направиш избор, да жертваш нещо, пази се от заблуди. С Асо Пентакли - очаквай неочакваното, искай и ще ти се даде. Успех :blink:

Рицар на мечовете
Кралица пентакли
Двойка пентакли

Благодаря
Да, но ще има забавяне. Като че ли е възможно повече ти да бъдеш инициатора. Успех :blink:

Императрицата/обърната/
Слънцето/обърнато/

Вероятно питаш за жена, но според мен като че ли не е точния човек, на който трябва да разчиташ поне по тези карти. Има странно минало. Роднина ли ти е? Но имаш Слънце, което въпреки че е надолу си запазва положителното значение. Най-доброто, което можеш да направиш за момента е да не губиш вяра, всичко ще се подреди постепенно. Бъди внимателна, ще се появи помощ от другаде. Успех :blink:

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #3876 -: Септември 23, 2013, 11:48:12 am »

Рицар на мечовете
Кралица пентакли
Двойка пентакли

Благодаря
Да, но ще има забавяне. Като че ли е възможно повече ти да бъдеш инициатора. Успех :blink:

[/quote]

Много много благодаря за отговора
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #3877 -: Септември 23, 2013, 02:52:39 pm »

Императрицата/обърната/
Слънцето/обърнато/

Вероятно питаш за жена, но според мен като че ли не е точния човек, на който трябва да разчиташ поне по тези карти. Има странно минало. Роднина ли ти е? Но имаш Слънце, което въпреки че е надолу си запазва положителното значение. Най-доброто, което можеш да направиш за момента е да не губиш вяра, всичко ще се подреди постепенно. Бъди внимателна, ще се появи помощ от другаде. Успех :blink:

Благодаря ти, Романтика! :wub: Мъж е човека,когото мислех да помоля за помощ, мой преподавател беше, но има много контакти, а и похвали работата ми, та помислих, че може би би ми помогнал, ако реши. Благодаря ти, дано се появи помощ отнякъде.

« Отговор #3878 -: Септември 25, 2013, 12:10:28 am »
здравейте,изтеглих си три карти
ще възстановим ли връзката си с Х
паж пентакли,умереност,влюбените
благодаря ви

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3879 -: Септември 25, 2013, 03:16:55 pm »
Здравейте,
аз онзи ден теглих карти, за обща характеристика за месец октомври.

Удачно ли е да задам нов въпрос,свързан специално с работата през октомври?