Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705832 Прегледи
*

Bella

• *
  • 105
Re: ТАРО
« Отговор #3940 -: Октомври 29, 2013, 08:45:44 am »
Здравейте, въпросът ми е "Ще започна ли работа в Х в близко бъдеще?"
изтеглих 3 карти:
кралица мечове
осмица жезли
паж на жезлите
Предварително благодаря за помощта!

« Отговор #3941 -: Октомври 29, 2013, 11:16:19 am »
Bella, според мен да, въпреки че може би има някакви трудности сега! Успех :blink:

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #3942 -: Октомври 29, 2013, 11:57:58 am »
Благодаря, Романтика!

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #3943 -: Октомври 29, 2013, 05:31:30 pm »
И. ще помогне ли на З. да се премести на нова работа?При бъркането на картите изпадна 7м,цепи се на 6ч и изтеглените карти са стр.съд-6ж-справедливостта.Предварително ви благодаря за помощта.
Бях чела някъде ,че във въпроси свързани с работа,ако излезе 7 М ,означава ,че  има вътрешен човек ,който ще помогне

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #3944 -: Октомври 29, 2013, 09:31:22 pm »
В момента си търся работа, пращам си св-то на много места, но от никъде не получавам покана за интервю. Вече съвсем се отчаях.  :'(  :'( :'(
Въпросът ми е до края на годината ще си намеря ли работа?  :( :( :(

XIX Слънце, крал мечове, XV Дяволът , V висшият жрец

« Отговор #3945 -: Октомври 30, 2013, 05:59:40 am »
И. ще помогне ли на З. да се премести на нова работа?При бъркането на картите изпадна 7м,цепи се на 6ч и изтеглените карти са стр.съд-6ж-справедливостта.Предварително ви благодаря за помощта.
Бях чела някъде ,че във въпроси свързани с работа,ако излезе 7 М ,означава ,че  има вътрешен човек ,който ще помогне

Благодаря ти,karita.И аз така съм чела,обаче да не се прояви като хитрост и "тихомълком" да се измъкне,а аз да си остана само с обещанията и надеждите. ;D

*

aiofe

• 42
« Отговор #3946 -: Октомври 30, 2013, 01:37:56 pm »
Какви чувства, мисли има към мен тази жена?
4 меча, кулата, крал чаши
мерси предварително :)

« Отговор #3947 -: Октомври 30, 2013, 01:42:39 pm »
Здравейте, имам въпрос дали ще намерим нов клиент. Картите са теглени от тесте - умереността, кралица чаши и асо мечове.  :rolleyes:
« Последна редакция: Октомври 30, 2013, 01:50:48 pm от jokonda »

« Отговор #3948 -: Октомври 31, 2013, 07:23:55 am »

Да не ти е ядосана заради този крал чаши?

изтеглих 3 карти:
кралица мечове
осмица жезли
паж на жезлите

Тук,заради наличието на 8ж си мисля,че ще има много бързо развитие.

« Последна редакция: Октомври 31, 2013, 07:28:51 am от MoonLight »

*

aiofe

• 42
« Отговор #3949 -: Октомври 31, 2013, 08:06:31 am »

Да не ти е ядосана заради този крал чаши?

изтеглих 3 карти:
кралица мечове
осмица жезли
паж на жезлите

Тук,заради наличието на 8ж си мисля,че ще има много бързо развитие.

Благодаря, ами мисля, че ми е обидена, заради едно мое изказване, но по принцип също мисля, че не съм и много приятна и затова питам..

« Отговор #3950 -: Ноември 10, 2013, 05:28:44 pm »
Какво е отношението на Л-жена,към мен?Цепих на императора и изтеглих 9ж-влюбените-4п.

« Отговор #3951 -: Ноември 11, 2013, 12:16:24 am »
здравейте,
пиша с молбата някой ,да и изтегли една Таро подредба
как ме възприема Т

ще съм благодарна,ако някой се отзове
благодаря много предварително
Здравей Илияна  :blink:
Изтеглих карти относно въпроса ти
Страшният Съд-Крал Мечове -6 Чаши

благодаря за усилията,дано е така  :58:
обратна връзка комуникацията се възстанови но не задоволително...дали някой би изтеглил карти
как да разбирам поведението му към мен
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #3952 -: Ноември 17, 2013, 07:02:11 pm »
Здравейте,момичета! Преди време питах и се препокриха нещата,но срокът за който питах изтече преди месец, а сега ме спохождат отвреме навреме някакви мисли,объркана се чувствам, та реших да попитам отново "Как ще се развие връзката ми с * в следващите два месеца?". Нещата са на приливи и отливи,ту всичко е наред,ту пак някакви дискусии...

Тегля 3 карти от моето тесте и една, която ми изпадна като се протягах да взема една книга до подредбата.
Тройка чаши (обърната)
Девятка пентакли (обърната)
Крал на чашите

и тази, която ми изпадна последна като 4та е Рицар на чашите (обърнат)

« Отговор #3953 -: Ноември 20, 2013, 11:45:34 am »
Здравейте,момичета! Преди време питах и се препокриха нещата,но срокът за който питах изтече преди месец, а сега ме спохождат отвреме навреме някакви мисли,объркана се чувствам, та реших да попитам отново "Как ще се развие връзката ми с * в следващите два месеца?". Нещата са на приливи и отливи,ту всичко е наред,ту пак някакви дискусии...

Тегля 3 карти от моето тесте и една, която ми изпадна като се протягах да взема една книга до подредбата.
Тройка чаши (обърната)
Девятка пентакли (обърната)
Крал на чашите

и тази, която ми изпадна последна като 4та е Рицар на чашите (обърнат)

Какво мислите по подредбата? :blink:

« Отговор #3954 -: Ноември 23, 2013, 09:06:48 pm »
Last kiss, тази обърната 9П никак не ми харесва. Не знам в какви отношения сте сега,но сякаш още преди време е трябвало да се вземе някакво крайно решение...но сякаш то е отлагано и отлагано. Обърната 9П е много тежка карта и носи загуба,но по вина на питащия-никой не ти е виновен за случващото се... Другите карти не ги разглеждам- за мен тази е най-тежката. Просто...някъде нещо пропускаш...По-добре обмисляй добре всяка една твоя дума и действие,замисли се къде грешиш...
Надявам се тази карта да не се прояви по този начин... Дори си мисля,че човекът до теб е прекалено безотговорен,сякаш е непостоянен и не знае какво иска.Той е този,който е трябвало да застане твърдо преди време и да вземе решение,свързано с тези взаимоотношения,но не го е направил...Следователно индиректно е подал топката в твоите ръце,но и ти не си се решила да поемеш отговорност.Това показват тези карти... Показват и много,много емоции- емоции,излезли извън контрол.../не знам дали са положителни,или отрицателни/...А той пие ли?
« Последна редакция: Ноември 23, 2013, 09:19:15 pm от Eleana »

« Отговор #3955 -: Ноември 24, 2013, 02:23:49 pm »
Някой ще ми направи ли една подредба :)
Благодаря предварително!

« Отговор #3956 -: Ноември 24, 2013, 02:40:28 pm »
veronka,ако искаш мога да ти изтегля три карти,само напиши въпрос.Не ми пречи и определена подредба да ти наредя,но ще трябва друг да я тълкува. ;)

« Отговор #3957 -: Ноември 24, 2013, 03:56:35 pm »
Last kiss, тази обърната 9П никак не ми харесва. Не знам в какви отношения сте сега,но сякаш още преди време е трябвало да се вземе някакво крайно решение...но сякаш то е отлагано и отлагано. Обърната 9П е много тежка карта и носи загуба,но по вина на питащия-никой не ти е виновен за случващото се... Другите карти не ги разглеждам- за мен тази е най-тежката. Просто...някъде нещо пропускаш...По-добре обмисляй добре всяка една твоя дума и действие,замисли се къде грешиш...
Надявам се тази карта да не се прояви по този начин... Дори си мисля,че човекът до теб е прекалено безотговорен,сякаш е непостоянен и не знае какво иска.Той е този,който е трябвало да застане твърдо преди време и да вземе решение,свързано с тези взаимоотношения,но не го е направил...Следователно индиректно е подал топката в твоите ръце,но и ти не си се решила да поемеш отговорност.Това показват тези карти... Показват и много,много емоции- емоции,излезли извън контрол.../не знам дали са положителни,или отрицателни/...А той пие ли?

Благодаря ти,Елеана!
Пие, когато излезе на купон, нищо повече. Малко ме шашна с тази интерпретация. Не знам какво да мисля. Има емоции,понякога хубави,понякога неприятни,когато се скараме. Имаш право,че е малко безотговорен в сравнение с мене,не относно връзката,а като цяло в живота. Не знам за какво решение говориш, но ще си помисля. Благодаря!

« Отговор #3958 -: Ноември 24, 2013, 09:21:06 pm »
veronka,ако искаш мога да ти изтегля три карти,само напиши въпрос.Не ми пречи и определена подредба да ти наредя,но ще трябва друг да я тълкува. ;)
въпрос свързан със стара любов- какво предстои?

« Отговор #3959 -: Ноември 25, 2013, 04:06:17 pm »
въпрос свързан със стара любов- какво предстои?

Какво предстои между теб и този,от когото се интересуваш до 3месеца?жреца-7жезли-влюбените.Моля някой да се включи с тълкуване.