Last kiss, тази обърната 9П никак не ми харесва. Не знам в какви отношения сте сега,но сякаш още преди време е трябвало да се вземе някакво крайно решение...но сякаш то е отлагано и отлагано. Обърната 9П е много тежка карта и носи загуба,но по вина на питащия-никой не ти е виновен за случващото се... Другите карти не ги разглеждам- за мен тази е най-тежката. Просто...някъде нещо пропускаш...По-добре обмисляй добре всяка една твоя дума и действие,замисли се къде грешиш...
Надявам се тази карта да не се прояви по този начин... Дори си мисля,че човекът до теб е прекалено безотговорен,сякаш е непостоянен и не знае какво иска.Той е този,който е трябвало да застане твърдо преди време и да вземе решение,свързано с тези взаимоотношения,но не го е направил...Следователно индиректно е подал топката в твоите ръце,но и ти не си се решила да поемеш отговорност.Това показват тези карти... Показват и много,много емоции- емоции,излезли извън контрол.../не знам дали са положителни,или отрицателни/...А той пие ли?