Здравей Гост

2-ри дом и промяна на ценностната система

• 110 Отговора
  • 20404 Прегледи
*

abroad

Re:2-ри дом и промяна на ценностната система
« Отговор #60 -: Май 18, 2010, 04:12:39 pm »
Я, точно тема за мен ;D ;D
Нали съм една от материалките тука ;D
Венера/Юпитер във 2 ри, Сатурн - У2, Луна - У8 в 8ми и т.н.

А, сега сериозно:
Нямам представа, дали някога ще печеля много от клиентите си ;D, но една от причините да ме ценят е непробитата ми до сега ценностна система. Имала съм редица "шансове" и предложения да й изневеря..., както и да се поддам на тъмната страна.

И, да ценя парите, но само и единствено заради това което мога да си осигуря като свобода, комфорт и независимост чрез тях. Не се подчинявам на предметите, важно е да служат на мен, а не аз на тях. Не трупам.

п.п. Да ми е честит новия хардуер ;D

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Май 18, 2010, 04:15:14 pm »
Сетих се за един реален пример: 3 Деви имат общ бизнес,натрупали са пари и трупат пари.В случая натрупаното не оказва влияние на ценностната им система-в случая мъжа Дева си ходи с парцалките,дето се казва зимата няма да си пусне и отоплението,топлят го пачките на сметката му,цънцър дори и спрямо себе си.Това по повод разговора ми с Марая,че според нея количеството оказвало влияние на ценностната система-ами тук не съм съгласен.Обратното е в случая с хора с по-малки средства,които така да се каже си живеят живота,защото ценностната им система не зависи от количеството манги,а какво правят с тях.Вие всичките това сигурно го виждате с много примери от живота си  ;)

Познавам Дева с асцендент Дева - богата наследница. И тя е стисната и икономична.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Май 18, 2010, 04:20:10 pm »
Сетих се за един реален пример: 3 Деви имат общ бизнес,натрупали са пари и трупат пари.В случая натрупаното не оказва влияние на ценностната им система-в случая мъжа Дева си ходи с парцалките,дето се казва зимата няма да си пусне и отоплението,топлят го пачките на сметката му,цънцър дори и спрямо себе си.Това по повод разговора ми с Марая,че според нея количеството оказвало влияние на ценностната система-ами тук не съм съгласен.Обратното е в случая с хора с по-малки средства,които така да се каже си живеят живота,защото ценностната им система не зависи от количеството манги,а какво правят с тях.Вие всичките това сигурно го виждате с много примери от живота си  ;)

въпрос на гледна точка! има хора ,които живеят пестеливо. те примерно могат да се задоволят с изкуствен черен или червен хайвер ,докато други не могат. има хора ,които се топлят с пачките от банковите си сметки , но обикновенно други им харчат парите. има трети ,които пазаруват от магазини за втора употреба ,макар да имат много пари ,просто ценностната им система се свързва конкретно с парите.
Нухе ,нали знаеш ,че в рамките на няколко месеца в Бургас съм оставила много пари....и това не го казвам като самохвалство , а като факт ,че на мен ми харесва да харча и да купувам красиви неща./тук вече мойта ценностна система определя кое е красиво и кое не/.
просто тези хора имат ограничени разбирания. те не са имали никога ,затова трупат и това е определено от битието им. такова е било битието -липсвали са пари ,ценностната система е създала усещането ,че парите трябва да се трупат. един ден , вероятно ще разберат , че с пари можеш да си купиш къща ,но не и дом.можеш да си купиш лекарство ,но не и здраве и т.н да не се повтарям в стари мъдрости.....
всичко търпи промяна и еволюция.всичко е заложено в натала.
кича и безвкусицата също са част от нечия ценностна система. визирам това ,тъй като в момента говорим за пари!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #63 -: Май 18, 2010, 04:20:26 pm »
В най-близкото ми обкръжение Деви колкото щеш :rolleyes:
Всички до един и мъже и жени са циции, казват че не се интересуват от парите акто такива, но в крайна сметка започват да ги преследват в един момент, с оправданието че компенсират недостигнатото в друга сфера...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Май 18, 2010, 04:27:12 pm »
Между другото, мунданно бедността и безработицата са по оста Дева-Риби.
Та сигурно и родените със Слънце в Дева са се поддали на тази тенденция, страх от бедността.
Имах колежка със стелиум в Дева и АС Риби. Е, друго такова чудо няма! Постоянно говореше за пари, които все са й в недостиг. Понастоящем, откакто мина на свободна практика, печели много добре. От всички напуснали агенцията колеги тя успя да пробие, доходите й нараснаха драстично. И всеки път като се чуем или я срещна някъде, продължава да говори за пари и за недостига им. Да отбележа, че има Луна в съвпад с Юпитер и квадрат със Сатурн, явно при нея това е вътрешно състояние за never is enough.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Май 18, 2010, 04:32:43 pm »
Между другото, мунданно бедността и безработицата са по оста Дева-Риби.

Затова ми е актуална тази тема, още повече, че диспозиторът на Слънце( У1 ,У2) и Меркурий(У3 и У11) си се влачи през риби.
п.п.Ама много зле за Уран тези риби. Дано в овен се почувства по-добре.
« Последна редакция: Май 18, 2010, 04:37:14 pm от Uran »

*

Asol

• 4140
« Отговор #66 -: Май 18, 2010, 04:35:45 pm »
И какво излезе, че Девите са стипци и заради това са евентуални милионери  ;D

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #67 -: Май 18, 2010, 05:03:29 pm »
ААА хич не съм ссъгласна с това.Явно моите роднини и семейсво сме изключение.Сестра ми -Дева мъжът и Дева Племенникът ми Дева Зет ми Дева Дъщеря ми-АС-Дева Мъжът ми АС- Дева .Пари йок  и никой от тях не е стиснат.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #68 -: Май 18, 2010, 05:07:41 pm »
Земята бъка от хора,като повече от половината нямат божествена душа,а са планетарен дух сиреч животни.За това не се учудвайте от животните по улицата облечени в човешки тела.Като се правят деца няма гаранция какво влиза в тях.
Човек и да иска не може да се възпроизвежда поради простата причина че е уникална душа,а тя не може да се възпроизведе.

Създаването на поколение е висша форма на обслужване на ДНК командите от Орион за създаване на добитък за масово донорство.И никакво тайнство не виждам в това  :mellow:

знаеш ли, на едно място четох, че освен животински инкарнации има и така наречените ОП-ове - органични портали - живи хора в които по различно време се вселяват различни същности от астрала за различни нужди на "управляващия елит" - празни създания движени от стадният инстинкт...

таааа картинката се очертава много цветна  :-X

наистина едното раждане не значи нищо. ако бях със сегашните си знания и разбирания доста трудно бих станала майка и ако би то ще е придружено от много проверки... щото откъде да знам какво същество бих родила /докарала/ в нашето измерение  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #69 -: Май 18, 2010, 05:11:46 pm »

шЪ има да вземаш....
няма по-стипци и кърлежи от Риби , близнаци и Раци...
и много моля ,не визирам никой тук!
това ,което казвам обаче със сигурност го твърдя от личен опит. а всички знаете ,че аз разчитам на опита си. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #70 -: Май 18, 2010, 05:15:03 pm »

Милионери са, понеже са работохолиците на зодиака, а парите при тях са страничен продукт от работата им. Освен това са много добри организатори и изпълнители и могат да вършат рутинна и еднообразна работа повече от всеки друг знак. Но Девите не са хазартен знак и не пропиляват току-така спечеленото - пестеливи и икономични.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #71 -: Май 18, 2010, 05:47:32 pm »
Сексът е една от деветте причини за прераждането, останалите осем нямат значение.   :85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

« Отговор #72 -: Май 18, 2010, 06:29:57 pm »
Небесна, ще ме прощаваш, ама последното с което мога да отъждествя Девите е работохолизма. Девите са адаптивни и имат специфичен нюх към успеха, в разнородния смисъл на думата ;D

*

Деа

• *
  • 106
« Отговор #73 -: Май 18, 2010, 07:02:55 pm »
Напълно съм съм съгласна с теб Aboard

*

Деа

• *
  • 106
« Отговор #74 -: Май 18, 2010, 07:05:44 pm »
Ах извинявай написах ника ти с грешка

*

Uran

• 6041
« Отговор #75 -: Май 18, 2010, 07:14:16 pm »
Наистина са подходящи за рутинна работа, но поради факта, че много бързо ги настига умора не са работохолици. Дамите от тази зодия поради нервност или хипохондрия, а може и поради най-обикновено позьорство са с най-нисък праг на издържливост в работата. Работохолички са ракините колкото и невероятно да звучи.

*

abroad

« Отговор #76 -: Май 18, 2010, 07:21:18 pm »
Ах извинявай написах ника ти с грешка

Добре дощъл/дошла,

не се коси, няма никакъв проблем, а освен това ако искаш можеш да си редактираш вече публикуваното мнение колкото си искаш, дори може да го изтриеш, при желание :blink:

*

Nebesna

« Отговор #77 -: Май 18, 2010, 07:25:46 pm »
Наистина са подходящи за рутинна работа, но поради факта, че много бързо ги настига умора не са работохолици. Дамите от тази зодия поради нервност или хипохондрия, а може и поради най-обикновено позьорство са с най-нисък праг на издържливост в работата. Работохолички са ракините колкото и невероятно да звучи.

Ти май беше пристрастна относно Девите - имаше лична причина за това.

*

abroad

« Отговор #78 -: Май 18, 2010, 07:28:23 pm »
Аз също съм пристрастна относно тях, но в положителния смисъл на думата ;D, но споделям мнението на Uran :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #79 -: Май 18, 2010, 08:09:15 pm »
Девите, които познавам, са прилежни и изпълнителни, но основното им занимание е да демонстрират колко много работа вършат за никакви пари.
Хората, които са ме покъртвали със своя безпаметен, направо слугински работохолизъм, са Раци - мъж и жена. Гък не казват, вършат го с усещане за мисия и достойнство.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda