Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122424 Прегледи
*

Arana

• 15
    • http://
« Отговор #140 -: Май 12, 2008, 02:18:57 pm »
Съжалявам само ,че Северно сияние и набута готов отговор на въпроса за информацията по никовете  ;) ,но се надявам ,че ще получа отговор на въпроса дали Бог е лъжец  B)  

*

Arana

• 15
« Отговор #141 -: Май 12, 2008, 02:21:49 pm »
Цитат

Като "преродена Елена Блаватская" и липсва цялостно разбиране за висшите духовно закони, както и езотерична фундаментална основа. Тя самата се дискредитира като написа тотално грешна информация за човешките раси.

Единствено, ще помоля всички читатели и гости на форума за внимателно и детайлно прочитане, и разумно вникване в информацията, за която се изисква да имате и малко познания, за да разграничите истината от просто ненужна и невярна информация.
Не е необходимо да правиш това уточнение  ;)  

*

Инти

• 2068
« Отговор #142 -: Май 12, 2008, 02:28:33 pm »
Цитат
Когато го попитах да ми се покаже, той ми каза, че е в много силна свет-
лина и ще ослепея ако ми се покаже /аз съм с -6 дьоптара очила,късогледа/. Това
значи, мисли за действията си към човешкия индивид и е от добрите богове. Щом
не иска да ми направи нищо зло и иска да ме предпази от лоши последствия е от добрите богове.
Духовните същества, вибрират на много висока честота, те нямат форма, и затова всяко появявяване е пагубно за човека, тъй като последният е неспособен да издържи на тази вибрация. Представете си нашето Слънце да ви се появи пред Вас.

Марушка, това няма нищо общо с доброжелателността, както ти си мислиш.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #143 -: Май 12, 2008, 03:22:42 pm »
Хм, това дали вярвате на думите на жената, си лично мнение на всеки  ;)
Аз лично и вярвам, защото нещата, който описвам съм ги срещал и в други книги,
не е от тези за който говори тя, че е чела. Примерно за Ванга, описва нещата по същият начин. Вижте, че тя не търси също както Ванга, пари или слава. Примерно Ванга е казала "дарбата се дава без пари и без пари се прилага".  Разбирам всеки земен човек, който не вярва на казаното, ама да не го приема лично и да се нахвърля върху жената, да не мислите, че пък няква жена на 50 години със супер развита фантазия е седнала в някакъв си форум да ни прави на глупаци  <_< А как очаквате с думи и препинателни знаци да ни обясни не обяснимото и т.н. :huh:
Нека не се отклоняваме от темата всепак разделът е мистика  ;)
« Последна редакция: Май 12, 2008, 03:27:37 pm от flexaa »

*

Инти

• 2068
« Отговор #144 -: Май 12, 2008, 03:32:55 pm »
Цитат
А как очаквате с думи и препинателни знаци да ни обясни не обяснимото и т.н.

Искам да ти кажа,че "необяснимото" е много е добре обяснено, има си източници и всеки проявяващ най-малкото интерес, защото това е таматика за която се изисква повече от интерес, може да усвои необходимото.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #145 -: Май 12, 2008, 04:42:59 pm »
Цитат
Цитат
А как очаквате с думи и препинателни знаци да ни обясни не обяснимото и т.н.

Искам да ти кажа,че "необяснимото" е много е добре обяснено, има си източници и всеки проявяващ най-малкото интерес, защото това е таматика за която се изисква повече от интерес, може да усвои необходимото.
Уоу, едва ли си ме разбрала  :D Все тая...има неща който не могат да се обяснят човечеството се намира в детски стадий от еволюциата си...но ако ти си нещо висше можеш да ме цъкнеш по темата <_< Не бъди компетентна! :lol:  "необяснимото" в думите на Марушка, как контактува със своят духовен учител, в коя книги си го чела  :blink: тези твои източници и интереси са ми много интересни защото има 340950934583409853 неразгадани неща, необясними, неясни и т.н.

By The Way: Видях какво е писала за тебе и разбирам защо реагираш така  :D  :D  :D
« Последна редакция: Май 12, 2008, 04:50:47 pm от flexaa »

*

Jeni

« Отговор #146 -: Май 12, 2008, 06:25:23 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 09:35:19 pm от Jeni »

*

Arana

• 15
« Отговор #147 -: Май 12, 2008, 08:19:23 pm »
Цитат
Разбирам всеки земен човек, който не вярва на казаното, ама да не го приема лично и да се нахвърля върху жената, да не мислите, че пък няква жена на 50 години със супер развита фантазия е седнала в някакъв си форум да ни прави на глупаци  <_< А как очаквате с думи и препинателни знаци да ни обясни не обяснимото и т.н. :huh:
Нека не се отклоняваме от темата всепак разделът е мистика  ;)
Колега ,то и при теб съзирам ирония ,но много добре го маскираш ;) .
А ми кажи ,трябва ли да се правим на идиоти и да продължаваме да и създаваме излишно ореол  :) .

By The Way: Още веднъж да похваля Asaia,че чисто и откровено заяви на Марушка ,че много е чела ,но информацията и прилича на каша ,вместо да продължава да пише по темата и да се прави на разсеяна за написаното от въпросната госпожа.
« Последна редакция: Май 12, 2008, 10:06:22 pm от Arana »

*

unicorn

« Отговор #148 -: Май 12, 2008, 09:47:00 pm »
Хм,аз си мисля,че не е нужно,за да изразиш позиция,да се нахвърляш върху когото и да било или да сваляш шапка на другиго.Темата не е нито фенклуб на асая,нито антифенклуб на марушка.Аз съм голям скептик по отношение на всичко,винаги премислям и преоценявам информацията,но това не означава,че трябва да се държа нагло с когото и да било.Не ме интересума някоя тема,ми не я коментирам,не пиша в нея,даже не я и чета.Но да се регна специално за да соча с пръст как всички тук с малки изключения са наивници и как авторът на темата трябва да бъде поставен на място,е,меко казано нелепо.Не приемам становището на марушка,но не смятам,че това неприемане е повод за публичното и унижаване.Освен истина и лъжа,има и добро възпитение,зачитане на чувствата на хората,неща,които би трябвало да са ти ясни.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #149 -: Май 12, 2008, 10:06:15 pm »
И аз съм съгласен с Unicorn-не трябва да се заемат крайни положения и да се влиза в тази или онази роля и също като нея нещо като не ми допада по ред причини просто не участвам в него.Веднъж-два пъти мога да си позволя да си изразя мнението и от там нататък всеки си отговаря,много хора четат какво става тук и разбират за какво точно става въпрос,но няма смисъл да се повтаряме и потретваме и за това също са спрели да коментират.

Не отричам,че от подобен род информационен източник може да се получи вярна информация,но процента на вярност и отделно на полза от нея е доста вариращ и това не засяга само Марушка,а всички с подобни канали и тези които се допитват до тях.Но когато има принципни несъответствия със законите на Вселената и отделно липса на сигурност по отношение на източника(както вика Арана за имената),а се заявява абсолютна увереност- поне според мен това е доста излагащо и прозрачно ...

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #150 -: Май 12, 2008, 10:50:38 pm »
Sinyhe, unicorn...Добре, Аз вярвам в думите на Марушка, кажете ми вие в какво вярвате  :huh:  

« Отговор #151 -: Май 12, 2008, 10:58:26 pm »
Все пак, това е нейната тема. Аз съм попадала няколко пъти на хора, които твърдят, че са контактьори. Не коментирам дали говорят истината или не. Нека бъдем толерантни. Това,което можем да избирим е дали да слушаме. На мен също ми е неприятно като кажа, че се интересувам от астрология /пред къде познати, къде непознати/ да ме питат : "Ама ти наистина ли вярваш на тия неща?". Друг цитат - "то, ако имаше ясновидци, щяха да познават числата от тотото". Аз съм човек с отлично самочувствие, но казано честно често се чувствам като жигосана по повод интереса ми към астрологията. Покойния Иван Станчев не вярваше в кармата и в преражданията. Аз вярвам в преражданията, но не вярвам в ученето на уроците, в духовното израстване, в мазохистични сентенции от сорта "това, което не ни убива, ни прави по-силни" и други от сорта. Болката и страданието не ни издигат. Критиката не ни прави по-добри и по-щастриви, че сме получили добър урок. Не смятам, че най-големите пророчества и прозрения се дават, ама задължително на много, много издигнати висши умове от нашето ежедневие. Подчертавам - ежедневие, а не личности от минали векове.

Съжалявам, че съм толкова крайна, но к'во да се прави...Уран съвпад на Слънце...природа...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

unicorn

« Отговор #152 -: Май 12, 2008, 11:17:15 pm »
Аз вярвам в човека,в това,че човешката личност трябва да се зачита и уважава,а човешките чувства -да се щадят,в това,че всеки е свободен да търси себе си и да вярва или да не вярва в каквото намери за добре,в това,че е нормално да се проявява толерантност и търпимост към възгледите на хората,до толкова,доколкото те не са вредни за някого,в доброто възпитание,в културата на общуване,в свободата на мисълта,в критичната мисъл,подчертавам,че вулгарното налагане на мнение не е коректив,а проява на ниска култура.Това са моите принципи,дали винаги съм живяла според тях-едва ли,но се старая,това е сигурно.
« Последна редакция: Май 12, 2008, 11:18:03 pm от unicorn »

« Отговор #153 -: Май 12, 2008, 11:19:50 pm »
Сега първо на Жени ще отговоря за миналите й животи - Тя е била в Англия, принцеса, в древността; в Дания - актриса; в Мадагаскар - дъщеря на жрец в древността и знаела тайни науки; в Индонезия  - много бедна; в Непал - жена на
ловец и се прехранвали като продавали кожи и месо; в Ирландия - бедна; в Судан - брала билки,цветя и ги продавала; в Турция - харем; в Родезия пак
бедна жена на рибар и продавала риба; в Аржентина държала банка; в Таити -
шиела разни работи; в Осетия - певица в кръчма; в Русия - била танцьорка в
кръчма. Получи се думата администратор  от първите букви на страните и го питам какво означават - той ми казва, че в сегашния си живот тя била на административна служба. МОИ ВЪПРОСИ: Какво работиш сега и въобще в съвременния си живот? Имаш ли интерес към тези страни които ти споменах и към говора им? Харесваш ли филми по тези страни,музиката им и кухнята им и други разни неща от тях? Имаш ли интерес към мистиката? Обичаш ли да галиш животни
по кожите им и обичаш ли месото? Харесваш ли да се занимаваш с билки и цветя?
Обичаш ли риба? А за счетоводство и банки какво ще кажеш? За шиенето имаш ли интерес? За музиката - по специално към руската какво ще кажеш?
Приятни сънища ти пожелавам , С уважение Марушка

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #154 -: Май 12, 2008, 11:20:01 pm »
Цитат
"то, ако имаше ясновидци, щяха да познават числата от тотото"
то тук е пълно с невзрящи... НЕ ИСКАМ ДА КОМЕНТИРАМ...ИЗЛИШНО Е!!!  

*

Arana

• 15
« Отговор #155 -: Май 12, 2008, 11:23:08 pm »
flexaa, никой не е отрекъл преражданията и никой не отрича ясновидците и хората с особени дарби ,но не съм съгласен ,че Марушка притежава такива способности.

« Отговор #156 -: Май 12, 2008, 11:23:37 pm »
Зъболекар как осъществявам връзката си, ами нали ви пиша, че чрез автоматично писане и само наистина с ника ви. Питам го чрез имената ви от форума. Аз най - много мразя лъжата и ви казвам истината, че само чрез ника ви го питам и той ми диктува. Ръката ми бавно започва да се движи. Каза ми, че не ми пише всички страни, ние сме имали много прераждания  , не само в съвременната раса, но и в бившите земни раси, но по други планети не сме били, каза ми че сме били само на
Земята.  Приятни сънища. С уважение Марушка

« Отговор #157 -: Май 12, 2008, 11:26:48 pm »
Сега Нкара извинявай, че не съм ти отговорила по-рано, но не знам защо съм пропуснала това нещо - Защото при това прераждане,когато си била в Рим, придворна дама си била водила най-добър живот, разбираш ли защо си имала интерес към Рим в настоящия си живот. И го попитах защо е така и духовния ми
учител Иеова ми отговори, че много правилно мисля, че точно е така.
И на теб ти пожелавам приятни сънища. С уважение Марушка.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #158 -: Май 12, 2008, 11:32:06 pm »
Цитат
flexaa, никой не е отрекъл преражданията и никой не отрича ясновидците и хората с особени дарби ,но не съм съгласен ,че Марушка притежава такива способности.
Хм трудно е да се докаже...примерно аз отначало гледах с насмешка и спрях да чета темата, след това видях, че е писала и за мен и като видях какво пише просто се обедих беше точно за мен. След това прочетох темата и така ми стана все по-ясно. Не може всеки да вярва. И аз като кажа на някои нещо за мистика, като сънища, астрологиа и т.н. над 90% ми казват наистина ли вярваш  :blink: малцина са който ме разбират... както и да е .....
Един съвет прочети първата книга за Ванга малка е около стотина страници, и после ще откриеш много прилики с това което е казано от Марушка ...а и за глупостите от числата на тотото  ;)  

*

Arana

• 15
« Отговор #159 -: Май 12, 2008, 11:39:53 pm »
Ок . Нека напише нещо за мен и аз ще го коментирам откровено.