Все пак, това е нейната тема. Аз съм попадала няколко пъти на хора, които твърдят, че са контактьори. Не коментирам дали говорят истината или не. Нека бъдем толерантни. Това,което можем да избирим е дали да слушаме. На мен също ми е неприятно като кажа, че се интересувам от астрология /пред къде познати, къде непознати/ да ме питат : "Ама ти наистина ли вярваш на тия неща?". Друг цитат - "то, ако имаше ясновидци, щяха да познават числата от тотото". Аз съм човек с отлично самочувствие, но казано честно често се чувствам като жигосана по повод интереса ми към астрологията. Покойния Иван Станчев не вярваше в кармата и в преражданията. Аз вярвам в преражданията, но не вярвам в ученето на уроците, в духовното израстване, в мазохистични сентенции от сорта "това, което не ни убива, ни прави по-силни" и други от сорта. Болката и страданието не ни издигат. Критиката не ни прави по-добри и по-щастриви, че сме получили добър урок. Не смятам, че най-големите пророчества и прозрения се дават, ама задължително на много, много издигнати висши умове от нашето ежедневие. Подчертавам - ежедневие, а не личности от минали векове.
Съжалявам, че съм толкова крайна, но к'во да се прави...Уран съвпад на Слънце...природа...