Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122441 Прегледи
« Отговор #160 -: Май 12, 2008, 11:41:04 pm »
Сега Флехаа благодаря ти за подкрепата - изключително много ти благодаря.
Това е много важно за мен. Защото много малко хора , разбират духовната истина.
Не ме интересува въобще, че някои се изказват за мен, че не познавам духовни закони, как така ще казват че не познавам духовните закони, след като не ме познават и не са наясно каква личност съм аз. Не искам да се хваля въобще , това най-много мразя да се хваля, но искам да се защитя, като казвам, че много добре
познавам духовните закони - а те са моралните - да не лъжеш, да не убиваш, да
не крадеш и т.н.  Правя каквото е угодно на боговете да не се подавам на гняв и на ярост, като отрицателни човешки качества.  

*

unicorn

« Отговор #161 -: Май 12, 2008, 11:42:48 pm »
Арана,най-напред обиждаш,а после очакваш да ти се предостави безплатно тълкуване,за да повярваш,не ти ли е ясно,че няма никакво значение дали вярваш или не,но в случая е неуместно да искаш подобна услуга.
« Последна редакция: Май 12, 2008, 11:44:13 pm от unicorn »

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #162 -: Май 12, 2008, 11:49:31 pm »
Цитат
Защото много малко хора , разбират духовната истина.
Точно че се живее за развитие и еволюция на духа. Когато умреш - това е само физически край, а духът се извисява...и смисълът не е в числата от тото и други матерялни неща на пръв поглед "ефектни"  ;)  

*

Arana

• 15
    • http://
« Отговор #163 -: Май 12, 2008, 11:52:53 pm »
Цитат
Арана,най-напред обиждаш,а после очакваш да ти се предостави безплатно тълкуване,за да повярваш,не ти ли е ясно,че няма никакво значение дали вярваш или не,но в случая е неуместно да искаш подобна услуга.
Ако твърди ,че пише истината то аз желая да получа нейното мнение за моите минали животи ,а после категорично заявявам ,че ще се обоснова съвсем откровено.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #164 -: Май 12, 2008, 11:54:04 pm »
нямаш проблеми  ;)  
« Последна редакция: Май 12, 2008, 11:54:31 pm от flexaa »

« Отговор #165 -: Май 13, 2008, 12:02:06 am »
Да продължа към Арана - Точно това искам да се изкажа, че не ме познавате какъв човек съм. Мразя лъжата. А това че е почнал с Мороа, защото бил Сатана,
а не от добрите божества. Сатана винаги се е вмъквал в разговорите на човешките индивиди с духовните личности - също така и в разговорите по Библията ми писа, че се е вмъквал и там, защото Иеова никога не е бил само еврейски бог, а е бил бог на всички, и че не е бил само един бог, а са били много божества към 30 божества. Обясни ми с пример: примерно вие човешките индивиди нали един човек може ли да построи блок или къща - не; така както вие не можете да построите сам човек къща или блок,така и ние божествата не сме един бог, а сме много.  И, че той Иеова никога не е бил гневлив и ревнив, това са човешки отрицателни качества и никога не е насъсквал нация срещу нация, като приема еврейската за своя, това никога не го е правил той. Сега още нещо да се изкажа когато започнах преди 15 години, прочетох книгите на Лиана Антонова, за нея също ми каза, че се е вмъквал Сатана. Ами леля Ванга бог да й прости, някъде била си признала , че е слугувала на Сатана. При мен в началото бил той, но малко време, защото когато си добър и правиш добри постъпки само си от добрите божества, а когато си лош крадеш и лъжеш и убиваш, това са действия от лошата сила, значи Сатана ти влияе. Приятни сънища и на теб ти пожелавам, макар че ме критикуваш много. Те и ЕЛЕНА Блаватская са я критикували много.
А сега ето защо много се мисля, аз също вярвам , че нося нейната душа. Ето защо:
Мразя да говоря по телефона и не обичам джийсемите, нямам въобще мерак да имам джийсем и нямам джийсем, когато в къщи се звъне, карам другите от децата или мъжа ми да дига телефона. Духовния ми учител ми обясни, че когато
съм БИЛА ЕЛЕНА БЛАВАТСКАЯ нали са й казвали мошеничка и измамничка по телефона и затова съм мразела телефона в сегашния си живот. Още преди да ми каже духовния ми учител ИЕОВА, че съм била ЕЛЕНА БЛАВАТСКАЯ, преди това още - трябва да видя разговора ще намеря и ще съобщя датата кога беше преди три години ми каза, и преди туй аз написах статии за толерантността между нациите по-специално между нас българите и етносите /в местния ни вестник "Нов живот"-Кърджали - 11,август,четвъртък,2005 г.  от Марушка Люцканова. Статията се нарича "Политиците ни разделят" може да я прочете в архивата и после писах и във форума на Дневен труд по Интернет и от там ми изкараха мнението ми без аз да ги карам журналистите да ми я изкарат - Тази статия беше от темата ми "Толерантността между българи и етноси" в Интернет -
вижте в архива във вестника"Дневен труд" - 16.04.2006 г. Беше много важно за мен защото беше и към рождения ми ден и беше голям подарък за мен - 28.04
И това бях напечатала всичко беше преди да ми каже духовния ми учител,че съм била Елена Блаватская. А за расите, не съм го измислила аз, духовния ми учител ми съобщи, като разговаряхме по книгата на Ернст Мулдашев за Шамбала.
Те също ми са много интересни разговори. Не ме интересува че някои хора не ми вярват. Аз си вярвам, че е добрата духовна сила. Защото никого не карам насила да ми вярват.   И на теб ти пожелавам приятни сънища. С уважение Марушка.

*

Arana

• 15
« Отговор #166 -: Май 13, 2008, 12:09:43 am »
Напиши ми моите минали животи преди да си продължим дискусията.

« Отговор #167 -: Май 13, 2008, 12:10:20 am »
Уникорн, нищо, че ме критикува Арана , аз все пак ще разговарям с духовния ми учител за тази личност , не съм злопаметна, защото това е пак лошо човешко качество, а аз гледам да нямам отрицателни човешки качества все пак, затова не взимам пари и не искам слава, а само някой който може да ме спонсорира, да мога да си изкарам разговорите наяве, че вече ми омръзна да преодолявам много трудности, но какво да се прави, като имаме такива тежки карми, като съм била френската принцеса Изабел, тогава съм била много лоша, убивала съм хора по моя заповед и така ми обясни моя духовен учител ИЕОВА, затова сега преодолявам абсолютно много трудности.  

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #168 -: Май 13, 2008, 12:17:17 am »
Цитат
Ами леля Ванга бог да й прости, някъде била си признала , че е слугувала на Сатана.
Веднъж бях в една църква и аз си приказвах с отеца и едно момче което го подготвяха за отец. И стана въпрос за Ванга, момчето ми разказа, че някакъв духовен човек не се сещам какъв точно ( от манастир ) постил много дълго време само и само баба Ванга да му каже от каква сила гледа (слетла или тъмна) и след това му казала че е от тъмна  :unsure: Някой да знае нещо повече  :rolleyes:  

« Отговор #169 -: Май 13, 2008, 12:28:29 am »
Арана ето и твоите минали животи: - Бил си в Италия - депутат,вършел си много лоши неща. В Замбия - пак нещо като кмет на област. В Нидерландия - готвач - беден. В Египет - фараон. В Непал - ловец, в Австрия - от семейството на Хитлер -
негов братовчед, в Доминиканска република - беден, в Аржентина - шофьор.
От първите букви на страните които ти споменах се получи думата изненада - като го попитах той ми отговори, че обичаш да правиш изненади в сегашния си живот,
така ли е? Други мои въпроси - дали обичаш политиката и властта  и тези страни които ти споменах и тяхния говор? Дали обичаш да гледаш от тях филми, да слушаш тяхна музика или тяхната кухня и други разни неща? Обичаш ли да готвиш? Ами за лова какво ще кажеш? Дали си националист ?  И харесваш ли да караш кола или имаш ли кола?  Сега му е моментът да ви пиша и за Хитлер и Волен Сидеров - Духовният ми учител ми каза, че Сидеров носел душата на Хитлер. После прочетох в Интернет автобиографиите и на двамата. Какво ми беше учудването, като разбрах, че имат еднакви интереси. Примерно - Сидеров е бил фотограф в Националния музей в София, Хитлер имал картини, рисувал картини;
Сидеров е голям националист, Хитлер също е такъв; Сидеров имал 3 книги,
Хитлер също се е занимавал с поезия; Хитлер често се е усамотявал с неговия приятел Кубичек и приказват за мистицизъм, Сидеров също има приятел като нашия поп Боян Саръев /той бил този Кубичек/. Вече ви пожелавам на всички приятни сънища.  

*

Jeni

« Отговор #170 -: Май 13, 2008, 12:40:18 am »
 ;)
« Последна редакция: Януари 06, 2009, 12:15:21 am от Jeni »

*

Arana

• 15
« Отговор #171 -: Май 13, 2008, 12:42:42 pm »
Уважаеми колеги и Вие госпожо Марушка !

Много моля, да ме извините за провокативното отношение във форума ,но имах основателна причина да се съмнявам в източника на информация на Марушка.
Зад ника Arana се крия аз ЗЪБОЛЕКАР .
Марушка ,обръщам се към Вас с молба да насочите духовните си търсения към изучаване на Библията ,което ще донесе голямо удовлетворение на вашия буден дух.

В "Първо послание на Иоана" глава 4 стих първи се казва :

-Възлюбени,не на всеки дух вярвайте ,а изпитвайте духовете,дали са от Бога,защото много лъжепророци се явиха в света.

Марушка ,горещо препоръчвам да прочетете  цялото "Първо съборно послание на СВЕТИ АПОСТОЛ ИОАНА БОГОСЛОВА"

След изпитанието на духа, с който Марушка общува се получи ето това :

Цитат
Добре да започна с разговора ми за миналия живот на Зъболекар.
Винаги започва така: Говори Иеова, Исус Христос е мой син и дойде на земята в плът и кръв. Този човек е бил в минали животи в Англия, Швейцария,Хондурас,
Аржентина,Белгия,Алжир,Дания. В Англия е бил крал и при твоето време бил е влюбен в Изабел /в теб Марушке/, но ти си го отхвърлила и той затова в сегашния живот се заяжда с теб хич да не ти пука. Аз му казвам: Много се нервирам от тези тъпи неща. А той: Нали ти казах, когато нещо не ти харесва просто напускаш мястото. Но не е бил Едуард а негов братовчед,значи от кралския род. В Швейцария бил депутат много лош не дава милости на бедните, бил безмилостен. /Не на духовния учител въпрос а мой личен от мен Марушка: Дали ти Зъболекар обичаш политиката?/. В Хондурас жрец с тайни науки и умеел да властва над хората./Мой коментар от Марушка - ето ти любовта към тайните науки като астрологията и пишеш в такъв форум/. В Аржентина беден. В Белгия беден пак. В Алжир ловец убивал животни и така се прехранвал. /Мой въпрос пак? от мен Марушка - дали обичаш спорта ловуване и дали въобще ловуваш?/. В Дания бил учител /пак мой въпрос личен от Марушка - Дали обичаш професията учител или да поучаваш всички деца и не само децата, но и големите /Ето и във форума го показваш - мой коментар от мен Марушка/
Аз го питам да го представям ли във форума на всички защото за първи път представям така разговор за минал живот на някой пред всички досега само лично на човека си го представям. Той отговаря: Ами да защо не. Аз му пиша.
Просто питам за да не се засягаш.Той отговаря - Не аз не се засягам от такива малоумници и ти така трябва да постъпваш. А да правя ли така като тях го питам пак. Ами да защо не за твое разнообразие. И винаги ми завършва разговора с Амин Иеова. И аз завършвам коментара си тази вечер.

и отново за същия човек ,но с друг ник

Цитат
Арана ето и твоите минали животи: - Бил си в Италия - депутат,вършел си много лоши неща. В Замбия - пак нещо като кмет на област. В Нидерландия - готвач - беден. В Египет - фараон. В Непал - ловец, в Австрия - от семейството на Хитлер -
От първите букви на страните които ти споменах се получи думата изненада - като го попитах той ми отговори, че обичаш да правиш изненади в сегашния си живот,
така ли е? Други мои въпроси - дали обичаш политиката и властта и тези страни които ти споменах и тяхния говор? Дали обичаш да гледаш от тях филми, да слушаш тяхна музика или тяхната кухня и други разни неща? Обичаш ли да готвиш? Ами за лова какво ще кажеш? Дали си националист ? И харесваш ли да караш кола или имаш ли кола? Сега му е моментът да ви пиша и за Хитлер и Волен Сидеров - Духовният ми учител ми каза, че Сидеров носел душата на Хитлер. После прочетох в Интернет автобиографиите и на двамата. Какво ми беше учудването, като разбрах, че имат еднакви интереси. Примерно - Сидеров е бил фотограф в Националния музей в София, Хитлер имал картини, рисувал картини;
Хитлер също се е занимавал с поезия; Хитлер често се е усамотявал с неговия приятел Кубичек и приказват за мистицизъм, Сидеров също има приятел като нашия поп Боян Саръев /той бил този Кубичек/. Вече ви пожелавам на всички приятни сънища.

Съжалявам за нападките ,които някои колеги от форума получиха от мен в процеса на търсене на истината и ги моля от сърце за прошка;

Моля Ви, още веднъж да ми простите!

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #172 -: Май 13, 2008, 12:53:16 pm »
Док, много си изобретателен. Ще хвърлиш в дълбок размисъл всички, които узнаха миналите си инкарнации.  ;)  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Jeni

« Отговор #173 -: Май 13, 2008, 03:22:32 pm »
Цитат
Уважаеми колеги и Вие госпожо Марушка !

Много моля, да ме извините за провокативното отношение във форума ,но имах основателна причина да се съмнявам в източника на информация на Марушка.
Зад ника Arana се крия аз ЗЪБОЛЕКАР .
Марушка ,обръщам се към Вас с молба да насочите духовните си търсения към изучаване на Библията ,което ще донесе голямо удовлетворение на вашия буден дух.

В "Първо послание на Иоана" глава 4 стих първи се казва :

-Възлюбени,не на всеки дух вярвайте ,а изпитвайте духовете,дали са от Бога,защото много лъжепророци се явиха в света.

Марушка ,горещо препоръчвам да прочетете  цялото "Първо съборно послание на СВЕТИ АПОСТОЛ ИОАНА БОГОСЛОВА"

След изпитанието на духа, с който Марушка общува се получи ето това :

Цитат
Добре да започна с разговора ми за миналия живот на Зъболекар.
Винаги започва така: Говори Иеова, Исус Христос е мой син и дойде на земята в плът и кръв. Този човек е бил в минали животи в Англия, Швейцария,Хондурас,
Аржентина,Белгия,Алжир,Дания. В Англия е бил крал и при твоето време бил е влюбен в Изабел /в теб Марушке/, но ти си го отхвърлила и той затова в сегашния живот се заяжда с теб хич да не ти пука. Аз му казвам: Много се нервирам от тези тъпи неща. А той: Нали ти казах, когато нещо не ти харесва просто напускаш мястото. Но не е бил Едуард а негов братовчед,значи от кралския род. В Швейцария бил депутат много лош не дава милости на бедните, бил безмилостен. /Не на духовния учител въпрос а мой личен от мен Марушка: Дали ти Зъболекар обичаш политиката?/. В Хондурас жрец с тайни науки и умеел да властва над хората./Мой коментар от Марушка - ето ти любовта към тайните науки като астрологията и пишеш в такъв форум/. В Аржентина беден. В Белгия беден пак. В Алжир ловец убивал животни и така се прехранвал. /Мой въпрос пак? от мен Марушка - дали обичаш спорта ловуване и дали въобще ловуваш?/. В Дания бил учител /пак мой въпрос личен от Марушка - Дали обичаш професията учител или да поучаваш всички деца и не само децата, но и големите /Ето и във форума го показваш - мой коментар от мен Марушка/
Аз го питам да го представям ли във форума на всички защото за първи път представям така разговор за минал живот на някой пред всички досега само лично на човека си го представям. Той отговаря: Ами да защо не. Аз му пиша.
Просто питам за да не се засягаш.Той отговаря - Не аз не се засягам от такива малоумници и ти така трябва да постъпваш. А да правя ли така като тях го питам пак. Ами да защо не за твое разнообразие. И винаги ми завършва разговора с Амин Иеова. И аз завършвам коментара си тази вечер.

и отново за същия човек ,но с друг ник

Цитат
така ли е? Други мои въпроси - дали обичаш политиката и властта и тези страни които ти споменах и тяхния говор? Дали обичаш да гледаш от тях филми, да слушаш тяхна музика или тяхната кухня и други разни неща? Обичаш ли да готвиш? Ами за лова какво ще кажеш? Дали си националист ? И харесваш ли да караш кола или имаш ли кола? Сега му е моментът да ви пиша и за Хитлер и Волен Сидеров - Духовният ми учител ми каза, че Сидеров носел душата на Хитлер. После прочетох в Интернет автобиографиите и на двамата. Какво ми беше учудването, като разбрах, че имат еднакви интереси. Примерно - Сидеров е бил фотограф в Националния музей в София, Хитлер имал картини, рисувал картини;

Съжалявам за нападките ,които някои колеги от форума получиха от мен в процеса на търсене на истината и ги моля от сърце за прошка;

Моля Ви, още веднъж да ми простите!
 :D Докторе, когато някой заяви "Аз мога" , нормално е хората да се поинтересуват, да попитат и на база получените отговори да си направят изводите за себе си .
Сигурно знаете, онова предаване "Ясновидци" - ето там имаше доста кандидати, които смятаха, че могат и затова се проведоха тези редица експерименти, при които много отпаднаха , поне мен лично най-силно ме впечатли русата госпожа..така имаше доста сериозни попадения, а грешките бяха сравнително по-малко от тези на другите. Между другото и днес има предаване.  :)  

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #174 -: Май 13, 2008, 04:44:45 pm »
Всеки прави грешки...Всеки се е прераждал много пъти...Може никът да е някой си друг...

« Отговор #175 -: Май 13, 2008, 07:15:50 pm »
flexaa , лично аз нямам против нищо нито към Марушка нито към някой друг ,който се стреми към познание .
Хората винаги сме имали интерес към неизвестните неща в живота и сме се стремили да ги разкриваме ,което от своя страна води до напредъка на човечеството .
В случая се опитвам да докажа ,че влиянието под ,което е попаднала Марушка ,не е онай-благоприятните за нея ,а и за хората ,които се повлияват от него.

В допълнение ще ти преведа като факт едно изречение от това ,което ми е написала Марушка .
Цитат
А това че е почнал с Мороа, защото бил Сатана,

Ако общуваше с Бог ,той би ли я заблуждавал ?
Няма ли да има способността Бог да види кой се крие зад дадено макар и измислено име ?

При положение ,че ми беше подала една и съща информация и двата пъти ,то бях склонен да и потърся така желания от нея спонсор ,който да се погрижи да издаде написаното от нея ,но уви......

« Отговор #176 -: Май 13, 2008, 07:17:42 pm »
Цитат
Всеки прави грешки...Всеки се е прераждал много пъти...Може никът да е някой си друг...
И аз това си помислих :))) Все пак, човекът е такъв от около 15 000 години.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #177 -: Май 13, 2008, 07:45:53 pm »
Цитат
прав си и от тази гледна точка

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #178 -: Май 13, 2008, 07:48:10 pm »
Цитат
прав си и от тази гледна точка, обаче каквото ми каза за мен и за майка ми и за баща ми всичко е вярно  :) какво да ти кажа повече не съм и казвал имена нито дати нито нищо как познава мислите вие и как си го обяснявате  :huh:  
« Последна редакция: Май 13, 2008, 07:56:37 pm от flexaa »

« Отговор #179 -: Май 13, 2008, 07:56:20 pm »
Не знам просто нямам думи за обяснение, но аз си вярвам в моите минали животи и ти казах че ти Арана правиш изненади, наистина неприятна изненада за мен , но е изненада все пак. И пак ще повторя, че аз си вярвам пък който иска да не вярва, това си е негово право.  Хич не ме интересува ако искате продължавайте да пишете аз спирам до тук и повече няма да ме видите тук. ЧАО.
Но ако мислите че ще спра да пиша по Библията и по книгите на Блаватская жестоко се лъжете, аз ще продължа въпреки,  неуспеха ми тук.
Приятна вечер ви пожелавам все пак на всички . С уважение Марушка