Да продължа към Арана - Точно това искам да се изкажа, че не ме познавате какъв човек съм. Мразя лъжата. А това че е почнал с Мороа, защото бил Сатана,
а не от добрите божества. Сатана винаги се е вмъквал в разговорите на човешките индивиди с духовните личности - също така и в разговорите по Библията ми писа, че се е вмъквал и там, защото Иеова никога не е бил само еврейски бог, а е бил бог на всички, и че не е бил само един бог, а са били много божества към 30 божества. Обясни ми с пример: примерно вие човешките индивиди нали един човек може ли да построи блок или къща - не; така както вие не можете да построите сам човек къща или блок,така и ние божествата не сме един бог, а сме много. И, че той Иеова никога не е бил гневлив и ревнив, това са човешки отрицателни качества и никога не е насъсквал нация срещу нация, като приема еврейската за своя, това никога не го е правил той. Сега още нещо да се изкажа когато започнах преди 15 години, прочетох книгите на Лиана Антонова, за нея също ми каза, че се е вмъквал Сатана. Ами леля Ванга бог да й прости, някъде била си признала , че е слугувала на Сатана. При мен в началото бил той, но малко време, защото когато си добър и правиш добри постъпки само си от добрите божества, а когато си лош крадеш и лъжеш и убиваш, това са действия от лошата сила, значи Сатана ти влияе. Приятни сънища и на теб ти пожелавам, макар че ме критикуваш много. Те и ЕЛЕНА Блаватская са я критикували много.
А сега ето защо много се мисля, аз също вярвам , че нося нейната душа. Ето защо:
Мразя да говоря по телефона и не обичам джийсемите, нямам въобще мерак да имам джийсем и нямам джийсем, когато в къщи се звъне, карам другите от децата или мъжа ми да дига телефона. Духовния ми учител ми обясни, че когато
съм БИЛА ЕЛЕНА БЛАВАТСКАЯ нали са й казвали мошеничка и измамничка по телефона и затова съм мразела телефона в сегашния си живот. Още преди да ми каже духовния ми учител ИЕОВА, че съм била ЕЛЕНА БЛАВАТСКАЯ, преди това още - трябва да видя разговора ще намеря и ще съобщя датата кога беше преди три години ми каза, и преди туй аз написах статии за толерантността между нациите по-специално между нас българите и етносите /в местния ни вестник "Нов живот"-Кърджали - 11,август,четвъртък,2005 г. от Марушка Люцканова. Статията се нарича "Политиците ни разделят" може да я прочете в архивата и после писах и във форума на Дневен труд по Интернет и от там ми изкараха мнението ми без аз да ги карам журналистите да ми я изкарат - Тази статия беше от темата ми "Толерантността между българи и етноси" в Интернет -
вижте в архива във вестника"Дневен труд" - 16.04.2006 г. Беше много важно за мен защото беше и към рождения ми ден и беше голям подарък за мен - 28.04
И това бях напечатала всичко беше преди да ми каже духовния ми учител,че съм била Елена Блаватская. А за расите, не съм го измислила аз, духовния ми учител ми съобщи, като разговаряхме по книгата на Ернст Мулдашев за Шамбала.
Те също ми са много интересни разговори. Не ме интересува че някои хора не ми вярват. Аз си вярвам, че е добрата духовна сила. Защото никого не карам насила да ми вярват. И на теб ти пожелавам приятни сънища. С уважение Марушка.