Марушка, ти говориш за хороскопите, които четеш в пресата ..., че как искаш да са еднакви, като всеки, както пише Aurora Borealis, ги интерпретира субективно, да не говорим, че се използват програми, които нама как да паснат примерно за всички Телци, просто защото не всеки Телец е роден на 28.IV.1968 в ... часа и 'найсе минути, нали?

(извинявам се на клуба на Знаещите за астро- невежеството си)
Ако някой от любител(к)ите тук ти направи личен хороскоп, тогава пак да говорим, м?
Във връзка с темата, ми е интересна информацията на Йеова относно това, за кои се казва "млада душа" и "стара душа"; до след колко прераждания душата се води "млада"?
Знам, че имам много повече от 8 (ПАМЕТИГХ), затова ми е интересно. И след колко (хиляди) живота би се очаквало да завърши колелото на прераждания и душата да не се превъплащава?
Тук искам да кажа за експеримента на Зъболекар - може да се приеме, че и двете са по една малка "извадка" от многото ти прераждания. Марушка пита за ник; Горе знаят кой стои зад този ник ... ами аз бих се забавлявала, да си призная

, като ти кажа различни, но все пак твои, животи.
Марушка, сещам са за нещо, а ти попитай нагоре. Ако като "условие" за отговор на интересуващите се, към любими страни и т.н. искаш от питащия накрая да добави, че се интересува за животи, "неща" от които оказват влияние в настоящия живот – ограничават (пречки/препятствия); или неща, които го мотивират в определена насока. И тагава, убедена съм, хората ще има над какво да се замислят.
Едни от любимите ми страни са Франция и Германия, имена - Марина, Бети. Запален флоро-фауно-любител съм, ще те помоля да попиташ.
На всички

-и от хубавия ви форум - ENJOY !
(горе забравих - родени в Кърджали)
^^^
15 години аз имам връзка чрез автоматично писане с духовен учител, който се нарече отначало Мороа /само около 1 година/, а после ИЕОВА,...
Марушка, да не се е нарекъл МорИя, а не МорОа

Можеш ли да си спомниш?