продължение на Марушкини писания
За душата духовният ми учител ми каза, че при превъплъщаването не се преминава от човек на животно и от животно на човек, а примерно ние човешките индивиди се превъплъщаваме на човеци, а животните на животни, и т.н. Намирала се в сърцето и ума, ефирна и прозрачна, невидима за човешкото око. При смърта , душата отлитала във Вселената и чакала указания от божествата за следващите прераждания.
За превъплъщаването ми като Елена Блаватская ми каза, когато написах статията "Толерантността между българи и етноси" в един форум от един известен вестник, тогава ми каза, че съм била руската писателка Елена Блаватская и когато написах няколко страници всичко това което ми се случи там.
Допълнение - Писах в спис. "Оракул" на Н.Алтамарова, известната окултистка, тя не ме разбра. Уж пишат за такива неща и си мисля, че
ще ми попълни разговора в списанието, но ми отговориха, че ги правя на бодали, хем видяха двата различни почерка, моя е по-различен от неговия.
Те си мислят, че ги баламосвам. Пратих разговора за обръщението към
нашите политици. Втория път пратих във в-к "Женски тайни" оттам пък въобще не ми отговориха - разговора беше във връзка с тяхна статия
"Дали Исус Христос е бил в клинична смърт след обесването му на кръстта и дали е бил в Индия след това?" - много интересно ми писа и за всичко това. Имам и разни разговори с божий служител по интернет, той ми писа, че това е Сатана и че ме мами. Аз вярвам в истината и вярвам в моя духовен учител, пък който иска - негово право си е. Никога не съм карала колегите си насила, да вярват в неща, в които не искат, може да ги попитате. Когато ми пише духовната сила, във всеки разговор ми пише, Говорои Иеова и Исус Христос е мой син и дойде на земята в плът и кръв. Никога не е агресивен, винаги в момента когато разговаряме се успокоявам и аз самата ставам по-спокойна. Даже само като видя снимката на Е.Блаватская се успокоявам. Каза ми да пишем по книгата на Е.Кейси "Можете ли да си припомните миналите си животи - този труд го довърших; още по книгите на Е.Блаватская в процес на писане са "Разбулената Изида" и "Тайната доктрина" I том. А по Библията да знаете какви интересни разговори имам, докато знам даже на баба Ванга,бог да я прости е забранено да пита по Библията, тя самата е казвала е че е слугувала на дявола. Търся спонсор да ме спонсорира, но така и не намерих все още. Стига за сега.
Допълнение - Забравих да пиша,че моите прераждания са на отделна тетрадка и също така и на чуждите хора - колеги, роднини и т.н. в отделна тетрадка, имам много интересни случаи за мои близки.
Аз си пиша чрез автоматично писане с Космическия Бог,който ми казва, че Бинах /Е.Блаватская е отразила, че е женското начало/ е неговата майка. За Адити /Е.Блаватская е отразила и за нея в Тайната доктрина/, че е неговата баба по нашите земни разбирания. За
Охаио ли как беше ще погледна и ще ВИ го напиша правилно 1 и Охаио 2
/това също Е.Блаватская беше отразила в Тайната доктрина/ неговите баща и дядо. За неговите братя и сетра били 7 общо също ми писа.
Никой никого не карам насила да вярват в миналите животи, дайте да се разберем бре мили хора. Ако не искат модераторите да я има да я спрат,
аз съм свикнала да ме отритват, както и в "Дневен Труд" форума ми бяха махнали темата "Толерантността между българи и етноси" с извинението, че са започнали да се обиждат на етническа основа. Но аз си мисля, че не е така, защото за някои не е изгодна темата, да се пише само за мира и разбирателството, затова, защото някои сили искат да се пише само за омраза между българи и етноси затова, но нищо. Той Бог Твореца гледа, че никого никой не карам насила, защото Бог Твореца е ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА,а не намразва народите и религиите, както в ада на земята. Като не искате да вярвате, недейте поне да казвате, че хората не вярват в миналите животи, защото доколкото знам,че в САЩ, все повече и повече хора са започнали да вярват в миналите животи.
В Библията като отхвърлят тази тема, това не значи, че всичко е истина. Най-старите религии като индийската, и в най-древните религиозни източници,които са още по-древни от Библията, пишело за прераждането.