Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122135 Прегледи
Re: ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #240 -: Август 09, 2008, 07:17:45 pm »
Марушка, ти говориш за хороскопите, които четеш в пресата ..., че как искаш да са еднакви, като всеки, както пише Aurora Borealis, ги интерпретира субективно, да не говорим, че се използват програми, които нама как да паснат примерно за всички Телци, просто защото не всеки Телец е роден на 28.IV.1968 в ... часа и 'найсе минути, нали? ;)
(извинявам се на клуба на Знаещите за астро- невежеството си)
Ако някой от любител(к)ите тук ти направи личен хороскоп, тогава пак да говорим, м?

Във връзка с темата, ми е интересна информацията на Йеова относно това, за кои се казва "млада душа" и "стара душа"; до след колко прераждания душата се води "млада"?
Знам, че имам много повече от 8 (ПАМЕТИГХ), затова ми е интересно. И след колко (хиляди) живота би се очаквало да завърши колелото на прераждания и душата да не се превъплащава?

Тук искам да кажа за експеримента на Зъболекар - може да се приеме, че и двете са по една малка "извадка" от многото ти прераждания. Марушка пита за ник; Горе знаят кой стои зад този ник ... ами аз бих се забавлявала, да си призная ;), като ти кажа различни, но все пак твои, животи.

Марушка, сещам са за нещо, а ти попитай нагоре. Ако като "условие" за отговор на интересуващите се, към любими страни и т.н. искаш от питащия накрая да добави, че се интересува за животи, "неща" от които оказват влияние  в настоящия живот –  ограничават (пречки/препятствия); или неща, които го мотивират в определена насока. И тагава, убедена съм, хората ще има над какво да се замислят.

Едни от любимите ми страни са Франция и Германия, имена - Марина, Бети. Запален флоро-фауно-любител съм, ще те помоля да попиташ.

На всички  8)-и от хубавия ви форум - ENJOY !

(горе забравих - родени в Кърджали)

^^^
15 години аз имам връзка чрез автоматично писане с духовен учител, който се нарече отначало Мороа /само около 1 година/, а после ИЕОВА,...

Марушка, да не се е нарекъл МорИя, а не МорОа ??? Можеш ли да си спомниш?
« Последна редакция: Август 09, 2008, 09:57:01 pm от Amitola »

« Отговор #241 -: Август 10, 2008, 10:19:29 am »
Амитола , аз говоря не само по вестниците и за общите хороскопи.
Ами и тези ясновидци дето говорят по телевизора. Уж всичко знаят, но имам колежки, които са ги питали и нищо не познават, но не цитирам имена, да не се злепоставят.

« Отговор #242 -: Август 10, 2008, 10:22:59 am »
Не мога да си спомня точно Мориа ли беше или Мороа, защото не си пазя разговорите отначало и много ми е яд , че не си ги пазя, защото в началото ми беше казал за ясновидството нещо и не си спомням точно, но той беше друга духовна личност, а не Йеова. Но беше около няколко месеца само, мисля, че нямаше година и след това се намеси Йеова.

« Отговор #243 -: Август 10, 2008, 10:26:08 am »
А относно за преражданията ние човешките индивиди имаме много прераждания и моят духовен учител не ми казвал всичките така че този човек който иска да се покаже от две личности не може да ме излъже, защото горе знаят за кой човек става въпрос и кой стои зад този ник. Той духовния ми учител Йеова ми каза че имаме много повече над 10 прераждания и затова имаме различни интереси и хобита в настоящия живот.

« Отговор #244 -: Август 10, 2008, 04:08:47 pm »
Амитола , аз говоря не само по вестниците и за общите хороскопи.
Ами и тези ясновидци дето говорят по телевизора. Уж всичко знаят, но имам колежки, които са ги питали и нищо не познават, но не цитирам имена, да не се злепоставят.

Марушка, не е редно да слагаш астролози и, най-общо казано - врачки, в един куп. Не се ограничавай само с Библията, която, както се разбра, също е манипулирана. Астрологията борави с дадености - месторождение, дата и час на раждане. А тези, които очакват отговор от тел. екран, сами са си виновни, за съжаление. Защото не разбират, че това е само рекламен трик; с това не отричам, че има наистина способни хора, но и те трябва да ядат, нали?

Ще попиташ ли, моля, за Франция и Германия? и за Млада и стара душа, много ме интересува ... ::)

*

Nebesna

« Отговор #245 -: Август 21, 2008, 09:01:00 am »
А относно за преражданията ние човешките индивиди имаме много прераждания и моят духовен учител не ми казвал всичките така че този човек който иска да се покаже от две личности не може да ме излъже, защото горе знаят за кой човек става въпрос и кой стои зад този ник. Той духовния ми учител Йеова ми каза че имаме много повече над 10 прераждания и затова имаме различни интереси и хобита в настоящия живот.

Нямам намерение да те лъжа. Това твоя учител трябва добре да го знае. Просто не мога да ти изброя шест държави....Това е. Имам слабост към Италия и Гърция. Всички други просто ги харесвам. Имам негативно отношение към арабския свят, но това може да е насадено от медиите и атентатите. Иначе харесвам културното им наследство. Откъде да знам, че нашите страхове не се дължат на травма в детството, например. Като малка много често сънувах, че се давя или падам отвисоко, или че съм умряла и се намирам под земята, а живота след мен продължава да си тече. Често ме водеха при разни баби да ми "леят куршум". Страхувах се и от тъмното вечер. Ето тук сега, например, сигурно ще ми кажеш, че имам да изкупвам някакъв грях.

Иначе, обичам психологията, модата. Даже по едно време си шиех дрехите сама. Обичам да се занимавам с малки деца. Като малка спортувах и пеех в градския хор. Исках да ставам оперетна певица. Обичам химията. Тази наука е първата ми слабост - завършила съм такъв техникум. Но не станах инженер-химик. А станах еколог.

« Отговор #246 -: Август 22, 2008, 06:14:44 pm »
Амитола за "млада" и "стара" душа духовния ми учител ми обясни така:  Че нямало "млада"
и "стара" душа защото душата е безсмъртна и че това са ваши човешки разбирания за "млада"
и "стара" душа; обясни ми също така, че душата има много прераждания всички души без изключения са имали много прераждания, но той не ми ги описва всичките защото са безброй много.

« Отговор #247 -: Август 22, 2008, 06:16:23 pm »
Небесна тук във форума ли да ти напиша обясненията за миналите животи или ако искаш ми пиши на емайла само, за мен е без значение, просто, само когато ми обяснява за минали случки от вашите минали животи те не са за общо достояние. Но ако ти е безразлично и тук ще ти ги напиша.

*

Nebesna

« Отговор #248 -: Август 22, 2008, 11:04:05 pm »
Небесна тук във форума ли да ти напиша обясненията за миналите животи или ако искаш ми пиши на емайла само, за мен е без значение, просто, само когато ми обяснява за минали случки от вашите минали животи те не са за общо достояние. Но ако ти е безразлично и тук ще ти ги напиша.

Предполагам, че информацията е твърде лична, затова приемам предложението да ми пишеш на е-мейла. Благодаря за  тактичността!

« Отговор #249 -: Август 23, 2008, 01:06:00 pm »
Небесна емайла в личния профил ли ти е, същия ли на него ли да ти  изпратя отговора?

« Отговор #250 -: Август 23, 2008, 01:15:32 pm »
Амитола и Небесна сега попитах моят духовен учител Йеова за точния час в деня на раждането на личността дали е вярно това, и той ми отговори положително че само това е  било вярно истина истина е било това. Но аз не си знам точния час на раждането за да ми
направи някой личен хороскоп. Много ще се радвам да разбера за личния ми хороскоп нещо, но уви.

« Отговор #251 -: Август 23, 2008, 01:17:29 pm »
Забравих да пиша, че и за номерологията и числата го питах също моят духовен учител и той ми каза, че само древните писания,че само най-древните писания за номерологията са точни, другите които не са от тях са измислици. Истина истина е било и това.

*

Nebesna

« Отговор #252 -: Август 23, 2008, 09:35:32 pm »
Небесна емайла в личния профил ли ти е, същия ли на него ли да ти  изпратя отговора?

Да, изпрати ми отговора на посочения е-мейл. Просто "кликни" с мишката върху пликчето под картинката ми и ще те препрати автоматично в електлонната поща. Благодаря! Жалко, че не си знаеш часа на раждане. Само така може да се направи точен хороскоп.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #253 -: Август 24, 2008, 01:37:20 am »
Забравих да пиша, че и за номерологията и числата го питах също моят духовен учител и той ми каза, че само древните писания,че само най-древните писания за номерологията са точни, другите които не са от тях са измислици. Истина истина е било и това.

И аз мисля така. Кои древни писания има предвид? Халдейската номерология ли?

« Отговор #254 -: Август 25, 2008, 10:11:03 pm »
Небесна натискам на пликчето но не се отваря , ще се опитам по друг начин.

« Отговор #255 -: Август 26, 2008, 09:09:57 pm »
Небесна пиши ми дали си получила писмото ми чрез АБВ поща чрез твоя ел.адрес,написах го буква по буква и ти го изпратих?

« Отговор #256 -: Август 26, 2008, 09:13:12 pm »
Хермит за халдейските писания моят духовен учител Йеова ми каза, че те са най-древните писания за номерологията защото те били от бившите земни раси.

*

Nebesna

« Отговор #257 -: Август 27, 2008, 05:38:09 pm »
Небесна пиши ми дали си получила писмото ми чрез АБВ поща чрез твоя ел.адрес,написах го буква по буква и ти го изпратих?

Извинявай, Марушка, но можеш ли да копираш, това, което си ми написала и да го изпратиш на личния ми е-мейл, защото  този, който съм дала в профила си е служебен и не мога да го изтрия оттам. Исках да го заменя с личния си,но не се получава. А до служебния в момента нямам достъп, защото не съм на работа, а компютърът ми у дома не ме допуска от съображения за сигурност. Личния ми емейл е: r.trayanova@mail.bg

« Отговор #258 -: Септември 16, 2008, 03:43:17 pm »
Здравейте!Попаднах случайно след толкова ровене в тоя сайт на темата и ми е много интересна-страшно съм запленена от изследването на миналите животи,защото вярвам в тях.Бих искала да се извиня,ако въпросът ми е не на място  и да попитам как мога да разбера за моите предишни животи?Пробвах в таблицата в астросайта,ама нещо май не ми пасва,четох част от постингите на Марушка и ми бше любопитно как мога да получа и аз инфо за моят дух и предишните ми животи..?Поздрави и мерси!!!

« Отговор #259 -: Септември 16, 2008, 11:13:42 pm »
Здравейте Имортел
 Имейла ми го има в по-първите страници. Но пак ще ви го напиша: marushka1958@abv.bg
Трябва ми информация за хобитата и интересите  в сегашния ви живот. Също така и кои са любимите ви страни след България? Откъде сте? Друго не ми трябва. Ако искате да не го четат във форума пишете ми на имейла.