Здравейте!
Аз вярвам в прераждането и също ми е любопитно какъв съм бил в предишен живот.
Обиколил съм доста места по света. И аз като Daria55 съм виждал ( но наяве ) места,които имам чувството,че съм посещавал и преди. Дали това е свързано с някакви спомени от предишен живот или с нещо друго? Ще съм благодарен на всяко обяснение и мнение.
Разбира се,че това е така,че са спомени от твои спомени от минали животи. Ако ми пишеш на имейла ми и ми съобщиш твои хобита и интереси,а също така и любими страни след България и които си посещавал и даже в България археологически разкопки и на такива също може човек да си спомни свои преживявания. А и някой интересен сън,който сте сънували в чужбина,а може и в България,защото макар,че сме родени в България,може пак да сме били в нея и в минали животи. Ние сме имали милиони превъплъщения,както говори др.инд.митология - на 100 години по 1 път сме се прераждали /по Буда/. Може да закъснения с отговорите,защото имам много писма за отговаряне. Но все ще отговоря,защото това ми прави голямо удоволствие да го правя. Моят духовен учител Иеова ми е дал този талант и аз няма да престана да пиша на хората,които се интересуват за тези неща. Разбира се че ще отговоря на всички тези хора,които искат и ми вярват не само на мен,но и на моят духовен учител Иеова.