Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122166 Прегледи
*

Helo

Re:ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #340 -: Ноември 26, 2009, 08:22:33 pm »
Не са успели да изтрият стиховете от Библията за прераждането всички май на Никейския
събор
. Точно в Библията го пише.

Библията във вида й от Никейския събор не е достигнала наши дни. Никой не знае какво точно е било включено в нея. Доколкото си спомням има две оцелели части от нея. Едната се пази във Ватикана, другата в британския музей!
Жалко, че Док го няма  :(, за да си каже тежката дума.

Ама тези две оцелели части са оригиналът - непроменената Библия отпреди събора ли?

« Отговор #341 -: Ноември 26, 2009, 08:33:38 pm »
Не преди събора, а тези,които са останали с одобрените от канона книги по време на самия събор. И да ви кажа какво ми е мнението за самия събор. Събрал Константин свещениците няколко месеца във вилата му. Ядене и пиене на корем. Просто, за да ги помири. За да спрат да враждуват помежду си. Нещо като тим билдинг  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #342 -: Ноември 26, 2009, 08:37:12 pm »
Не преди събора, а тези,които са останали с одобрените от канона книги по време на самия събор. И да ви кажа какво ми е мнението за самия събор. Събрал Константин свещениците няколко месеца във вилата му. Ядене и пиене на корем. Просто, за да ги помири. За да спрат да враждуват помежду си. Нещо като тим билдинг  ;D ;D ;D

като прочетох това и се сетих за филма "двама мъже и половина" дето чичото пита малкия калпазанин какво са дали римляните или гърците /забрайф вече/ на света и отговорът беше "оргиите и булимията!" хахахахаааааа ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #343 -: Ноември 26, 2009, 08:44:54 pm »
Здравей, Marushka! Може ли и аз да попитам за миналите си животи? Интересно ми е, а и имам нещо предвид. Съдбата ми даде шанс да пообиколя малко света съвсем млада и да преживеея доста неща. Даже имам съмнения за един от животите си...съвсем явно!
Питам те, защото не веднъж съм мислила по този въпрос.

« Отговор #344 -: Ноември 27, 2009, 09:18:17 am »
здравейте Marushka :)и аз бих искала да попитам за  предишен живот.Също така искам да попитам възможно ли е да сънуваш неща, картини,месности да са ти познати а никога да не си ходила там???Възможно ли е да си спомняш нещо от предишен живот??

*

Kaya

• 2893
« Отговор #345 -: Ноември 27, 2009, 09:34:09 am »
Също така искам да попитам възможно ли е да сънуваш неща, картини,месности да са ти познати а никога да не си ходила там???Възможно ли е да си спомняш нещо от предишен живот??
да, абсолютно
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #346 -: Ноември 27, 2009, 10:27:51 am »
А как бих могла да разбера нещо повече? Аз имам някакви предположения но си мисля че са плод на въображение,фантазий.. бих искала да го чуя от друг и по този начин бих си отговорила на много въпроси.

« Отговор #347 -: Ноември 28, 2009, 12:59:28 am »
Dariq55, аз лично бях на място, което съм сънувала като малка. Запомних мястото и когато пътувах в чужбина...и изведнъж го видях...съвсем същотото като в съня ми.
Абсолютно съм убедена, че душата, мисълта пътува и среща други неща....

« Отговор #348 -: Ноември 28, 2009, 09:19:37 am »
ЗДРАВЕЙТЕ Лазарова аз се интересувам от всичко свързано с окултизма но за някой неща трябва да се допитам до някой.А при вас се е случило нещо много интересно аз съм чела че е съвсем нормално да сънуваш дадена месност и после да я видиш има си обяснение за това. ;DАз искам много да разбера за предишен живот нещо  :(

« Отговор #349 -: Ноември 30, 2009, 03:55:13 pm »
Здравейте!  :) Аз вярвам в прераждането и също ми е любопитно какъв съм бил в предишен живот.  :-[ Обиколил съм доста места по света. И аз като Daria55 съм виждал ( но наяве ) места,които имам чувството,че съм посещавал и преди. Дали това е свързано с някакви спомени от предишен живот или с нещо друго? Ще съм благодарен на всяко обяснение и мнение.

« Отговор #350 -: Ноември 30, 2009, 06:29:44 pm »
Здравейте!  :) Аз вярвам в прераждането и също ми е любопитно какъв съм бил в предишен живот.  :-[ Обиколил съм доста места по света. И аз като Daria55 съм виждал ( но наяве ) места,които имам чувството,че съм посещавал и преди. Дали това е свързано с някакви спомени от предишен живот или с нещо друго? Ще съм благодарен на всяко обяснение и мнение.
Разбира се,че това е така,че са спомени от твои  спомени от минали животи. Ако ми пишеш на имейла ми и ми съобщиш твои хобита и интереси,а също така и любими страни след България и които си посещавал и даже в България археологически разкопки и на такива също може човек да си спомни свои преживявания. А и някой интересен сън,който сте сънували в чужбина,а може и в България,защото макар,че сме родени в България,може пак да сме били в нея и в минали животи. Ние сме имали милиони превъплъщения,както говори др.инд.митология - на 100 години по 1 път сме се прераждали /по Буда/. Може да закъснения с отговорите,защото имам много писма за отговаряне. Но все ще отговоря,защото това ми прави голямо удоволствие да го правя. Моят духовен учител Иеова ми е дал този талант и аз няма да престана да пиша на хората,които се интересуват за тези неща. Разбира се че ще отговоря на всички тези хора,които искат и ми вярват не само на мен,но и на моят духовен учител Иеова.

« Отговор #351 -: Ноември 30, 2009, 07:38:25 pm »
Ники аз също съм имала странно чуство и усещането че съм била и преди на места които съм посещавала едното беше на остров в Испаниа а другото когато посетих Помпей по точно(кулизеума-и там има но е по малак от този в Рим) ..застанах в центъра на арената и почуствах нещо -(еуфория,страх,побиха ме тръпки)представих си как са се биели гладиаторите..Може би в предишен живот съм гледала боевете?? ;Dнезнам но беше внушителна гледка и пак бих посетила Помпей ;D..

« Отговор #352 -: Ноември 30, 2009, 08:38:14 pm »
Marushka, може ли e-maila, за да ти пиша, важно е да знам за миналия си живот. Ако наистина се окаже това, което знам и чувствам, ще си "отворя голяма врата сама за себе си".

« Отговор #353 -: Ноември 30, 2009, 09:14:30 pm »
Marushka, може ли e-maila, за да ти пиша, важно е да знам за миналия си живот. Ако наистина се окаже това, което знам и чувствам, ще си "отворя голяма врата сама за себе си".
Може разбира се,
за всички,които ми вярват не само на мен,но и на мойта висша космическа духовна сила Иеова и особено в превъплъщенията,могат да ми пишат на имейла ми,той е написан в ника ми. Само че, искам информация за хобитата и интересите ви и любимите ви страни след България,също така и някой интересен сън.

« Отговор #354 -: Декември 01, 2009, 09:53:13 pm »
Извинявай,ако неволно те засегнах по някакъв начин.Винаги съм уважавала различните мнения от моето.По-интересно ми е този живот как ще ми се развие,а за миналите животи,както ти обясних вече не ми е чак толкова важно.Въпреки,че може и да има някаква връзка с този,ако въобще съществува подобно явление.Все пак ако имаш желание можеш да попиташ и за мен.
Била си Амалазунта , дъщеря на Теодорих I Велики и Аудофледа
/дъщ.на Хилдерих I - от Меровингите /убита на о-в Мартана в Болсенското езеро, ом.за Еутарих - две деца са имали: Аталарих и Матазуента. Владеела няколко езици. Била регентка на 10 год. й син. Била също един вид революционерка,така ми отговори моят висш духовен космически учител Иеова,защото била за равенство между ариани и католици и по нейна заповед са убили готски аристократи.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BD%D1%82%D0%B0

Аз също помолих Марушка да ми разтълкува сънища и бях впечатлена, докато не установих,  че съм била все личности дето можеш да ги намериш в Уикипедия.
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 10:00:03 pm от Ropotamo »

« Отговор #355 -: Декември 02, 2009, 08:13:31 pm »
Извинявай,ако неволно те засегнах по някакъв начин.Винаги съм уважавала различните мнения от моето.По-интересно ми е този живот как ще ми се развие,а за миналите животи,както ти обясних вече не ми е чак толкова важно.Въпреки,че може и да има някаква връзка с този,ако въобще съществува подобно явление.Все пак ако имаш желание можеш да попиташ и за мен.
Била си Амалазунта , дъщеря на Теодорих I Велики и Аудофледа
/дъщ.на Хилдерих I - от Меровингите /убита на о-в Мартана в Болсенското езеро, ом.за Еутарих - две деца са имали: Аталарих и Матазуента. Владеела няколко езици. Била регентка на 10 год. й син. Била също един вид революционерка,така ми отговори моят висш духовен космически учител Иеова,защото била за равенство между ариани и католици и по нейна заповед са убили готски аристократи.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BD%D1%82%D0%B0

Аз също помолих Марушка да ми разтълкува сънища и бях впечатлена, докато не установих,  че съм била все личности дето можеш да ги намериш в Уикипедия.
Там е работата че има и личности,които сте били бедни и не бях свършила още с теб и имената като бедна не бях ти писала , а също така от Махабхарата и Рамаяна също не са написани в Уикипедия имената им. Та аз ги пиша имената и го питам дали носиш тяхната душа - име по име го питам , а за бедните жени не бях питала още . Даже за мойте превъплъщения още не съм си свършила. За Хипатия не бях вярвала,защото в настоящия живот мразех математиката,но като ми обясни моят духовен учител Иеова защо мразя математиката от онова време разбрах много добре смисъла и повярвах,че съм била и др.гр.учен в Александрийската библиотека. А той ми обясни,че мразя математиката защото по онова време са я рязали с керемида парче по парче тялото й  и след това са изгорили тялото й на клада заради истината за това,че проповядвала прераждането /в момента тогава е работила в библиотеката като математик и затова заради трудната смърт която съм преживявала тогава затова мразя математиката в настоящия живот - този факт ми е останал в подсъзнанието като запис и затова я мразя математиката,пък имах мечта да работя като библиотекарка. Тъй че обяснението има смисъл.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #356 -: Декември 02, 2009, 08:53:15 pm »
Марушка, интересно ми е тогава да ми кажеш защо аз ужасно много се страхувам от змии?  :) Само при мисълта ме обхваща паника, въпреки многократните ми опити да се справя с проблема.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #357 -: Декември 03, 2009, 12:04:54 am »
Марушка, интересно ми е тогава да ми кажеш защо аз ужасно много се страхувам от змии?  :) Само при мисълта ме обхваща паника, въпреки многократните ми опити да се справя с проблема.
Как няма да ти кажа пиши ми на емайла истинското си име само и рожденната дата пък ако искаш повече минали животи ако вярваш само разбира се на превъплъщенията пиши ми хобитата и интересите си в настоящето и любимите ти страни след България и някой интересен сън който си сънувала въобще.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #358 -: Декември 03, 2009, 12:29:26 pm »
Сънищата ми не са от тип "интересни". Затова точно аз отворих темата "Най-бруталните сънища", нали се сещаш.  ;D Обикновено или не помня какво сънувам или е свързано с работата ми, тъй като съм напрегната там, както от задължения, така и от конфликтите, в които ми се налага да влизам в ролята на балансьор. А в останалите случаи сънувам нещо потресаващо и доста ярко запомнящо се и винаги е лошо за съжаление.
Останалите неща ще ти ги напиша на мейла да видим какво ще е мнението ти.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #359 -: Декември 03, 2009, 03:48:48 pm »

Фобии от змии, означава, че имаш деспотичен баща и поради тази причина си абсолютно на вие с мъжката енергия.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!