Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122169 Прегледи
*

veshti4ka

Re:ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #300 -: Юни 01, 2009, 09:40:01 am »
Разбира се че ще погледна. Как няма да погледна на тези които вярват в прераждането в миналите животи и особено на моят духовен учител Иеова и на мен. Само на тях,които ни вярват на тях.
Всъщност живеем в съня си. За това нямаме спомен за миналите си животи. А когато се събудим /всъщност умрем/ душата си ни е същата, и може да остане само смътен спомен от прекарания живот /сън/. Както в момента, в настоящия живот, при заспиване умираме за по-кратко време /сънуваме/....по тази логика излиза, че .....всичко е Илюзия....Е много е дълго за философстване, но знам че има хора, които могат да ме разберат.

правилно мислиш  ;D ... не случайно древните индийци са нарекли човешкият живот МАЙЯ, което в превод означава илюзия   :)

« Отговор #301 -: Юни 01, 2009, 07:33:00 pm »
Забравих да ти пиша ако искаш може и имената да ти кажа в миналите ти животи чрез моят духовен учител Иеова.

Интересно !!! Сто по сто ще има някое Маргарит, Марго или нещо от този сорт ! Интересното е, че не съм била до сега мъж в минали животи.
Да ако искаш и имената може да ми каже моят духовен учител Иеова, наистина толкова много пишат че сме били и мъже в минал живот и животни и червеи и какво ли не, а пък моят духовен учител Иеова, че хората само в хора сме се превъплъщавали и жените в жени, а мъжете в мъже. Много интересно наистина, но аз много си му вярвам вече.

Re: ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #302 -: Юни 03, 2009, 08:06:27 pm »
Днес гледах ясновидката Теодора, на Берлускони..такова ..говори си с някакъв Нилсън, който и дава изчераптелна информация. Това вид контактьорство ли е ?  ::)
Да вид контактьорство е,ще попитам моят духовен учител Иеова какъв вид контактьорство е.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #303 -: Юни 04, 2009, 12:26:04 am »
Хубаво се е развила темата. И по отношение на Илюзията, и на църквата.

Един мой приятел напоследък е задълбал натам, в християнските догми и църквата. Напоследък нямаме време да се виждаме често, но в няколко разговора сме обсъждали някои неща и съм се пробвал да му "оставя бележки". Препоръчах му индийския мистицизъм и източните философии, но не потегля особено.

« Отговор #304 -: Юни 04, 2009, 08:48:30 am »

Един мой приятел напоследък е задълбал натам, в християнските догми и църквата. Напоследък нямаме време да се виждаме често, но в няколко разговора сме обсъждали някои неща и съм се пробвал да му "оставя бележки". Препоръчах му индийския мистицизъм и източните философии, но не потегля особено.

Ей това е кофтито, че някои хора виждат едностранно нещата. Аз предпочитам колкото се може повече да знам, за да избера това, което ми е най-близко. Още като ученичка, преди 20 г.сигурно бях намерила някакъв мнооого съкратен вариант на Махабхарата и Рамаяна - 2 малки книжки. Естествено, че в този кратък вариант много трудно ще схванеш каквото и да е, като си представим че са хилядни томове. Но това, което ме изуми, че 2000г. пр.Христа /ако не се лъжа, поправете ме ако греша/ те са имали знания за звездите, за Слънчевата система, въобще за астрономията, които ние откриваме едва в ХХ век. И някъде впоследствие бях чела за разсъждения относно тези знания, че вероятно друга извънземна цивилизация им е предала тези знания. Както и че богът Вишну, по всяка вероятност е извънземен. Но .... може и да е от лемуро-атлантската цивилизация.
   Много ми е трудно да приема човек, който отхвърля останалите религии, колкото и да праведен и набожен. Мразя тесногръдието във всичките му форми.

*

veshti4ka

« Отговор #305 -: Юни 04, 2009, 11:20:34 am »
ами Дейзи, не е само 2000г пр. Христа. древните шумерски глинени плочки датират отпреди поне 5000 години и по тях има нарисувани и Слънчевата система, и равноденствията, и един куп неща някои от които още не са разгадани  ;)  дори се смята, че части от Библията са вписани в шумерските плочки, което от само себе си те навява на мисълта, че Библията не е написана след Христа /нече съм я чела все още де/  :-[  

а факта, че древните са се кланяли на богове, които според днешните разбирания са с извънземен произход, според мен е колкото верен, толкова и неверен. например върховното божество на маите, жрецът-цар Пакал, наричан още Кецалкоатл /бе как са си извъртали езика тия хора да го кажат бе  ;D ;D ;D /, та изследователите имат съмнения, че е бил извънземен, защото е можел неща, които и днес хората не могат да ги правят. но всъщност аз си имам теория за това - има хора на тази планета, които са безсмъртни и съответно обожествени от съвременниците си. това са така наречените йогини или Посветени Адепти /наскоро осъзнах значението на тази дума  ;) / и тези хора боравят свободно с петте елемента, времето и пространството - с една дума за тях няма невъзможни неща, и явно оттук произлиза в разказите на техните съвременници терминът хора-богове.

абе това е много интересна материя, която си заслужава доста обстойно изследване. за съжаление имам времето, но нямам финансите за да се заровя доста надълбоко в голямото море на античните книги и да си плувам на спокойствие там  ;D

« Отговор #306 -: Юни 04, 2009, 03:00:33 pm »
    Да знам за адептите. Само че в момента нашата цивилизация  е напусната от всякакви йогини и адепти, които да ни протегнат ръка да ни измъкнат от блатото на материализацията  :).  Няма го Христос на нашето време. Трябва сами да стигнем до много истини и да направим избора си в свят, където " Money makes the world go round". Но надежда има, все повече хора четат духовна литература  :). Само не знам как от толкова материални субекти отново ще станем в духовни такива  ;D - прозрачни - да сме като облаци....

« Отговор #307 -: Юни 06, 2009, 09:20:23 pm »

С моят духовен учител Иеова разговаряме по всички религии и най-различните древни митологии. Особено са интересни и древноиндийската и по древноегипетската религия.

« Отговор #308 -: Юни 06, 2009, 09:34:15 pm »

Ей това е кофтито, че някои хора виждат едностранно нещата. Аз предпочитам колкото се може повече да знам, за да избера това, което ми е най-близко. Още като ученичка, преди 20 г.сигурно бях намерила някакъв мнооого съкратен вариант на Махабхарата и Рамаяна - 2 малки книжки. Естествено, че в този кратък вариант много трудно ще схванеш каквото и да е, като си представим че са хилядни томове. Но това, което ме изуми, че 2000г. пр.Христа /ако не се лъжа, поправете ме ако греша/ те са имали знания за звездите, за Слънчевата система, въобще за астрономията, които ние откриваме едва в ХХ век. И някъде впоследствие бях чела за разсъждения относно тези знания, че вероятно друга извънземна цивилизация им е предала тези знания. Както и че богът Вишну, по всяка вероятност е извънземен. Но .... може и да е от лемуро-атлантската цивилизация.
   Много ми е трудно да приема човек, който отхвърля останалите религии, колкото и да праведен и набожен. Мразя тесногръдието във всичките му форми.
Моят духовен учител Иеова ми казва за боговете от различните митологии че са били или извънземни същества или от нашите бивши земни раси, които са били много по-могъщи от нас.

« Отговор #309 -: Юни 07, 2009, 10:01:45 pm »
Как няма да попитам които искат да разберат за миналите си животи и
имам и такива разговори мисля че имаше и за китайската митология трябва да видя в разговорите по "Тайната доктрина" от Блаватска.
Но трябва да ми пишеш и кои страни най-много харесваш след България и освен да танцуваш други хобита нямаш ли?

« Отговор #310 -: Юни 08, 2009, 07:00:59 pm »
Ако искаш по-пълно пиши ми и имената на тези,които си сънувала около теб,ако са интересни сънищата ако си сънувала също така в някоя страна с дадения език с тях значи с тези хора си била заедно в минал живот - с тези с които не се разбираш и с тези с които се разбираш. Но вече на моят емайл за да не ги четат всички.

« Отговор #311 -: Юни 30, 2009, 07:27:15 pm »
    Да знам за адептите. Само че в момента нашата цивилизация  е напусната от всякакви йогини и адепти, които да ни протегнат ръка да ни измъкнат от блатото на материализацията  :).  Няма го Христос на нашето време. Трябва сами да стигнем до много истини и да направим избора си в свят, където " Money makes the world go round". Но надежда има, все повече хора четат духовна литература  :). Само не знам как от толкова материални субекти отново ще станем в духовни такива  ;D - прозрачни - да сме като облаци....
Дейсу ако не получиш  писмото пак пиши ми, ако искаш пусни твой емайл по емайла да ти го изпратя.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #312 -: Юли 01, 2009, 09:02:59 pm »
Не вярвам в минали животи и прераждания!За мен това са някакви догадки,които ние не можем,а и никога няма да докажем през живота си.
Някъде бях чела за себе си,че в минал живот съм била графиня,революционно настроена и са ме убили на някакъв връх.Ако някой успее по някакъв начин да ми го докаже това,ще повярвам,че го има това явление в природата.Ама силно се съмнявам... 8)

« Отговор #313 -: Юли 02, 2009, 06:11:25 pm »
Не вярвам в минали животи и прераждания!За мен това са някакви догадки,които ние не можем,а и никога няма да докажем през живота си.
Някъде бях чела за себе си,че в минал живот съм била графиня,революционно настроена и са ме убили на някакъв връх.Ако някой успее по някакъв начин да ми го докаже това,ще повярвам,че го има това явление в природата.Ама силно се съмнявам... 8)
Виж какво, аз никого не карам насила да вярват. Както никой човешки индивид не може да каже,че не съществува прераждането,така и аз не мога все още да докажа чрез моят духовен учител Иеова, че то съществува,че ги имало миналите животи. Но ще попитам за това моят духовен учител Иеова - за това където ще чели дали сте сигурна в този източник.
Защото много хора ми казват после, че чрез сънища и регресивни хипнози че им казвам правилно чрез моят духовен учител Иеова.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #314 -: Юли 04, 2009, 08:54:50 pm »
Извинявай,ако неволно те засегнах по някакъв начин.Винаги съм уважавала различните мнения от моето.По-интересно ми е този живот как ще ми се развие,а за миналите животи,както ти обясних вече не ми е чак толкова важно.Въпреки,че може и да има някаква връзка с този,ако въобще съществува подобно явление.Все пак ако имаш желание можеш да попиташ и за мен.

« Отговор #315 -: Юли 04, 2009, 10:24:14 pm »
Извинявай,ако неволно те засегнах по някакъв начин.Винаги съм уважавала различните мнения от моето.По-интересно ми е този живот как ще ми се развие,а за миналите животи,както ти обясних вече не ми е чак толкова важно.Въпреки,че може и да има някаква връзка с този,ако въобще съществува подобно явление.Все пак ако имаш желание можеш да попиташ и за мен.
Как няма да попитам моят духовен учител Иеова за тези,които ми вярват не само на мен,но и на него. Но понеже имам много писма за да ме питат малко ще се забавя с отговора.

« Отговор #316 -: Юли 10, 2009, 08:39:21 am »
Може би вярвам. ???

« Отговор #317 -: Юли 11, 2009, 01:19:34 pm »
Може би вярвам. ???
Който вярва и ако иска да му информирам за миналите си животи да ми съобщи хобитата и интересите в настоящето и любимите страни след България. Но ще закъснения с отговорите,защото имам много писма да отговарям. Отговарям абсолютно безплатно.

« Отговор #318 -: Август 25, 2009, 08:57:26 pm »
Била си Амалазунта , дъщеря на Теодорих I Велики и Аудофледа
/дъщ.на Хилдерих I - от Меровингите /убита на о-в Мартана в Болсенското езеро, ом.за Еутарих - две деца са имали: Аталарих и Матазуента. Владеела няколко езици. Била регентка на 10 год. й син. Била също един вид революционерка,така ми отговори моят висш духовен космически учител Иеова,защото била за равенство между ариани и католици и по нейна заповед са убили готски аристократи.

« Отговор #319 -: Август 25, 2009, 09:36:16 pm »
   Хей Марушка ти се завърна, къде беше толкова време, не се виждаше из нета ?  :)