Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122172 Прегледи
*

Veselin

Re:ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #500 -: Февруари 25, 2010, 06:52:53 pm »
Веще, да не се окаже, че всички живеещи на земята, независимо по кое време сме само един човек  ;)
Виж, това е ИДЕЯ! Много добра идея даже!  :72:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #501 -: Февруари 25, 2010, 07:01:33 pm »
брееееееееее аз че съм наивен идиот си го знам, ама и ти натам залиташ моме - осъзнай се  ;D ;D ;D

слв-то ми е в шести, водолей, какво очакваш от мен, начи.. :93:

миии то ясна тогава работата - добре дошла в клуба  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #502 -: Февруари 25, 2010, 07:05:58 pm »
брееееееееее аз че съм наивен идиот си го знам, ама и ти натам залиташ моме - осъзнай се  ;D ;D ;D

слв-то ми е в шести, водолей, какво очакваш от мен, начи.. :93:

миии то ясна тогава работата - добре дошла в клуба  :57:

виждаш ли ме вече??  :kissd:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #503 -: Февруари 25, 2010, 07:06:44 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 06:56:25 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #504 -: Февруари 25, 2010, 07:07:50 pm »

виждаш ли ме вече??  :kissd:

е аз от 1 час та гледам - пуснах си пак да гледам Аватар  :tongue2:

:88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #505 -: Февруари 25, 2010, 08:16:57 pm »
Вижън стига бре - ти пък хахахаааааааа... това е невъзможно. аре ся да се преродиш има нема къде 1000 пъти, ма повече едва ли  :P

Марушке, никъде не твърдя, че прераждане няма. просто от определена гледна точка дефиницията е друга. ако изходим от факта, че човек се инкарнира едновременно в много тела, но в различни времеви пояси и се абстрахираме от линейното време тук на Земята за момента - то прераждане няма.
ако пък го погледнеш от гледна точка на линейното време, което проповядваме тук - то прераждане има...

просто позициите са различни и де факто проповядват едно и също нещо, но ти явно не можеш да го разбереш  ;)

и кои богове ми споменуваш  ;)  хората на тая планета са наричали бог сульо и пульо довтасал от други планети. единственият БОГ, АБСОЛЮТА едва ли е стъпвал на тази планета и няма и да стъпи това е едното нещо, а другото е, че останалите които са идвали при хората и са ги омайвали с разни знания са просто по-напреднали души, а НЕ богове. това, че са се ласкаели с думата бог си е техен проблем, ама лошото е че сега е и проблем на повечето хора  :57:
Защо тогава в предишния постинг казваш,че няма? А за тия богове дето споменавам те не са истински богове,те са били извънземни същества именно с по-висши знания от нашите и в миналото древните са ги наричали богове - като древноегипетските примерно и древногръцките също са били извънземни същества,но с по-различни нива и с по-висшо ниво от нашето.

« Отговор #506 -: Февруари 25, 2010, 08:18:33 pm »
Вижън стига бре - ти пък хахахаааааааа... това е невъзможно. аре ся да се преродиш има нема къде 1000 пъти, ма повече едва ли  :P

жалко все пак..нямаше да е лошо да се докаже нещо такова..да видиш как доста хора щяха да започнат да се грижат за другия като за себе си :)
и да си помагат.

Както будистите говорят сме се прераждали на всеки 100 години по един път,това ми го потвърди моят духовен висш космически учител Иеова.

*

Helo

« Отговор #507 -: Март 03, 2010, 04:07:45 pm »

това ми го потвърди моят духовен висш космически учител Иеова.

Марушке, имам три въпроса към теб. Три, защото това е свещено число и да се придържаме към Светата Троица, но не към онези - Брахма-Вишну-Шива, нито към Гаятри, нито към Тридеви, нито към Тройната Богиня, нито към Тройната Хеката, а към Баща-Син-Свети Дух.  :25:

Първият е - Твоят висш космически учител Йеова същият ли е като онзи, който се назовава така, а също и като Яхве в Библията?

Вторият е - Ако Йеова е Господ от Библията, то тогава защо е казал на милостивите хриситяни вместо да обичат ближния като себе си и да дадат едната си риза, да избият египтяните, защо е казал това:

ГЛАВА 31.

1. И рече Господ на Моисея, думайки:
2. отмъсти на мадиамци заради синовете Израилеви, и след това ще се прибереш при народа си.

17. И тъй, избийте всички деца от мъжки пол, избийте и всички жени, които са познали мъж на мъжко легло;
18. а всички деца от женски пол, които не са познали мъжко легло, оставете живи за себе си.

Трети въпрос:

Защо Заветът - Библията е създаден с кръв?

ГЛАВА 24.

1. И каза Бог на Моисея: възлез при Господа ти и Аарон, Надав и Авиуд и седемдесет Израилеви стареи, и поклонете се (Господу) отдалеч;
2. нека само Моисей се приближи до Господа, а те да се не приближават, и народът да не възлиза с него.
3. Моисей дойде и повтори пред народа всички Господни думи и всички закони. И целият народ отговори в един глас, и рече: всичко, каквото е казал Господ, ще сторим (и ще сме послушни).
4. Тогава Моисей написа всички думи Господни и, като стана сутринта рано, издигна под планината жертвеник и дванайсет камъка, според броя на дванайсетте Израилеви колена;
5. и прати момци от Израилевите синове, и те принесоха всесъжение и заклаха телци за мирна жертва Господу (Богу).
6. Моисей взе половината кръв и я наля в чаши, а с другата половина поръси жертвеника;
7. и взе книгата на завета и прочете гласно пред народа, и те рекоха: всичко, каквото е казал Господ, ще сторим и ще бъдем послушни.
8. И взе Моисей кръвта и поръси народа, като думаше: ето кръвта на завета, който Господ сключи с вас според всички тия думи.

« Последна редакция: Март 03, 2010, 04:14:04 pm от Hi »

*

Veselin

« Отговор #508 -: Март 04, 2010, 12:31:53 pm »
Вторият е - Ако Йеова е Господ от Библията, то тогава защо е казал на милостивите хриситяни вместо да обичат ближния като себе си и да дадат едната си риза, да избият египтяните, защо е казал това:[/b]

ГЛАВА 31.

2. отмъсти на мадиамци заради синовете Израилеви, и след това ще се прибереш при народа си.

17. И тъй, избийте всички деца от мъжки пол, избийте и всички жени, които са познали мъж на мъжко легло;
18. а всички деца от женски пол, които не са познали мъжко легло, оставете живи за себе си.

Трети въпрос:

ГЛАВА 24.

1. И каза Бог на Моисея: възлез при Господа ти и Аарон, Надав и Авиуд и седемдесет Израилеви стареи, и поклонете се (Господу) отдалеч;
2. нека само Моисей се приближи до Господа, а те да се не приближават, и народът да не възлиза с него.
3. Моисей дойде и повтори пред народа всички Господни думи и всички закони. И целият народ отговори в един глас, и рече: всичко, каквото е казал Господ, ще сторим (и ще сме послушни).
4. Тогава Моисей написа всички думи Господни и, като стана сутринта рано, издигна под планината жертвеник и дванайсет камъка, според броя на дванайсетте Израилеви колена;
5. и прати момци от Израилевите синове, и те принесоха всесъжение и заклаха телци за мирна жертва Господу (Богу).
6. Моисей взе половината кръв и я наля в чаши, а с другата половина поръси жертвеника;
7. и взе книгата на завета и прочете гласно пред народа, и те рекоха: всичко, каквото е казал Господ, ще сторим и ще бъдем послушни.
8. И взе Моисей кръвта и поръси народа, като думаше: ето кръвта на завета, който Господ сключи с вас според всички тия думи.
интересно, но и на мен винаги ми е правило впечатление, че Господ от Стария завет се проявява като твърде жесток и обича много да наказва. Да не би това да има връзка с извънземните, посещавали Земята и създали човечеството?

*

Helo

« Отговор #509 -: Март 04, 2010, 12:43:39 pm »

интересно, но и на мен винаги ми е правило впечатление, че Господ от Стария завет се проявява като твърде жесток и обича много да наказва. Да не би това да има връзка с извънземните, посещавали Земята и създали човечеството?

;D ;D ;D

Някой казват, че това било доказателство, че имало извънземни:

Битие

ГЛАВА 6.

1. Когато човеците взеха да се умножават на земята и им се родиха дъщери,
2. тогава синовете Божии видяха, че дъщерите човешки са хубави и взимаха си от тях за жени, кой каквато си избереше.
3. И рече Господ (Бог): няма Моят Дух да бъде вечно занемарван от (тия) човеци, защото са плът; нека дните им бъдат сто и двайсет години.
4. В онова време имаше на земята исполини, особено пък откак синовете Божии почнаха да влизат при дъщерите човешки, и тия почнаха да им раждат: това са силните, от старо време славни човеци.
5. И видя Господ (Бог), че развратът между човеците на земята е голям, и че всичките им сърдечни мисли и помисли бяха зло във всяко време;
6. и разкая се Господ, задето беше създал човека на земята, и се огорчи в сърцето Си.

*

Veselin

« Отговор #510 -: Март 04, 2010, 01:08:18 pm »
А защо Господ е рекъл: "Да създадЕМ човека по НАШ образ и подобие"? Помня, че имаше такова нещо в Библията, дори и Деникен взема предвид това като евентуално доказателство, че извънземни са идвали на Земята и са "подпомогнали" за създаването на хората.

« Отговор #511 -: Март 04, 2010, 07:28:11 pm »

това ми го потвърди моят духовен висш космически учител Иеова.

Марушке, имам три въпроса към теб. Три, защото това е свещено число и да се придържаме към Светата Троица, но не към онези - Брахма-Вишну-Шива, нито към Гаятри, нито към Тридеви, нито към Тройната Богиня, нито към Тройната Хеката, а към Баща-Син-Свети Дух.  :25:

Първият е - Твоят висш космически учител Йеова същият ли е като онзи, който се назовава така, а също и като Яхве в Библията? . Сега той е аз казах в началото някъде в същата тема,но пак ще повторя,не е същият от Библията,защото Сатана е влизал в контакт с всички човешки индивиди в духовните ни разговори с тях добрите богове /той
моят висш космически духовен учител ми каза,че когато сме нервни и агресивни не трябва да разговаряме въобще с тях духовните сили,защото винаги влиза тогава в контакт висшата космическа духовна лоша сила наречена Сатана и неговите лоши подръжници.
Той добрият Иеова не иска да воюваме,както са воювали в древността и са крадяли земи,защото та нали добредетелните заповеди са такива да не убиваш,да не крадеш -
първото което не се изпълняват тези заповеди,които те добрите богове са ги създали.

Вторият е - Ако Йеова е Господ от Библията, то тогава защо е казал на милостивите хриситяни вместо да обичат ближния като себе си и да дадат едната си риза, да избият египтяните, защо е казал това:

ГЛАВА 31.

Трети въпрос:

ГЛАВА 24.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #512 -: Март 04, 2010, 07:32:31 pm »
Вижън стига бре - ти пък хахахаааааааа... това е невъзможно. аре ся да се преродиш има нема къде 1000 пъти, ма повече едва ли  :P

жалко все пак..нямаше да е лошо да се докаже нещо такова..да видиш как доста хора щяха да започнат да се грижат за другия като за себе си :)
и да си помагат.

брееееееееее аз че съм наивен идиот си го знам, ама и ти натам залиташ моме - осъзнай се  ;D ;D ;D

А бе хора, това е супер интересна гледна точка...не ми беше идвало такова нещо на ум.
« Последна редакция: Март 04, 2010, 08:00:22 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Helo

« Отговор #513 -: Март 04, 2010, 07:38:13 pm »

Сега той е аз казах в началото някъде в същата тема,но пак ще повторя,не е същият от Библията,защото Сатана е влизал в контакт с всички човешки индивиди в духовните ни разговори с тях добрите богове /той
моят висш космически духовен учител ми каза,че когато сме нервни и агресивни не трябва да разговаряме въобще с тях духовните сили,защото винаги влиза тогава в контакт висшата космическа духовна лоша сила наречена Сатана и неговите лоши подръжници.
Той добрият Иеова не иска да воюваме,както са воювали в древността и са крадяли земи,защото та нали добредетелните заповеди са такива да не убиваш,да не крадеш -
първото което не се изпълняват тези заповеди,които те добрите богове са ги създали.

Понеже имат еднакво име и затова питам. А онзи Яхова от Библията, той лош ли е? Какво казва твоят висш духовен космически учител?

« Отговор #514 -: Март 04, 2010, 07:45:30 pm »

Сега той е аз казах в началото някъде в същата тема,но пак ще повторя,не е същият от Библията,защото Сатана е влизал в контакт с всички човешки индивиди в духовните ни разговори с тях добрите богове /той

Понеже имат еднакво име и затова питам. А онзи Яхова от Библията, той лош ли е? Какво казва твоят висш духовен космически учител?

Той от Библията излиза лош,защото за войните,когато се водили в древността и когато са крадели земи и са убивали хората заради земите, и тези войни се водели в негово име,заради това само е лош,защото точно тогава се намесвал Сатана с неговите лоши подръжници. Та нали той е богът на този свят в настоящето. Та той бил много силна и влиятелна също така космическа духовна сила,която с мошеничество и власт създава у хората   различни религии и секти та затова има толкова много различни религии и секти -
та той прави разликите в тях и жертвоприношенията за хора и животни дори в името на някой бог той ги прави също така.

« Отговор #515 -: Март 04, 2010, 07:50:50 pm »
Еее, Вещичке, може ли да си толкова жестока?!!  :o Ами сега Марушка къде ще си търси работа?  :unsure: :P
Веселине аз не работя тази работа,даже без пари я върша, да съм поискала нещо от  теб или от някой друг? Това ми е любимото занимание,върша го без пари,защото ми е дадено от висшите духовни космически сили и това ми е мисията. Работя като чистачка около 10 години в един завод и бях бивша машинописка около 24 години.

« Отговор #516 -: Март 04, 2010, 07:54:06 pm »
И аз не искам да съдя Марушка, нито пък да я обиждам по някакъв начин (дано не ми се разсърди за шегата  :().

Я ми обясни, Вещичке, на по просто език, като приключи животът ни тук на Земята, тогава няма ли да имаме други животи и въобще това с времето не го разбрах много много? Чувал съм, че душата може да се разделя на части и да живее по няколко живота наведнъж, ама това  :unsure: Ти наистина пусна голяма бомба.
Аз разбирам от шеги Веселине и не се сърдя и обиждам. Но виж за това с душата дали се разделя на части,това мисля,че бях го попитала веднъж,доколкото си спомням,че не се разделя на части и не може да има няколко живота едновременно.

« Отговор #517 -: Март 04, 2010, 07:56:53 pm »
Еее, Вещичке, може ли да си толкова жестока?!!  :o Ами сега Марушка къде ще си търси работа?  :unsure: :P

ако питаш мен Марушка да вземе да му тегли един пердах на тоо астрален дух дето си е намерил залъгалка и да го прати да пасе някъде зелена сочна астрална тревица  :57:

ако тва същество е Висш Духовен Учител то:

1. щеше да обясни на човека с когото се свързва кой е в действителност и защо се свързва с нея.
2. това не е Висшият и Аз както могат да си помислят някои, защото Висшият ни АЗ не разговаря така с нас.
3. астрала е пълен с всякакви същности, които се чудят с кого да си начешат крастата и се представят за велики учители - дръжки и глупости на търкалета!
4. ако беше Велик Духовен Учител той щеше да се занимава само с Марушка и да я учи на някои неща, защото е ясно че тя самата не е запозната с тях.

и това са само малка част от нещата... е сега Веско, като ги четеш ти кво си мислиш а  :tongue2: 
  Вещичке аз си му вярвам силно на моят духовен учител Иеова,пък всеки си има различно мнение. Никого не карам насила да му вярвате,защото той самият ми каза,да не карам насила никого,както някои воюват в името на някой си бог.

« Отговор #518 -: Март 04, 2010, 08:00:08 pm »

ако питаш мен Марушка да вземе да му тегли един пердах на тоо астрален дух дето си е намерил залъгалка и да го прати да пасе някъде зелена сочна астрална тревица  :57:

ако тва същество е Висш Духовен Учител то:

1. щеше да обясни на човека с когото се свързва кой е в действителност и защо се свързва с нея.
2. това не е Висшият и Аз както могат да си помислят някои, защото Висшият ни АЗ не разговаря така с нас.
3. астрала е пълен с всякакви същности, които се чудят с кого да си начешат крастата и се представят за велики учители - дръжки и глупости на търкалета!
4. ако беше Велик Духовен Учител той щеше да се занимава само с Марушка и да я учи на някои неща, защото е ясно че тя самата не е запозната с тях.

и това са само малка част от нещата... е сега Веско, като ги четеш ти кво си мислиш а  :tongue2: 
  Вещичке аз си му вярвам силно на моят духовен учител Иеова,пък всеки си има различно мнение. Никого не карам насила да му вярвате,защото той самият ми каза,да не карам насила никого,както някои воюват в името на някой си бог.
    Аз наистина не бях запозната с тях и като почнах да чета от книгата на Елена Блаватска,разбрах че не ме лъже разбра ли Вещичке,защото някои неща ми беше ги казал предварително преди да прочета от нейната книга? Пък ако искаш ми вярвай,че предвари-
телно ми ги е казал нещата.

« Отговор #519 -: Март 04, 2010, 08:01:30 pm »
и това са само малка част от нещата... е сега Веско, като ги четеш ти кво си мислиш а  :tongue2:  
Да вземем да пратим Марушка за зелен астрален хайверец.  :97:

Абе много ми е бил странен начинът, по който Марушка познава за миналите ни животи и особено данните, които иска. Да искаше поне ЕГН-та ни, тогава по-реално щеше да ми се струва.  :wink2:
Веселине искам ЕГН-та как да не искам,когато поискате за последния си минал живот преди да пристигне душата в България искам и ЕГН тогава.