Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878146 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:синастрия
« Отговор #340 -: Април 29, 2010, 11:49:12 pm »
и продължението...

Продължението не го знаех.  ;D

Цитат
... я да се спъна ;D ;D ;D

Хем ще изглежда "случайно".  :-[
Като онази мадама в руския филм "Диамантената ръка", сещаш ли се? "Невиноватая я, он сам пришëл!".  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #341 -: Април 30, 2010, 12:41:02 am »
Дойде време да пусна и аз едно такова запитване, че тая нашата малко стана "умиране има, утърване не"  :P

Залагам на опозицията Луна/Марс и мисля, че в случая ти си по-хлътналия.  :P

Аз защо не я виждам тази опозиция в синастрията им :-\?
Иначе съм напълно съгласна, че тя действа магнетично. Марс и Венера пасти да ядат  ;D.

*

Santi

« Отговор #342 -: Април 30, 2010, 12:47:54 am »
Не съм ви разглеждала синастрията, хвърлих само бегъл поглед.
От Сатурн ли ще бягаш? Еми пробвай.  ;D

Като в оня виц:
Кокошката бяга от петела и си мисли "Да не би да бягам прекалено бързо?".  :57:

ПП. Нали спомена, че с девойчето имате огледален аспект Луна-Сатурн, по този повод е шегата.

Че той Сатурн да не е решил, че е нещо повече от мене та да определя правилата  ;D. Аз като видях синастрията се оплаших и си казах "я по-добре не" . На никой лошо не съм направил,та такова наказание да получа в замяна . Това ли ще да е подаръка на Сатурн за тези готини квадратури, които ми спогодиха с Уран към Слънцето/Венера/Уран тия две години ..

*

Divna

« Отговор #343 -: Април 30, 2010, 01:29:58 am »
Дойде време да пусна и аз едно такова запитване, че тая нашата малко стана "умиране има, утърване не"/часовете са приблизително точни, асцендентите са сигурни/  :P

http://prikachi.com/files/1544536A.jpg- моя натал
http://prikachi.com/files/1544537s.jpg- нейният натал
http://prikachi.com/files/1544538H.jpg- синастрия

С момичето сме приятели в момента като се познаваме от много време . Има ужасни апекти като Мерк квадрат нейния, квадрат на марсове,юпитер квадрат нейния, луна квадрат сатурн- огледален и всичкото това прави връзката невъзможна, но отказване няма твърде много се привързах към нея . Набиват ми се на око сходните конфигурации в картите, както и разположението на възлите . Квадрата на Мерк-вете се усеща в следното примерно ни се е случвало да говорим за едно и също нещо, но го виждаме по различен начин, а за другите неможе да се каже. Отговор може и на ЛС ако е много дълго за обяснение  :blink:.
Санти, девойката знае ли, че е в обсега на твоите желания?
Синастрията показва, не само, че съществува физическо привличане /управителят на нейн 8 дом (Венера) в тригон с управителя на твоя 5 дом (Луна), упр. на нейн 8 дом в съвпад с упр. на твоя Ац ( Уран ) и т.н./, но показва, че връзката е кармична:
1. Стелиум от нейни лични планети в твой 8 дом.
2. Твой СЛВ в/у нейн Дц.
3. Нейн СЛВ в/у твой Ац.
4. Съвпади : Сатурн/Венера, Плутон/Слънце и т.н.
Виждам, че кармичните съвпади протичат във въздушни и огнени домове. Тези две стихии комуникират добре. Би трябвало да няма разочарования и конфликти.
Не бива да се плашиш толкова от опозициите и квадратурите. Както казват големите астролози: „По-добре лоши аспекти, отколкото никакви.” Именно тези аспекти водят до израстване, така че ако девойката още не е наясно с чувствата ти, вземи я „светни”  ;).
Би ли приложил композитната ви карта също, ако обичаш? Бих желала да видя как протича енергията там.

*

Santi

« Отговор #344 -: Април 30, 2010, 01:45:52 am »
Знае, признах си  :blink: .

Ето и композита http://prikachi.com/files/1545720v.jpg .

*

Divna

« Отговор #345 -: Април 30, 2010, 02:09:50 am »
Знае, признах си  :blink: .

Ето и композита http://prikachi.com/files/1545720v.jpg .

И тя какво?!

Състуденти ли сте? (разцвета на връзката -10 дом, управителя на който е Меркурий се намира в 9 дом)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #346 -: Април 30, 2010, 10:51:50 am »
Аз защо не я виждам тази опозиция в синастрията им :-\?

Защото сигурно отпускаш по-тясна орбиса.
Аспектът си е налице, макар и да не е точен.
Моят принцип е, че дори широка опозиция е по-силна от секстила /или квинконкса/, дори ако последният е точен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #347 -: Април 30, 2010, 10:57:20 am »
На никой лошо не съм направил,та такова наказание да получа в замяна .

Момичето ли е наказанието?  ;D Или квадратурите?
Еми тогава приеми, че върви в комплект с квадратурите, няма как всичко да е идеално.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #348 -: Април 30, 2010, 11:05:38 am »
На никой лошо не съм направил,та такова наказание да получа в замяна .

Момичето ли е наказанието?  ;D Или квадратурите?
Еми тогава приеми, че върви в комплект с квадратурите, няма как всичко да е идеално.  :blink:

За квадратурите говорех, но то каквото е писано става - то ако ставаше така сам да си определяш съдбата ... ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #349 -: Април 30, 2010, 11:11:08 am »
 не съм ти гледала квадратурите, но те поне са действени аспекти- развърти ги ако  можеш ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #350 -: Април 30, 2010, 11:20:43 am »
С бившия имахме синастричния "аспект на краткотрайната връзка", за какъвто в повечето случаи минава в астроучебниците - моят Марс в квадрат с неговите Луна, Юпитер и Уран и неговите Слънце/Марс в опозиция с моя Уран. Специално за енергийния обмен между Марс и Уран съм чела подобни изказвания, особено ако е квадратура. А нашето беше на всичкото отгоре квадрат между Риби и Стрелец. И това беше най-продължителната връзка в живота ми дотук, изградена върху силни приятелски чувства, с които останахме и след раздялата. Държа да отбележа също така, че нито веднъж не сме имали конфликт за нещо, нито веднъж не сме се карали с този мой Марс в квадрат към неговите Луна и Уран.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #351 -: Април 30, 2010, 01:55:48 pm »
Държа да отбележа също така, че нито веднъж не сме имали конфликт за нещо, нито веднъж не сме се карали с този мой Марс в квадрат към неговите Луна и Уран.  ;D

Аз си мислех, че само наталната ти карта не работи, пък то и синастриите на хората, с които влизаш в контакт ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #352 -: Април 30, 2010, 02:25:59 pm »
Работят си синастриите - мажорните аспекти са основен момент при тях и няма значение какъв е типа аспект - важно е, че има подобен енергиен обмен на някакъв принцип, които има аналог и в двете карти. Наталната карта работи тоже,  :P като описание на психологическия профил на конкретния човек.

*

abroad

« Отговор #353 -: Април 30, 2010, 02:34:54 pm »
Нали разбиаш, че всъщност се присмивах над себе си ;D
И, да има карти, които не работят...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #354 -: Април 30, 2010, 02:44:38 pm »
Аз си мислех, че само наталната ти карта не работи, пък то и синастриите на хората, с които влизаш в контакт ;D ;D ;D

Всичко блокирам, какъв потисник съм, представете си.  ;D Съпротивата е безсмислена.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #355 -: Април 30, 2010, 02:53:05 pm »
Да, разбрах те пък и е видно - обичаш да се самоиронизираш, обаче аз пък съм сериозна  ;D Вмъквам се между другото в тарапаната да си дам мнението по въпроса  :P При пълнолунните карти явно са наопаки нещата като психологически профил  :o  

*

abroad

« Отговор #356 -: Април 30, 2010, 02:59:50 pm »
При пълнолунните карти явно са наопаки нещата като психологически профил  :o  

Ха-ха ;D
Точно днес разправях, че като ми се падне нещо от късметчетата на лаваца, например трябва да се интерпретира наобратно, щото точно така се случва...
Например от три дни все пари ми се падат, пък то вчера се разбра, че няма да взема едни две прилични суми, дето бяха договорени :-X :-X

*

Asol

• 4140
« Отговор #357 -: Април 30, 2010, 03:05:55 pm »
Все пак е насока как да наблюдаваш нещата  :P - пък и Уран има пръст там, то да е едно нещо.  :-\ ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #358 -: Април 30, 2010, 05:48:20 pm »
Държа да отбележа също така, че нито веднъж не сме имали конфликт за нещо, нито веднъж не сме се карали с този мой Марс в квадрат към неговите Луна и Уран.  ;D

Преди време бях постнала подобна синастрия (моя и на бивше гадже), само с квадратури и опозиции. Никога не сме си казвали и една крива дума.
п.п. ;DМоже само много да сме се харесвали, а да не сме се обичали. ;)
Небесна тогава каза, че се дължало на съвпада мой Марс с негов Нептун. Нептун разтапял агресията.

*

Divna

« Отговор #359 -: Май 01, 2010, 03:11:59 am »
Санти, аз винаги съм била за любовта, защото човечеството съществува благодарение на нея. Любовта в чистата й форма.
Вижда се, че искаш да бъдеш с тази жена. Тогава се бори за нея. Това, което правиш в момента ме радва много и би било наистина прекрасно ако има по-вече мъже като теб.
Какво правиш всъщност ти?
Познаваш една жена и се стремиш към нея. Искаш да я опознаеш по-вече и по-добре, за да можеш да бъдеш с нея, да спечелиш доверието й и любовтта й. За това търсиш помоща на звездите.
Жената на сърцето ти е женственна (Ац. във Везни), умееща да изразява добре себе си (Меркурий в 1 дом, във Везни), галантна в обноските си (Меркурий секстил Венера). Душата й е по детски нежна (Луна тригон Нептун), но също така и предпазлива (Луна тригон Сатурн), подлагаща всичко на проверка (Луна в Дева). Такава жена трудно се влюбва, но когато го направи чувствата са силни (Луна секстил Плутон). Това е жена, която е готова да даде душата си в името на приятелството (Луна в 11 дом). Това е жена, която би била с мъж, действен, предприемчив, находчив... (Дц. в Овен, Марс в 1 дом), мъж с когото да се гордее (Юнона в 1 дом) и да умее също като нея да се изразява добре (Юнона във Везни).
Може много да се говори по картата на жената. Аз ще спра тук, с надеждата някой друг също да се включи.
« Последна редакция: Май 01, 2010, 04:45:02 am от Divna »