Санти, аз винаги съм била за любовта, защото човечеството съществува благодарение на нея. Любовта в чистата й форма.
Вижда се, че искаш да бъдеш с тази жена. Тогава се бори за нея. Това, което правиш в момента ме радва много и би било наистина прекрасно ако има по-вече мъже като теб.
Какво правиш всъщност ти?
Познаваш една жена и се стремиш към нея. Искаш да я опознаеш по-вече и по-добре, за да можеш да бъдеш с нея, да спечелиш доверието й и любовтта й. За това търсиш помоща на звездите.
Жената на сърцето ти е женственна (Ац. във Везни), умееща да изразява добре себе си (Меркурий в 1 дом, във Везни), галантна в обноските си (Меркурий секстил Венера). Душата й е по детски нежна (Луна тригон Нептун), но също така и предпазлива (Луна тригон Сатурн), подлагаща всичко на проверка (Луна в Дева). Такава жена трудно се влюбва, но когато го направи чувствата са силни (Луна секстил Плутон). Това е жена, която е готова да даде душата си в името на приятелството (Луна в 11 дом). Това е жена, която би била с мъж, действен, предприемчив, находчив... (Дц. в Овен, Марс в 1 дом), мъж с когото да се гордее (Юнона в 1 дом) и да умее също като нея да се изразява добре (Юнона във Везни).
Може много да се говори по картата на жената. Аз ще спра тук, с надеждата някой друг също да се включи.