Слънцата им са в тригон.
Опозициите в синастрията не бива да се отчитат като лоши аспекти. Синастричната карта, не се чете както наталната.
Виждаме, че има квадрат м/у двата марса, което много хора биха го отчели като сексуална несъвместимост, да но когато потърсим управителите на 5 и 8 дом или на двата 8-ми и видим, че правят добри аспекти помежду си разбираме, че всъщност има сексуална съвместимост м/у партньорите. Аз всъщност виждам доста хубави аспекти и не мисля, че момчето трябва да се отказва. Има в/у какво да се работи, затова и се опитах да опиша нея и него с няколко думи (поглеждайки наталните карти), за да се види основния проблем и да се работи над него.
Ако желанието е силно, то тогава няма непостижими неща. Има само доста работа.
По-горе Лили е описала една от връзките си - изключителна несъвместимост м/у планетите, но в крайна сметка е била най-продължителната й връзка. Аз мога да кажа същото за себе си. С приятеля ми имаме едни от най-напрегнатите аспекти в синастрията (Луна каре Слънце, Луна каре Луна, Сатурн опозиция Меркурий), имало е доста напрежение понякога м/у нас, но все още се обичаме и сме заедно.