Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876508 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:синастрия
« Отговор #600 -: Юни 23, 2010, 04:10:39 pm »
А има ли къде да се махне майка му?
Да не живеете в нейното жилище? Тогава би било логично да не иска да се изнася.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #601 -: Юни 23, 2010, 04:46:22 pm »
проблемът е най-вече в майка му,живее с нас...

А може би трябва да се види и синастрията ти с майката, не само с мъжа?

Инак съм съгласна с Айя, в момента психиката ти е много уязвима.
В радикса имаш Луна с трудни аспекти - в знак на заточение в 6 дом, в съвпад с Нептун и опозиция с Марс. Преминаването на Плутон ще извади някои негативни мисловни и емоционални модели на повърхността, с цел да бъдат преработени. Изглежда, че в момента си много нестабилна, постарай се да не развиеш нещо психосоматично. Луната по дирекция тъкмо е преминала в знака Водолей. Интересно, но по прогресия Луната в момента няма предизвикателни аспекти, но има сходящ тригон с Меркурий, разположен в съвпад с Асцендента. Но отправяйки тригон към Меркурий, прогресивната Луна "ръчка" и наталната му квадратура с Плутон в 4 дом.
В практиката си забелязах, че понякога плавните аспекти също могат да бъдат проблематични, защото сякаш по-незабележимо преминават и човек може да не обърне внимание на някой проблем, който остава нерешен и в латентно състояние, някак по-трудно се осъзнават нещата. В твоя случай, чрез тригон по прогресия в момента е отключена плутоновата квадратура с планета, разположена не къде да е, а в съвпад с Асцендента! И според мен това изисква обективно, непредубедено осъзнаване на проблема в дома и семейството (Плутон в Скорпион в 4 дом) и на проблема в отношенията със съпруга също - транз. Нептун в съвпад с дир. ДС.
Забелязвам, че в наталната ти карта Марс в 12 дом (в съвпад със Слънце в Рак) е връх на конфигурация Йод с Юпитер и Уран, които са във взаимна рецепция и се намират в 7ми и 5ти дом. А Слънцето и Марс управляват ъглови домове в хороскопа ти, Асцендента и Медиум Цели!  В момента преминаването на Южния възел през него активира конфигурацията и вади на повърхността някои стари, неосъзнати модели (което прави и Плутон, преминавайки през Луната). Добре е да се постараеш да се очистиш от емоционалната шлака и от погълнатата агресия, гняв, които си натрупала, защото в картата ти виждам предразположеност към соматизиране на някои психологически проблеми и "неудобни" емоции. Пази си стомахчето. Мисли за бебето си, то също "поглъща" всяка твоя емоция, твоя гняв.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #602 -: Юни 23, 2010, 05:13:51 pm »
Постнатата от САСС синастрична карта е много малка и не мога да видя данните на съпруга.
Но от това, което успявам да видя, взирайки се в монитора, изброявам няколко ключови според мен синастрични аспекта: неговият Меркурий в точен съвпад с нейния Марс, неговият Марс в опозиция с нейните Луна/Нептун, неговият Уран в опозииця с нейната Венера, неговата Луна в опозиция с нейния Плутон, неговите Слънце/СЛВ в съвпад с нейния Меркурий на АС. Луните са в хармония по стихия - Телец и Козирог.
Предполагам, че връзката в началото си се е основавала на силно физическо привличане, но не по-малко важно в нея е и общуването. Синастричният Марс в съвпад с Меркурий провокира партньора да вербализира това, което мисли, но понякога по един дразнещ начин, което от своя страна може да доведе до чести семейни кавги, свързани с битовизми (съвпадът е в Рак). Марс в опозиция към Луната създава силен магнетизъм, но и САСС го има по рождение този аспект. В битов план аспектът може да породи силни емоции поради лесна раздразнителност, Марс провокира Луната да реагира емоционално, а тук имаме Луна в хладния и овладян Козирог. Но съвпадът на Луната с Нептун и опозицията с Марс в радикса по-скоро загатва за това, че опитите да се контролира, овладее емоцията не винаги са успешни и са съпроводени с психически дискомфорт.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #603 -: Юни 23, 2010, 07:44:19 pm »
А що се отнася до съпруга ти, САСС, опитай се да проведеш диалог с него. Мисля, че няма да откаже, макар че е склонен и към заинатяване.
Погледнах му текущите прогресии и интересното в случая е, че също преобладават тригони - прогр. Луна в Близнаци в тригон към нат. Юпитер/Сатурн (отключва квадрата им с Марс), прогр. Меркурий в тригон с нат. Луна... Прогр. Венера е  разходящ съвпад с Юпитер/Сатурн, а прогр. Слънце/СЛВ скоро ще сменят знак и ще съвпаднат с нат. Венера...
По-интересното в случая е обаче, че в момента дирекционният му Марс се намира в точен съвпад с твоя АС и Меркурий. В синастрията вие имате точен съвпад на Меркурий с Марс, т.е. в момента той много силно ти въздейства чрез вербална агресия.
Не знам как стоят нещата с майка му, но в картата му се вижда силно влияние от нейна страна.
И все пак ми се струва, че за развод още е рано да се говори, но в рамките на следващата година се постарайте да изгладите противоречията.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #604 -: Юни 24, 2010, 12:25:04 pm »
http://img80.imageshack.us/img80/449/astrow2gw44ffhp35871252.gif
http://img96.imageshack.us/img96/3773/astrow2gw01rrnnhp360482.gif
http://img401.imageshack.us/img401/2551/astro61gw0144rrnnff3662.gif

Какво ще кажете за тази синастрия?
Този човек от 1 г. ме преследва, не знам какво толкова вижда в мен :-\
Винаги съм била приятелски настроена към него и съм си общувала чисто приятелски с него, но какво му стана изведнъж, че взе да ми се обяснява в любов не знам. Напоследък дори гледам да не общувам много с него, защото той възприема всяко мое добронамерено отношение към него, като знак, че нещо може да се получи между нас.
« Последна редакция: Юни 24, 2010, 12:29:27 pm от Рая »

*

tanina80

« Отговор #605 -: Юни 24, 2010, 12:45:18 pm »
Аз ще кажа, че ми е интерсно да видя къде е Лилит, неговата и твойта.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #606 -: Юни 24, 2010, 12:50:18 pm »
http://img80.imageshack.us/img80/449/astrow2gw44ffhp35871252.gif
http://img96.imageshack.us/img96/3773/astrow2gw01rrnnhp360482.gif
http://img401.imageshack.us/img401/2551/astro61gw0144rrnnff3662.gif

Какво ще кажете за тази синастрия?
Този човек от 1 г. ме преследва, не знам какво толкова вижда в мен :-\
Винаги съм била приятелски настроена към него и съм си общувала чисто приятелски с него, но какво му стана изведнъж, че взе да ми се обяснява в любов не знам. Напоследък дори гледам да не общувам много с него, защото той възприема всяко мое добронамерено отношение към него, като знак, че нещо може да се получи между нас.

имате съвпад венера марс...ама кои планети на кой са?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #607 -: Юни 24, 2010, 12:52:19 pm »
венерата в съвпада негова ли е?

*

Divna

« Отговор #608 -: Юни 24, 2010, 12:55:19 pm »
Рая, първата карта, твоят радикс ли е?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #609 -: Юни 24, 2010, 12:59:27 pm »
от вътрешната страна на кръга са моите планети, от външната неговите.
лилит при мен е в 12 дом - Везни, при него - края на 7 дом -Близнаци.

*

Divna

« Отговор #610 -: Юни 24, 2010, 01:04:29 pm »
Той винаги ще си има тръпката към теб. Само, с това, че твойта Венера е влязла в неговия 8ми дом и то в съвпад с неговия Марс е достатъчно  ;D.
Чувстваш се напрегната, защото Плутона му задейства твоя Марс в 12 дом.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #611 -: Юни 24, 2010, 01:05:11 pm »
ти не усещаш ли привличане...?

*

Divna

« Отговор #612 -: Юни 24, 2010, 01:06:20 pm »
При него има нещо интересно. Той има ли нещо общо с чужбина?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #613 -: Юни 24, 2010, 01:10:42 pm »
Няма как да имам тръпка към него, защото го чувствам приятел, или поне така го чувствах.
В периода, когато бракът ми беше пред разпадане, споделях много с него, той ми оказа огромна подкрепа.
Чак се чудя как ме е изтърпял, но тогава въобще не е намеквал за секс или любов.
Всичко започна преди година, уж на майтап ми подмяташе разни неща, после взе да търси близост с мен и така нататък.
Не искам да го губя като приятел, нито да го огорчавам, но и не мога да бъда с него по начина, по който иска - омъжена съм.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #614 -: Юни 24, 2010, 01:11:46 pm »
пътува много и в страната, и в чужбина.
преди години е живял в Испания.

*

Divna

« Отговор #615 -: Юни 24, 2010, 01:14:35 pm »
Възможността да се ожени за чужденка е много голям при него. Та даже й да живее в чужбина.
Лилит в 7 дом препятства брака. Най-вероятно все още не е женен.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #616 -: Юни 24, 2010, 01:16:44 pm »
Не е женен, но си има приятелка от доста години.
казва, че е с нея от благодарност. А тя е готино момиче и го обича.

*

Divna

« Отговор #617 -: Юни 24, 2010, 01:18:11 pm »
Неговият Хирон попада в твой 7 дом и прави съвпад с луната ти. Явно показва, че "лекува" раните ти, когато имаш проблеми с партньора, а тригонът твоя Луна негово Слънце дава информация, че те разбира и подкрепя. Имате топли чувства един към друг - приятели сте.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #618 -: Юни 24, 2010, 01:18:14 pm »
Възможността да се ожени за чужденка е много голям при него. Та даже й да живее в чужбина.

заради венерата в 9 дом ли?
и моята е там, ама няма чужденец за мен :blink:

*

Divna

« Отговор #619 -: Юни 24, 2010, 01:20:22 pm »

заради венерата в 9 дом ли?
и моята е там, ама няма чужденец за мен :blink:

На него 7 дом се управлява от Венера  ;D. А У9 (Луна) е в съвпад с ИЦ.