Благодаря, Марая...прави ми впечатление, че все отговаряш, независимо от навярно глупавите и елементарни въпроси на начинаещи като мен... прочетох и темата "уроците на Кайли" и идеята за смирението, и мисля, че това, което правиш е в унисон с нея... ние не сме еднакви, някой е напред в едно, друг - в друго...но взаимодействието не може да се извърши, ако няма приемане, толерантност и смирение...поне така си мисля. Макар, че аз още май не съм го усвоила...но се уча :blink:
Сега по темата:
- Бях чела, че индикации за брак и съжителство се търсят в ъгловите домове на композитната карта. В настоящата карта най-акцентиран е 5-ти дом..., докато в 4-ти дом има марс, нептун в 11-ти и сатурн в 7-ми...въпросът ми е за какво говори тази карта и къде в наталните карти на двамата се гледа за евентуален брак или раздяла...(4-ти..., 7-ми)...? Връзката е силно емоционална, но и някак на кръстопът как да продължи.
- като наложих други 2 карти: на дете и възрастен, който е партньор на майката, но не биологичен баща на детето ми направи впечатление, че слънцето на детето се пада точно в 5-ти дом на мъжа...и другото, което се набива на очи е абсолютен съвпад на сатурните на двамата, в един и същ градус, при детето е в 9-ти дом, при мъжа - в 6-ти...кармичност...друго??
Много благодаря!!!