Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874256 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:синастрия
« Отговор #1280 -: Септември 15, 2010, 06:42:28 pm »
..истината е, че отдавна не съм срещала толкова равностоен партньор в игрите и страхотно се забавлявам
Лол игрите, сигурно е прекрасно. ;D
Чудно ми е тук всеки ли обича "игрите"?  :lol:

пети дом и детето във всеки обичат игрите..други въпроси??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1281 -: Септември 15, 2010, 06:48:28 pm »
Вижън, при положение, че Луната ти е връх на тао, срещата ти с хора, които имат планетка над Луната ти, би трябвало да изиграе по-значима роля в живота ти. Същото важи и за опозиторната точка.
не е задължително, защото  има много голямо напрежение и понякога не се осъществяват контакти; например за мен връх на т квадратче  е юпи (толерантна планетка)- планети там търпя, но слънца- не
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1282 -: Септември 15, 2010, 07:00:41 pm »
Кая, пиша го в смисъла на провокация от страна на синастрична планета върху тао-квадрата и задвижване на някакъв натален потенциал. А и си зависи както знаеш от цялата синастрия, но все пак това е фактор, който не бива да се пренебрегва.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1283 -: Септември 15, 2010, 07:10:20 pm »

Просто не виждам какво удовлетворение или забавление ти дават. Аз обожавам да играя всякакви игри, но специално тези глупави "игрички" са ми толкова банални, че не я виждам жената която е решила да си "играе" къв ще го поеме от яд като се изнерви от това колко е посредствена. (стига да го осъзнае) ;D
Другото което аз питам всички и тея оправдания с 5-ти дом не важат, щото аз по тоя логика трябва всеки ден само за секс игрички да мисля, при това все с различни хора.  ;D

не става въпрос за секс игрички, а все едно си пак дете и си играеш с други деца..сещаш ли се??

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1284 -: Септември 15, 2010, 07:11:59 pm »
Не се сеща.  ;D Той сега иска да е голям, а като стане като нас, ще иска да е дете.  ;) С тази си шега не участвам във вашия разговор, а просто се сетих за някои истини от живота.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1285 -: Септември 15, 2010, 07:16:57 pm »
Не се сеща.  ;D Той сега иска да е голям, а като стане като нас, ще иска да е дете.  ;) С тази си шега не участвам във вашия разговор, а просто се сетих за някои истини от живота.  :P

няма никакъв разговор..имам чувтсвото, че той ходи по мен и вика- како, како, а защо изгрява слънцето.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #1286 -: Септември 15, 2010, 07:21:26 pm »
Разбрах, че не става въпрос за секс игрички това го казах, защото К5 ми е в Овен, все тая, глупаво е просто това да се играе на кой е "по-по" психокинетичен. Просто ми е толкова изтъркано, че идея си нямам какво ти е толкова интересно недипломирана психоложке. ;D

на мен това ми е забавно..слънцето в лъв обича да си играе..как да ти го обясня..
повечето възрастни са сдухани тотално, станали са неспособни да играят, мислят само за пари, секс, предмети и т.н...като срещне човек някой, който още е способен, особено ако му харесва и на него и да е много добър в това, удоволствието е все едно да си много добър шахматист, но да няма с кого да играеш, защото другите хал хабер си нямат, или са посредствени и изведнъж срещаш някой, добър колкото теб..кефа е огромен..

*

Vision

• 3523
« Отговор #1287 -: Септември 15, 2010, 07:36:09 pm »

Разбрах и проблема е, че точно това си мислех, че ще ми отговориш. ;D
Явно трябва срещна по-добър от мен партъор за игра. :blink:

* Просто понякога са ми много странни такива хора, които целенасочено се стремят към това. Без значение възрастта им, понеже в повечето случаи тя не е показателна за интереса им към тези игри.

не ти е само това проблема, но както и да е...
не се стремя нито целенасочено, нито никак..отдавна съм се отказала да обяснявам на хората разликата между това котка да си играе с мишка и две деца да си играят на пясъка..но понякога оня горе ме възнаграждава с приятелче за игра и приемам с радост, какво очакваш.. ;) като го преживееш някога, ще говорим пак..айде стига флудил хубавата тема..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1288 -: Септември 18, 2010, 12:07:07 am »
Кая, пиша го в смисъла на провокация от страна на синастрична планета върху тао-квадрата и задвижване на някакъв натален потенциал. А и си зависи както знаеш от цялата синастрия, но все пак това е фактор, който не бива да се пренебрегва.

мхм, права си

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #1289 -: Септември 18, 2010, 12:23:16 pm »

а не мислиш ли, че просто е загрижена за теб  :-\  

Е, то е ясно че е загрижена, но няма логика да е така, щот по-скоро аз би следвало да съм загрижена за нейното хранене, отколкото тя за моето ..  :P ма вече даже и ме мързи да се разправям с нея .. Просто занапред като видя луна на асц ми, бягам далече и тва е ..  ;D

точно това е, че луната е наистина загрижена и опява като всяка майка..но и другата страна си се дразни, защото и се струва, че я мислят за малоумна..надявам се, че Гал няма да се разсърди ако напиша какво мисля, защото нали за това си говорим в този форум, но мисля, че сестра и вади неща, които Гал е натрупала към майка си в детството ..

Не, майка ми е много готина, нямам нищо натрупано към нея от детсвото; може би само малко й се сърдя за тва, че един път ме острига като момче, но с времето й простих ..  ;D

А това че сестра ми ме мисли за малоумна не ми пречи ни най малко ..  :P  все пак всеки е свободен да си мисли квото си иска. Проблема ми е че непрекъснато ми дудне на главата .. ма и с това се свиква..  :P

виж по- надолу и за мъжа ..

.. той дори като си вървим към кафето, прегръща едната девойка, после се закача нещо с другата, гледа я отзад и цъка как си врътка д-то..все такива, телесни неща са му в устата..няма минута спокойствие..

а по този казус нищо не мога да кажа, просто тоя тип мъже ме отблъскват супер много и нямам никакво желание да изследвам обърканите им мозъци .. // без да ми се обиждаш, де ..  ;)
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1290 -: Септември 18, 2010, 12:28:13 pm »
Цитат
А това че сестра ми ме мисли за малоумна не ми пречи ни най малко ..  Tongue  все пак всеки е свободен да си мисли квото си иска. Проблема ми е че непрекъснато ми дудне на главата .. ма и с това се свиква..  Tongue

лошото е, че тя не те мисли за малоумна, а само на теб така ти се струва..но няма как да го разбереш това, трябва да погледнеш някак през нейните очи..

Цитат
а по този казус нищо не мога да кажа, просто тоя тип мъже ме отблъскват супер много и нямам никакво желание да изследвам обърканите им мозъци .. // без да ми се обиждаш, де ..

и мен по принцип ужасно ме дразни това поведение при други, но не и в случая, затова се чудех защо е и вече намерих някои отговори в синастрията, други въпроси съм оставила да отлежават..не мисля, че мозъка му е объркан..мисля, че мисли по различен начин и аз искам да разбера какъв е той..

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #1291 -: Септември 18, 2010, 01:25:29 pm »

лошото е, че тя не те мисли за малоумна, а само на теб така ти се струва..но няма как да го разбереш това, трябва да погледнеш някак през нейните очи..

Нищо не ми се струва, абсолютно ми е безразлично какво мисли за мен. А и няма какво да гледам през нейните очи, нито искам тя да гледа през моите.., ние двете просто сме с различни програми в живота. Това, което искам е да престане да ми се меси в живота, така както и аз не се меся в нейния. 

Цитат

и мен по принцип ужасно ме дразни това поведение при други, но не и в случая, затова се чудех защо е и вече намерих някои отговори в синастрията

е, да .. има си обяснения ..  хм, а имам и спомени, че някои ти го прогнозраха това за рожденния ден ..  :-\  :rolleyes:

Твоето Слънце е в моят Пети дом

Пети дом е полето на приятните неща в живота- игри, развлечения, любов и деца. Отношенията с партньор, чието рождено Слънце е във вашия пети дом, може да започнат съвсем лековато и непретенциозно, уж без сериозни намерения. Но притегателната емоционално-романтична сила на това влияние е много голяма и докато учите или танцувате заедно, за съвсем кратко време, отношенията ви навлизат в твърде дълбоки страстни води, от където трудно се излиза.

По-вероятно е да ви се иска да останете там завинаги, защото това е една от най-добрите комбинации за дълга любовна връзка. От нея могат да се родят както прекрасни деца, така и чудесни произведения на изкуството тъй като съзидателният потенциал в нея е много голям. Това, което може да не ви достига е усещането за стабилност, затова тази връзка не работи добре при хора с изразен земен елемент в рождените карти. За огъня и въздуха е чудесна, още повече ако и двамата не желаете да слагате подписи в гражданското.

източник
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1292 -: Септември 18, 2010, 01:43:59 pm »

Нищо не ми се струва, абсолютно ми е безразлично какво мисли за мен. А и няма какво да гледам през нейните очи, нито искам тя да гледа през моите.., ние двете просто сме с различни програми в живота. Това, което искам е да престане да ми се меси в живота, така както и аз не се меся в нейния. 

Цитат

и мен по принцип ужасно ме дразни това поведение при други, но не и в случая, затова се чудех защо е и вече намерих някои отговори в синастрията

е, да .. има си обяснения ..  хм, а имам и спомени, че някои ти го прогнозраха това за рожденния ден ..  :-\  :rolleyes:

Твоето Слънце е в моят Пети дом

Пети дом е полето на приятните неща в живота- игри, развлечения, любов и деца. Отношенията с партньор, чието рождено Слънце е във вашия пети дом, може да започнат съвсем лековато и непретенциозно, уж без сериозни намерения. Но притегателната емоционално-романтична сила на това влияние е много голяма и докато учите или танцувате заедно, за съвсем кратко време, отношенията ви навлизат в твърде дълбоки страстни води, от където трудно се излиза.

По-вероятно е да ви се иска да останете там завинаги, защото това е една от най-добрите комбинации за дълга любовна връзка. От нея могат да се родят както прекрасни деца, така и чудесни произведения на изкуството тъй като съзидателният потенциал в нея е много голям. Това, което може да не ви достига е усещането за стабилност, затова тази връзка не работи добре при хора с изразен земен елемент в рождените карти. За огъня и въздуха е чудесна, още повече ако и двамата не желаете да слагате подписи в гражданското.

източник

сигурна съм, че искаш и аз да престана да ти се бъркам, наблегна няколко пъти..ок, нп..

истината е, че и аз искам същото, защото ти си променена, не разбираш какво казвам и няма смисъл от комуникацията в момента..може би след време пак.. ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1293 -: Септември 18, 2010, 03:42:28 pm »
Vision, малко съм склероза и не от неуважение, но да питам- уран къде ти е и водолей?

« Отговор #1294 -: Септември 18, 2010, 04:01:44 pm »
Водолей на К6  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1295 -: Септември 18, 2010, 04:05:26 pm »
миси :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1296 -: Септември 18, 2010, 04:18:38 pm »
Vision, малко съм склероза и не от неуважение, но да питам- уран къде ти е и водолей?

и сега какво /като разбра от услужливите другарчета/??  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1297 -: Септември 18, 2010, 04:45:23 pm »
нищо, само питах :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1298 -: Септември 18, 2010, 06:31:58 pm »
нищо, само питах :blink:

и аз съм така..само питам и нищо не разбирам.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1299 -: Септември 28, 2010, 03:27:31 am »
ето, днес най- накрая попита майка си и се оказа, че е роден в 18 часа..асц. му става лъв на въпросният водолей и сега вече аз нищо не разбирам..бях толкова убедена, че има нещо върху луната ми, ама няма..а вече сме първи приятелки.. huh

ето новата картинка отдолу, ако на някого му се занимава..

сетих се да изтрия имената.. :-[