лошото е, че тя не те мисли за малоумна, а само на теб така ти се струва..но няма как да го разбереш това, трябва да погледнеш някак през нейните очи..
Нищо не ми се струва, абсолютно ми е безразлично какво мисли за мен. А и няма какво да гледам през нейните очи, нито искам тя да гледа през моите.., ние двете просто сме с различни програми в живота. Това, което искам е да престане да ми се меси в живота, така както и аз не се меся в нейния.
и мен по принцип ужасно ме дразни това поведение при други, но не и в случая, затова се чудех защо е и вече намерих някои отговори в синастрията
е, да .. има си обяснения .. хм, а имам и спомени, че някои ти го прогнозраха това за рожденния ден ..

:rolleyes:
Твоето Слънце е в моят Пети домПети дом е полето на приятните неща в живота- игри, развлечения, любов и деца. Отношенията с партньор, чието рождено Слънце е във вашия пети дом, може да започнат съвсем лековато и непретенциозно, уж без сериозни намерения. Но притегателната емоционално-романтична сила на това влияние е много голяма и докато учите или танцувате заедно, за съвсем кратко време, отношенията ви навлизат в твърде дълбоки страстни води, от където трудно се излиза.
По-вероятно е да ви се иска да останете там завинаги, защото това е една от най-добрите комбинации за дълга любовна връзка. От нея могат да се родят както прекрасни деца, така и чудесни произведения на изкуството тъй като съзидателният потенциал в нея е много голям. Това, което може да не ви достига е усещането за стабилност, затова тази връзка не работи добре при хора с изразен земен елемент в рождените карти. За огъня и въздуха е чудесна, още повече ако и двамата не желаете да слагате подписи в гражданското.
източник