Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878803 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:синастрия
« Отговор #2240 -: Март 31, 2011, 08:50:24 am »

Благодаря, Вижън  :blink: Определено много говориме за чувства :X да, марсовете са в опозиция, много правилно виждаш  :blink: хихи, беше ми интересно за страстта, понеже сме много близки, много говориме, много споделяме, и се е случвало да прехвърчи нещо, но винаги и от двете страни е имало спирачка от страх да не се погубят отношенията  ;D

сигурно вече си разбрала, че козирог може да се улови само ако му предоставиш това, което иска..много са комерсиални и прагматични..хващат се по сметка, дори да са нещастни след това..и много добре осъзнават, че няма как да са щастливи, но се хвърлят..а кой какво иска е според нивото на развитие..например комшията- козирог, който духовно е малко по- високо от зелената еуглена, но иначе е страхотен майстор- всичко може да прави и поправя, та той е бил изоставен в дом още като бебе при живи двама родители, работещи в мините, с големи заплати и по- голям брат..майка му преценила, че второ дете ще и е в тежест и го дала в дом /на старини дойде с молба да я гледа, защото големия разглезен- не я иска, комшията я изгони и тя умря като куче/..та той като излязъл от казармата- няма си нищо и никого, петимен за топла храна и дума, решил че ще си намери жена, която поне може да готви..хванал се да работи някъде, наел си стаичка и всеки път, когато имал време- заставал пред ТОХ-а и зяпал девойките..пробвал с тази, с онази, като постепенно снижавал критериите за външен вид и акъл, докато накрая му вързало с комшийката, която е ''ела с мен в пещерата да изплашим ламята'' и проста като чехълче..не може и да готви, но това е отделен въпрос, била е в сладкарския профил..оженили се набързо, родил им се син, дали им двустаен и т.н...козирога си походил, колкото могъл- на външен вид го докарва, но сутрин- закуска, топла- мекици, пържени филии, печени сандвичи или друго..за обяд три кутии с храна, за вечеря- салата, ракия, манджи и каквото се сетиш..жена му много не си пада по работата, но по цял ден мисли и планира какво ще пазарува и готви..кой каквото е искал- това е и получил..познавам и други козирози, които са се женили за апартамент, социално положение на родителите, сигурна работа във фирмата на родителите, софийско жителство и/или пари..живуркат някак, не се оплакват..много рядко се развеждат, да не кажа, че не се сещам за някой разведен козирог..не се сещам и за неженен козирог- мъж или жена, който да познавам наживо- като намерят нещо, което е изгодно /според тях/, не се чудят много..добре че тук видях по- духовни козирози /Синухе, Кайли, Дейзи, Аброуд, дано да не изпускам някого/, че да ми се оправи малко мнението за тях, иначе съм виждала доста по- първични екземпляри..на мен голяма част от козирозите ми попадат в петия дом и нямам проблеми с тях, симпатични са ми и лесно се разбираме..не са ми налитали, защото не притежавам нищо материално, което да ги заинтригува..сега се замислям, че духовните козирози са сами и не се женят, а всички останали са обвързани..тук има нещо, ще го проследя.. ;)

Доста студен козирог, аз си мислех, че умират за майките си, но в тоя случай решението е доста трудно /поне за мене, но не и за решителният и непоколебим козирог... представям си как от раз я е отрязал/
И по моите скромни наблюдения женените козирози никак не са щастливи, но нямам много наблюдения и не знам защо са встъпили в брак. Живеят някак скромно, радват се на малко и си имат някакъв определен ред, под който протича деня им. Даже имам чувството, че най-голямата им мечта е да имат внуци и добра пенсия  ;D
Със сигурност мога да кажа, че си ценят и пазят всички свои вещи.. особено подаръците, много са прибрани, думите отговорност и сигурност са им любими  ;D

Този козирог е доста странен, на пръв поглед лъха студенина от него, но под тази обвива се крие много е емоционален и чувствителен човек, много държи на моралните ценности, на моменти си мисля, че съм го разгадала, но с тоя двоен асцендент доста ме изненадва.. И на моменти много се сдухва, направо изпада в някаква депресия и сам си я внушава.. Луната му е много трудна.. в козирог и в дома на скорпиона.. Но на мен ми споделя, има ми доверие или поне така си мисля. Никога не съм го виждала с гадже.. Тази интрига се развърта вече повече от година и до никъде не се стига, не знам на моменти ме дразни адски много.. Нямам нещо материално към което той да се стреми, напълно задоволен е, даже не е вещоман, раздава се за приятелите. Но не знам по към приятелство ли му клонят чувствата, или иска да се сближи повече с мене.. Май и той не знае какво точно иска. Всичките му козирозежки планетки имам чувството, че го правят ужасно сдържан човек със задръжки и реален поглед над нещата.. Но този асц. ме побърква.. и мерка е в съвпад с луната :X А, ако не се чуе с мама... няма да заспи... A слънцето съвпад уран и нептун, добре, че са в знака на козирога  ;D Уж си сваля картите пред мене, а май има скрит коз в ръкава.. странен козирог.. най-странният, който познавам  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #2241 -: Април 01, 2011, 12:45:59 am »
майка ми е козирог. женила и развеждала се е два пъти, и двата пъти мъжете са били имотни и от сой. като причина за разводите (а и други неуспешни връзки) аз поне отчитам водолейския асцедент и луната стрелец, плюс натален плутон в 7-ми дом.

голяма вещоманка, иначе много пестелива за егедневни разходи, но пък любителка на скъпи дрехи, обувки, а пък къщата й е като музей, тия по списанията ряпа да ядат.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2242 -: Април 14, 2011, 03:54:37 pm »

Аз обичам промените, но обожавам мъжа си. Ние сме нон-стоп пред изпитания да му е.а майката...
Ще се подобряват ли, ще се освобождават ли...Ще преминем през нов етап в отношенията ли.....

09.01.1972   18.20  СФ
28.11.1985   10.20  СФ

Опозиция на марсовете, квадратура на венерите, сатурнова опозиция, слънце мъж квадрат Марс жена...голяма борба пада тука или по-скоро непрекъснати компромиси трябва да се правят в името на "общото". Квадратурата на нодалните оси също не е лесен аспект.

Обаче той яко ти е замъглил съзнанието - ти не го виждаш такъв какъвто е в действителност (не го казвам в лошия смисъл, но проглеждането може да се окаже болезнено). Неговият Нептун е кацнал точно върху твоя съвпад Слънце/Меркурий. Неговата Луна в съвпад с твоя Плутон може да ви вкара автоматически в леглото, но може и да ви дойде в повече - това е обсебващ аспект.

Плутон ти наближава асцендента и ще се отрази на оста 1-7 при теб, демек върху брака.

Той има марсов възврат в момента и може да е напрегнат, което да се предава и на теб (опозиция), но това е ситуационен аспект, който ще се повтаря 4 пъти годишно (съвпад, опозиция и две квадратури) и ще ви разтриса периодично.

Този човек ще смени кариера по време на урановата опозиция по оста Овен-Везни, което няма да е скоро, но уран вече влезе в опозиционния си знак и преди това ще задвижи опозицията между марсовете ви (токът ще ви тресе яко у дома, че е много близо до оста МЦ-ИЦ). Зареди се с много търпение, понеже приблизително по същото време и Плутон ще нагази Слънцето му и ще квадратира твоя Марс. Нямам време да гледам хронологично кога ще се случатг нещата, но ти ще си завъртиш картата.

В тази синастрия има твърде много борба и страст и твърде малко аспекти за стабилност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2243 -: Април 14, 2011, 04:20:02 pm »
Какво ще кажете за тази синастрия? По точно какви са отношенията на този човек към мен?
Аз съм вътрешния кръг.

Аз пък не мисля, че в тази синастрия всичко е ОК. Има голямо физическо привличане, и  доста хармония заради сектила Луна Слънце, това е  ясно, но има много заложени конфликти. Марсовете квадат, съвпад на Сатурн и Луна, Марс и Луна, Сатурн съвпад Нептун, Уран съвпад с Нептун, Юпитер опозиция Уран: това си е минирано поле.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2244 -: Април 14, 2011, 04:34:24 pm »
Какво ще кажете за тази синастрия? По точно какви са отношенията на този човек към мен?
Аз съм вътрешния кръг.

Това струпване от планети само в единия квадрат нищо няма да даде на двойката, а само ще задълбочава проблемите. Връзката няма да може да си разшири хоризонтите. За целта и двамата би трябвало да имат партньор, чиито планети са пръснати в други квадранти...Това, което се случва при такива двойки е, че обикновено с течение на времето всеки гледа да си набави това, което му липсва, чрез друг партньор извън връзката и въпреки това съвпадите ги държат заедно за дълго време (например Сатурн с Луна).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2245 -: Април 14, 2011, 04:40:05 pm »
Може ли някой от личен опит да сподели нещо повече за куинконс между луна и слънце в синастрията???  :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2246 -: Април 14, 2011, 04:43:31 pm »
Може ли някой от личен опит да сподели нещо повече за куинконс между луна и слънце в синастрията???  :rolleyes:

Аз имам опит. Моята Луна във Водолей, а неговото Слънце в Дева. Но не зная дали ще е правилна моята констатация, понеже моят Уран (управител на луната ми) е в Дева. Разбирам се с мъжете Деви - дават ми сигурност и ме приземяват, но много са скучни.

Аспектът изисква нагаждане.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2247 -: Април 14, 2011, 05:48:04 pm »
 Oтносно синастрията на Оушън-ще разгледам само конфликтната част ,там където трябва да се работи.
 Квадратура на твоя Венера с негова-има някакво разминаване в ценностната ви система. Възможно е също така по един или друг начин той да не одобрява твоето поведение както и ти да не разбираш неговите мотиви.Проблеми свързани с финансови въпроси.
Съвпадът на твой Марс с негов Уран както и квадратурата му с негово Слънце е предпоставка за конфликти чиято цел е изясняване на ролите ("Кой кара влака" )- не всеки път може да бъде отпушено напрежението чрез секс.
Опозицията Слънце-Сатурн дава силно усещане за ограничаване, котва. Не се чувстваш свободна във вземането на решения дори и реално да не е така.

« Отговор #2248 -: Април 14, 2011, 06:07:15 pm »

Аз обичам промените, но обожавам мъжа си. Ние сме нон-стоп пред изпитания да му е.а майката...
Ще се подобряват ли, ще се освобождават ли...Ще преминем през нов етап в отношенията ли.....

09.01.1972   18.20  СФ
28.11.1985   10.20  СФ

Опозиция на марсовете, квадратура на венерите, сатурнова опозиция, слънце мъж квадрат Марс жена...голяма борба пада тука или по-скоро непрекъснати компромиси трябва да се правят в името на "общото". Квадратурата на нодалните оси също не е лесен аспект.

Обаче той яко ти е замъглил съзнанието - ти не го виждаш такъв какъвто е в действителност (не го казвам в лошия смисъл, но проглеждането може да се окаже болезнено). Неговият Нептун е кацнал точно върху твоя съвпад Слънце/Меркурий. Неговата Луна в съвпад с твоя Плутон може да ви вкара автоматически в леглото, но може и да ви дойде в повече - това е обсебващ аспект.

Плутон ти наближава асцендента и ще се отрази на оста 1-7 при теб, демек върху брака.

Той има марсов възврат в момента и може да е напрегнат, което да се предава и на теб (опозиция), но това е ситуационен аспект, който ще се повтаря 4 пъти годишно (съвпад, опозиция и две квадратури) и ще ви разтриса периодично.

Този човек ще смени кариера по време на урановата опозиция по оста Овен-Везни, което няма да е скоро, но уран вече влезе в опозиционния си знак и преди това ще задвижи опозицията между марсовете ви (токът ще ви тресе яко у дома, че е много близо до оста МЦ-ИЦ). Зареди се с много търпение, понеже приблизително по същото време и Плутон ще нагази Слънцето му и ще квадратира твоя Марс. Нямам време да гледам хронологично кога ще се случатг нещата, но ти ще си завъртиш картата.

В тази синастрия има твърде много борба и страст и твърде малко аспекти за стабилност.

Точно така е както си го описала. Ние сме много различни и в същото време сме много еднакви.
Страхуваме се от едно и също нещо. Но Стела, най-странното е че много си вярваме.
Не мога да го обясня. С никой друг мъж не съм имала подобна ситуация и не съм усещала по този начин.
Колкото се караме и джафкаме, се изясняваме нещата и се борим за надмощие, толкова не можем един без друг.
Преди време бях писала за кармата, не знам дали това между нас е карма, но има нещо " писано".
Дали ще бъдем заедно както искаме и дали ще създадем заедно деца, само Бог знае.
Аз правя компромиси, той също прави компромиси, говорим си, караме се, често не говорим на един език.
Това със замъгляването е така,но аз съм АСЦ Козирог и съм пресметлива, не бих си позволила големи рискове,
които после да имат кофти последствия.

Ограничаването също го има и аз знам за този аспект. По-скоро е ограничаване да казвам какво мисля,защото ако не съвпада с неговото мнение, той казва че " вървя срещу него", което е типично Козирожко и егоистично.
Често успява да изкара мен виновна в ситуации, което отдавам на неговата манипулация, но аз не му се давам.
Това е човек който уважава силния и достоен противник и партньор, а аз нямам против съревнованията защото иначе ми е скучно. Ако се загледате в картата ще видите, че той е силен, много силен характер, което мен ме привлича.
Знам че това носи негативи и знам че ще ми е трудно! Осъзнавам го и си давам ясна сметка, но съм се хванала на хорото и искам точно това!

Ежедневните спорчета и кавги, заяждания и дразнения дори вече не ги отчитам.

Ценностната система - той е живял в Австрия, аз в БГ. Научих много нови неща от него,както и той от мен. Като например да по-търпелив. Да, той често не разбира поведението ми, а аз често неговите мотиви. Затова аз държа и говорим. Задължително говорим. За парите - нямаме проблем, разбираме се по тази част! Той не е стиснат!

Изясняваме ролите често, но пак казвам, за мен тези караници и дразненици вече не са фактор!
Вчера имаше голям взрив! Говорихме си, може би той малко се отдръпна и му спадна доверието, но му казах истината
и знам че той я усеща и ми вярва. Това е странното, че колкото и да се караме, сме като "свързани".

П.С. Той ми е споделял,че почти с никой в живота си не се е разбирал. Нито гаджета,нито приятели.Винаги е имал конфликти, винаги във връзките си е искал да доминира подсъзнателно. Казва че винаги се е карал с гаджетата си и винаги е имало разправии и дразги.... Какво в картата на човек показва това нещо?

П.С. 2.  Аз съм готова и съм на път да " отработя " всичко по картата и знам че може. Не се предавам, искам този човек до себе си, защото знам че ако тези неща ги изгладим и преминем, можем да си дадем много. Някак не мога да ви го обясня,но аз го усещам. Говорихме веднъж и той ми каза, че усеща че има второ АЗ, което не може да контролира.
Че иска всеки път когато започне да се кара без причина, да му казвам СТОП....

« Отговор #2249 -: Април 14, 2011, 06:16:20 pm »

09.01.1972   18.20  СФ
28.11.1985   10.20  СФ

Какво имаш предвид под това за брака?
Може ли тази синастрия да се отработи и кой трябва да работи повече?
Ако и двамата партньори ИСКАТ да отработят и да правят компромиси, откъде да започнем?
КАКВО в тази синастрия ни кара толкова много да мислим един за друг? ( сънища, усещане, еднакви мисли)
Според мен тази синастрия не е на сексуално ниво, но какво има????

*

Uran

• 6041
« Отговор #2250 -: Април 14, 2011, 06:22:08 pm »
Оушън, Т-квадрат с връх Слънце и намесени Марс и Уран като Уран е ИЦ- трябва доста да работи над себе си. :-\ Има си предпоставки за внезапни изригвания като сцената е домът и раб. място. Ако не отпушва напрежението може и да му пострада здравето.
Венера в 7 дом ако и да е във водолей дава някаква топлото в партньорските отношения.
Проблеми със здравето имал ли е скоро?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2251 -: Април 14, 2011, 06:27:00 pm »
Оушън, вярвате си, понеже твоето Слънце/Меркурий е в съвпад с неговия нептун, а един такъв съвпад мвоже да поддържа идеализацията на партньора доста дълго време, без значение за добро или за лошо.

« Отговор #2252 -: Април 14, 2011, 06:42:10 pm »
Оушън, Т-квадрат с връх Слънце и намесени Марс и Уран като Уран е ИЦ- трябва доста да работи над себе си. :-\ Има си предпоставки за внезапни изригвания като сцената е домът и раб. място. Ако не отпушва напрежението може и да му пострада здравето.
Венера в 7 дом ако и да е във водолей дава някаква топлото в партньорските отношения.
Проблеми със здравето имал ли е скоро?

Той е здрав като кон, само дето много се нервира :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #2253 -: Април 14, 2011, 06:48:56 pm »

Ако и двамата партньори ИСКАТ да отработят и да правят компромиси, откъде да започнем?
КАКВО в тази синастрия ни кара толкова много да мислим един за друг? ( сънища, усещане, еднакви мисли)

Имам предвид, че ще трасформираш представите си за отношения - Плутон застава на оста 1-7.
Плутон не дава разрив, а работа върху нещо - бавно и постепенно се трасформира обекта или човека.

Ами вие си я отработвате всеки ден синастрията - това е непрекъснат процес. Докато ги има отношенията, ще продължава и проработката. Ако спрете, значи сте се отегчили един от друг или е станало прекалено напрегнато, така че да не можете да издържате повече заедно.

Мислите един за друг, защото имате Меркурий в един и същи знак. понякога това дава телепатично усещане, независимо че не е съвпад.

Има сексуални аспекти, но те са нетрайни, заради твърде голямата намеса на Уран (Уран в съвпад с Марс, Уран в тригон с Марс).
Това прави връзката вълнуваща, но непредсказуема, винаги има елемент на изненада.

Какво ви държи заедно? Неговият Слънчев знак е твой асцендент - ти се идентифицираш с него. И двамата имате аспект на Марс с Уран в рождените си карти. Имате меркурий в един и същи знак. Но еднаквостите спират дотук. Поради изброените по.горе конкурентни аспекти, той просто се конкурира с тебе - с мъжкото ти начало. да не забравяме, че на него тази конкуренция му е заложена по натал - Слънце в козирог в квадрат с Марс в Овен. Ти го предизвикваш с твоите планети - Марс във Везни (прави тао-квадрат).

Родени сте в различна фаза на луната. Ти си родена по пълнолуние (опозиция на светилата), а той има секстил между Слънце и Луна.
На тебе ти се падат по рождение трудности в брака - У7 (Луна) е в опозиционен знак на У1 (Сатурн), отделно опозицията на светилата не дава спокойно съвместно съжителство. Той има по-голям шанс да постигне удовлетворение. При пълнолунните индивиди и при квадрата на светилата това никога не се постига, но пък неудовлетвореността се превръща в стимул за постигане на много неща.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2254 -: Април 14, 2011, 07:11:49 pm »

Имам предвид, че ще трасформираш представите си за отношения - Плутон застава на оста 1-7.
Плутон не дава разрив, а работа върху нещо - бавно и постепенно се трасформира обекта или човека.

Ами вие си я отработвате всеки ден синастрията - това е непрекъснат процес. Докато ги има отношенията, ще продължава и проработката. Ако спрете, значи сте се отегчили един от друг или е станало прекалено напрегнато, така че да не можете да издържате повече заедно.

Мислите един за друг, защото имате Меркурий в един и същи знак. понякога това дава телепатично усещане, независимо че не е съвпад.

Има сексуални аспекти, но те са нетрайни, заради твърде голямата намеса на Уран (Уран в съвпад с Марс, Уран в тригон с Марс).
Това прави връзката вълнуваща, но непредсказуема, винаги има елемент на изненада.

Какво ви държи заедно? Неговият Слънчев знак е твой асцендент - ти се идентифицираш с него. И двамата имате аспект на Марс с Уран в рождените си карти. Имате меркурий в един и същи знак. Но еднаквостите спират дотук. Поради изброените по.горе конкурентни аспекти, той просто се конкурира с тебе - с мъжкото ти начало. да не забравяме, че на него тази конкуренция му е заложена по натал - Слънце в козирог в квадрат с Марс в Овен. Ти го предизвикваш с твоите планети - Марс във Везни (прави тао-квадрат).

Родени сте в различна фаза на луната. Ти си родена по пълнолуние (опозиция на светилата), а той има секстил между Слънце и Луна.
На тебе ти се падат по рождение трудности в брака - У7 (Луна) е в опозиционен знак на У1 (Сатурн), отделно опозицията на светилата не дава спокойно съвместно съжителство. Той има по-голям шанс да постигне удовлетворение. При пълнолунните индивиди и при квадрата на светилата това никога не се постига, но пък неудовлетвореността се превръща в стимул за постигане на много неща.
Стела, когато с партньора сте родени в една и съща фаза на луната, как влияе това в синастрията?

*

Stella

• 7765
« Отговор #2255 -: Април 14, 2011, 07:24:12 pm »

Стела, когато с партньора сте родени в една и съща фаза на луната, как влияе това в синастрията?

Сходен темперамент, синхрон на потребностите - ще можете спокойно да споделяте едно и също жизнено пространство без да си пречите.
А иначе, когато на тебе ти се спи, на него ще му се пее и ще му се танцува или обратното.

С приятеля ми сме родени и двамата по новолуние аз във  Водолей, а той в Овен (секстил) - има естествена съвместимост между нас, която стои в основата на естествено съобразяване с другия - просто се напасваме един към друг без усилия. В противен случай си трябват немалка доза усилия, не може да ви се угоди по едно и също време; единият трябва да загърби собствените си потребности, за да угоди на другия.

И все пак тригоните и секстилите (Луна и слънце в приятелски знаци) са по-склонни да се съобразяват с други хора, лавирайки. Докато съвпадите, опозициите и квадратурите - по-рядко.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2256 -: Април 14, 2011, 07:48:17 pm »
До скоро не вярвах доколко лунните фази могат да влияят в отношенията, като мислех, че някои неща са съвпадение... :P Също съм родена по новолуние  ;D Изобщо май луните са много, много определящи... :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2257 -: Април 14, 2011, 07:53:18 pm »
Вярно е :-X. Съпругът ми е новолунен овен, който си ляга в 2:00 и става 6:30 като м/у 20:00часа и 21:00часа прави 30-40 минутна дрямка.Голям досадник. "Среднощен нахал" както казва М.Башева;D Аз съм пълнолуние и предпочитам да не дремвам около "Лека нощ деца", но да се хоризонтирам поне в 23:00 часа.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2258 -: Април 14, 2011, 08:10:56 pm »
До скоро не вярвах доколко лунните фази могат да влияят в отношенията, като мислех, че някои неща са съвпадение... :P Също съм родена по новолуние  ;D Изобщо май луните са много, много определящи... :blink:

това, което се получава по естествен път, няма как да се получи, колкото и усилия да положиш в една връзка.
Установила съм, че сходствата дават усещането за духовна близост от типа  "сродни души" - това са еднаквите планети в еднакви или съвместими стихии (съвпад, секстил, тригон). А различията водят до допълване и борба (опозиция и квадрат), но има какво още да научиш. Но зада приемеш другия като част от себе си е необходимо да има задължително съвместимост на светилата - слънце и Луна, слънце и слънце, луна и луна. или поне единият от тези аспекти.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2259 -: Април 14, 2011, 08:35:28 pm »

това, което се получава по естествен път, няма как да се получи, колкото и усилия да положиш в една връзка.
Установила съм, че сходствата дават усещането за духовна близост от типа  "сродни души" - това са еднаквите планети в еднакви или съвместими стихии (съвпад, секстил, тригон). А различията водят до допълване и борба (опозиция и квадрат), но има какво още да научиш. Но зада приемеш другия като част от себе си е необходимо да има задължително съвместимост на светилата - слънце и Луна, слънце и слънце, луна и луна. или поне единият от тези аспекти.
Е да, споделям го, от опит при това...Но доколкото става дума за светилата на различни хора, има ли значение чие светило аспектира другото.Давам пример- едната луна е в тригон със слънцето, другата е в куинконс.Това са различни по естеството си аспекти... Може ли да се степенува действието им? :-\Вярно, че от значение са и аспектите в натала, защото имах случай на съвпад на асцендента ми с луната на друг индивид, но АС ми е в почти точен квадрат със слънцето и така се провокира най- лошото... :-X