Аз обичам промените, но обожавам мъжа си. Ние сме нон-стоп пред изпитания да му е.а майката...
Ще се подобряват ли, ще се освобождават ли...Ще преминем през нов етап в отношенията ли.....
09.01.1972 18.20 СФ
28.11.1985 10.20 СФ
Опозиция на марсовете, квадратура на венерите, сатурнова опозиция, слънце мъж квадрат Марс жена...голяма борба пада тука или по-скоро непрекъснати компромиси трябва да се правят в името на "общото". Квадратурата на нодалните оси също не е лесен аспект.
Обаче той яко ти е замъглил съзнанието - ти не го виждаш такъв какъвто е в действителност (не го казвам в лошия смисъл, но проглеждането може да се окаже болезнено). Неговият Нептун е кацнал точно върху твоя съвпад Слънце/Меркурий. Неговата Луна в съвпад с твоя Плутон може да ви вкара автоматически в леглото, но може и да ви дойде в повече - това е обсебващ аспект.
Плутон ти наближава асцендента и ще се отрази на оста 1-7 при теб, демек върху брака.
Той има марсов възврат в момента и може да е напрегнат, което да се предава и на теб (опозиция), но това е ситуационен аспект, който ще се повтаря 4 пъти годишно (съвпад, опозиция и две квадратури) и ще ви разтриса периодично.
Този човек ще смени кариера по време на урановата опозиция по оста Овен-Везни, което няма да е скоро, но уран вече влезе в опозиционния си знак и преди това ще задвижи опозицията между марсовете ви (токът ще ви тресе яко у дома, че е много близо до оста МЦ-ИЦ). Зареди се с много търпение, понеже приблизително по същото време и Плутон ще нагази Слънцето му и ще квадратира твоя Марс. Нямам време да гледам хронологично кога ще се случатг нещата, но ти ще си завъртиш картата.
В тази синастрия има твърде много борба и страст и твърде малко аспекти за стабилност.
Точно така е както си го описала. Ние сме много различни и в същото време сме много еднакви.
Страхуваме се от едно и също нещо. Но Стела, най-странното е че много си вярваме.
Не мога да го обясня. С никой друг мъж не съм имала подобна ситуация и не съм усещала по този начин.
Колкото се караме и джафкаме, се изясняваме нещата и се борим за надмощие, толкова не можем един без друг.
Преди време бях писала за кармата, не знам дали това между нас е карма, но има нещо " писано".
Дали ще бъдем заедно както искаме и дали ще създадем заедно деца, само Бог знае.
Аз правя компромиси, той също прави компромиси, говорим си, караме се, често не говорим на един език.
Това със замъгляването е така,но аз съм АСЦ Козирог и съм пресметлива, не бих си позволила големи рискове,
които после да имат кофти последствия.
Ограничаването също го има и аз знам за този аспект. По-скоро е ограничаване да казвам какво мисля,защото ако не съвпада с неговото мнение, той казва че " вървя срещу него", което е типично Козирожко и егоистично.
Често успява да изкара мен виновна в ситуации, което отдавам на неговата манипулация, но аз не му се давам.
Това е човек който уважава силния и достоен противник и партньор, а аз нямам против съревнованията защото иначе ми е скучно. Ако се загледате в картата ще видите, че той е силен, много силен характер, което мен ме привлича.
Знам че това носи негативи и знам че ще ми е трудно! Осъзнавам го и си давам ясна сметка, но съм се хванала на хорото и искам точно това!
Ежедневните спорчета и кавги, заяждания и дразнения дори вече не ги отчитам.
Ценностната система - той е живял в Австрия, аз в БГ. Научих много нови неща от него,както и той от мен. Като например да по-търпелив. Да, той често не разбира поведението ми, а аз често неговите мотиви. Затова аз държа и говорим. Задължително говорим. За парите - нямаме проблем, разбираме се по тази част! Той не е стиснат!
Изясняваме ролите често, но пак казвам, за мен тези караници и дразненици вече не са фактор!
Вчера имаше голям взрив! Говорихме си, може би той малко се отдръпна и му спадна доверието, но му казах истината
и знам че той я усеща и ми вярва. Това е странното, че колкото и да се караме, сме като "свързани".
П.С. Той ми е споделял,че почти с никой в живота си не се е разбирал. Нито гаджета,нито приятели.Винаги е имал конфликти, винаги във връзките си е искал да доминира подсъзнателно. Казва че винаги се е карал с гаджетата си и винаги е имало разправии и дразги.... Какво в картата на човек показва това нещо?
П.С. 2. Аз съм готова и съм на път да " отработя " всичко по картата и знам че може. Не се предавам, искам този човек до себе си, защото знам че ако тези неща ги изгладим и преминем, можем да си дадем много. Някак не мога да ви го обясня,но аз го усещам. Говорихме веднъж и той ми каза, че усеща че има второ АЗ, което не може да контролира.
Че иска всеки път когато започне да се кара без причина, да му казвам СТОП....