Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875658 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #2260 -: Април 18, 2011, 04:07:54 am »
Момичета, как тълкувате f Венера точен съвпад m СЛВ :-\?

« Отговор #2261 -: Април 18, 2011, 04:58:57 am »
Момичета моля ви да погледнете и една моя синастря....направо ми намирисва на някаква кърмична връзка. Мъж който се появи в живота ми преди 1 година и които не мога да разкарам по никакъв начин. Аз му казвам че не е за мен, а той ми отговаря, че ще промени това което не харесвам, но не иска да го оставям. И то е едно говорене от моя страна, говорене, съвети и тъпчене все на едно място. А човека не е лош, няма какво да му се променя, а и не искам...., но само го усещам че не е за мен, но няма отърване. Приемам го по- скоро като приятел, но като спътник в живота не бих могла да го изтърпя. Някакси един такъв праволинеен, пита дори и за елементарни неща, сякаш няма мозък в главата си да решава сам и да взима решения....а е овен, егаси и овеня!

« Отговор #2262 -: Април 18, 2011, 08:07:51 pm »

В WOW Astrology for Lovers дават, че двамата усещат, че са създадени един за друг, че връзката им е най-естственото нещо на света. Човекът с Венерата има усещането, че винаги е познавал този с възела, а човекът с възела дава охотно подкрепата си и показва лоялността си към притежателя на Венерата.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2263 -: Април 18, 2011, 08:10:10 pm »

В WOW Astrology for Lovers дават, че двамата усещат, че са създадени един за друг, че връзката им е най-естственото нещо на света. Човекът с Венерата има усещането, че винаги е познавал този с възела, а човекът с възела дава охотно подкрепата си и показва лоялността си към притежателя на Венерата.

Романтика, имам точно такъв аспект, съвпад абсолютна точност :blink: Но венерата е мъжка...Да обменим инфо ;D

« Отговор #2264 -: Април 19, 2011, 01:44:47 am »
Мирабелла, благодаря ти много :wub:
Nova, хубаво е да обменим инфо, но не става въпрос за мен. Разглеждах синастрията на моя позната с нейния приятел, направи ми впечатление аспекта (точния съвпад) и затова попитах  :blink:

« Отговор #2265 -: Април 19, 2011, 03:12:06 am »
Лееелее на какво се натресох!  :confuse3: Не му знам часа на раждане. Много вероятно да е Скорпион на АС.

Негова Луна съвпад мой Лилит; мой СЛВ
Мой Юпитер съвпад негова Лилит
Моя Венера съвпад негов ЮЛВ
Моя Луна съвпад негово Слънце /широк съвпад. Тая година Раците ще ме довършат види се./
Негов Марс секстлил с моя Венера
Венера тригон на Венера

Кой е от двамата по-загазил  в тази синастирия?  :haha:

Ужас! С този човек съм работила преди години и тогава прехвърчаха искри. Днес получих обаждане от човек от негово име и вероятно ще ми се наложи да работя с него. УжаааассссТТТТ. Страх ме е :confuse3: Страх ме е да съм зависима от чувствата си, когато става въпрос за работа.  

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2266 -: Април 19, 2011, 03:15:37 am »
Да не се чуят сватбени камбани в края на годината?  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #2267 -: Април 19, 2011, 03:16:17 am »
Страх ме е :confuse3: Страх ме е да съм зависима от чувствата си, когато става въпрос за работа.  

тогава се освободи от работата ;D, аз така правя

*

Divna

• 2478
« Отговор #2268 -: Април 19, 2011, 03:16:42 am »
Лееелее на какво се натресох!  :confuse3: Не му знам часа на раждане. Много вероятно да е Скорпион на АС.

Моя Луна съвпад негово Слънце /широк съвпад. Тая година Раците ще ме довършат види се./
Венера тригон на Венера

Ужас! С този човек съм работила преди години и тогава прехвърчаха искри. Днес получих обаждане от човек от негово име и вероятно ще ми се наложи да работя с него. УжаааассссТТТТ. Страх ме е :confuse3: Страх ме е да съм зависима от чувствата си, когато става въпрос за работа.  

Opredeleno toii.  ;D

« Отговор #2269 -: Април 19, 2011, 03:19:08 am »
 :rolf:

Навремето се отървах с букети с цветя. Сега не знам дали ще успея да избегна ...как се казваше онази диспиплина в кик-бокса...а-а-а-а "фул контакт"  :haha:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2270 -: Април 19, 2011, 03:22:20 am »

Венера тригон на Венера

с това слънце в твой 11-ти дом ще е подходящ за трети съпруг, дръж го в готовност до тогава..какво беше /тук някъде се търкаляше тази мисъл--> мъж рак- мазен глупак..или беше за асц. рак??/..чувала съм и че като ти се залепи се маха по- трудно от татуировка..не знам, опичай си акъла.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #2271 -: Април 19, 2011, 03:29:48 am »
..чувала съм и че като ти се залепи се маха по- трудно от татуировка..не знам, опичай си акъла.. ;)
,

Да, ужасни са. Имам приятелка Козирог, която не може да се отърве от една 15 годишна връзка с РАк. Няма оттърване, няма. Май е истина, че накрая винаги печели водата.  :72:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2272 -: Април 19, 2011, 03:37:31 am »

Да, ужасни са. Имам приятелка Козирог, която не може да се отърве от една 15 годишна връзка с РАк. Няма оттърване, няма. Май е истина, че накрая винаги печели водата.  :72:

личен опит нямам, не са ми интересни, даже са ми скучни раците от тази гледна точка..имала съм колеги раци, много пият и постоянно се опитват да изневерят на жена си, за щастие рядко ги огрява..колежките овни, които са женени за мъже раци казват, че са сигурни, че ще са с тях цял живот..може да е равно и сухо, но за сметка на това ще е завинаги..ако това търсиш... :rolleyes:

всеки има вода в картата, използвай си меркурия.. ;) :P

п.с. няма ли да пуснеш карта на синастрията..??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #2273 -: Април 19, 2011, 03:48:12 am »
п.с. няма ли да пуснеш карта на синастрията..??

:confuse3: :confuse3: :confuse3:

« Отговор #2274 -: Април 28, 2011, 08:39:48 am »
:)
« Последна редакция: Октомври 03, 2011, 12:36:22 am от Oceanborn »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2275 -: Април 28, 2011, 04:34:13 pm »

Дайте малко инфо за тези две синастрии :))

Че то нищо се не види... :unsure:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2276 -: Април 28, 2011, 05:39:44 pm »

А сега как е? :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2277 -: Април 28, 2011, 05:54:26 pm »

А сега как е? :)

Синастрия не виждам... :rolleyes:
Виждам само натални карти... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2278 -: Май 07, 2011, 08:32:03 pm »
С един човек имам обръщане на осите МС-  ИС при синастрия и ми е интересно какво може да означава.
За да ме разберето по-добре. Неговото МС съвпада с моето ИС,а неговото ИС с моето МС.
Това важно ли е? :rolleyes: :-[

« Отговор #2279 -: Май 12, 2011, 12:02:49 am »
С един човек имам обръщане на осите МС-  ИС при синастрия и ми е интересно какво може да означава.
За да ме разберето по-добре. Неговото МС съвпада с моето ИС,а неговото ИС с моето МС.
Това важно ли е? :rolleyes: :-[
Хубаво е, ако има припокриване на осите. Когато са обърнати IC и MC, предлолагам, че действа подобно на AC и DC - колкото сте различни в сферите на MC (кариера) и IC (домашна среда), толкова се и допълвате. Противиположностите се привличат.

Аз също бих искала да задам един въпрос. Какво е мнението ви за точен квинкокс на Луна в Стрелец с Луна в Телец?
Луна (жена) - Стрелец, У6, на МС
Луна (мъж) - Телец, У9, в 6-ти дом