Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875340 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #2280 -: Май 12, 2011, 12:10:09 am »
Аз също бих искала да задам един въпрос. Какво е мнението ви за точен квинкокс на Луна в Стрелец с Луна в Телец?
Луна (жена) - Стрелец, У6, на МС
Луна (мъж) - Телец, У9, в 6-ти дом

Дали е възможно да работят заедно  :-[  :-\

« Отговор #2281 -: Май 12, 2011, 12:23:57 am »
Момичета, как тълкувате f Венера точен съвпад m СЛВ :-\?

Хе хе хареса ми този въпрос. С една дума - като чудесен го тълкуваме.
Човекът със СЛВ носи късмет в сферата на любовта и парите на онзи с Венерата. Засилва себеуважението му, помага му, възхищава му се, оценява качествата му. Той е благодат за социалния живот на човека с Венера.

Човекът с Венера е много вероятно да се влюби в този със СЛВ, а той от своя страна ще ги научи  да обичат. Човекът с Венера става по-щедър и по-отворен към другия. Когато някой има съвпад на СЛВ с ваша Венера, бъдете с него, казва книгата на Жан Спилър, от която преписвам в момента.

« Отговор #2282 -: Май 12, 2011, 12:30:50 am »
Благодаря ви, Романтика и Прия! Значи викате - не става. ;D ОК. Едната Луна е моята, другата е на момче, с което бяхме в една среда (ВУЗ).

Като тийн бях влюбена чисто платонически в един мъж, чиято Венера е в точен съвпад с моя СЛВ (и като бонус в опозиция с моята Венера). Той е музикант и обожавах творчеството му. Имах чувството, че интуитивно го разбирам.

« Отговор #2283 -: Май 12, 2011, 12:47:23 am »
Лееелее на какво се натресох!  :confuse3: Не му знам часа на раждане. Много вероятно да е Скорпион на АС.

Негова Луна съвпад мой Лилит; мой СЛВ
Мой Юпитер съвпад негова Лилит
Моя Венера съвпад негов ЮЛВ
Моя Луна съвпад негово Слънце /широк съвпад. Тая година Раците ще ме довършат види се./
Негов Марс секстлил с моя Венера
Венера тригон на Венера

Кой е от двамата по-загазил  в тази синастирия?  :haha:

Ужас! С този човек съм работила преди години и тогава прехвърчаха искри. Днес получих обаждане от човек от негово име и вероятно ще ми се наложи да работя с него. УжаааассссТТТТ. Страх ме е :confuse3: Страх ме е да съм зависима от чувствата си, когато става въпрос за работа.  

Аврора отворих си книгата на аспекта Венера съвпад ЮЛВ и, да ти кажа, там се съдържа предупреждение.

Този аспект показва любовна връзка от минало прераждане останала  нерешена, тоест не напълно реализирана и изчерпана. Но
това не означава че сте предопределени сега за съпрузи и т.н., а само че има нещо недовършено.

Предупреждението към този с Венерата, т.е.към теб, е че е склонен да позволява твърде много на онзи със ЮЛВ. Съветът е да не си затваря очите за недостатъците му и да не допуска нещата да се случват в своя вреда. Възможно е в минало прераждане да се е развила нездравословна зависимост от другия. Сега човекът със ЮЛВ е тук, за да върне дълг и да научи този с Венерата да обича без да губи себе си. Понякога този аспект показва трагедия на омраза и отмъщение в минал живот. Може човекът със ЮЛВ да е държал нарочно настрана другия от някого, когото той е обичали т.н. най различни сценарии. Изобщо има някакво нараняване.

Ако неговата Луна съвпада с твоя СЛВ :
Имаш възможност да реализираш дълга, нежна и изпълнена с любов връзка с другия. Твоята цел е да го подкрепяш да се чувства утвърден и социално сигурен. Грижиш се за него. Той разбира, че може да разчита не теб и се отпуска и отваря, между вас има разбиране. Учиш този човек да обича . Насърчаваш го, помагаш му да отвори сърцето си.

« Отговор #2284 -: Май 12, 2011, 12:48:18 am »
Благодаря ти, Прия!!! :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2285 -: Май 12, 2011, 01:02:05 am »

Аз също бих искала да задам един въпрос. Какво е мнението ви за точен квинкокс на Луна в Стрелец с Луна в Телец?

извинявай ако греша, но мисля че не е толкова важно луните на двамата да са в идеален комфорт..мисля, че е по- важно луната на мъжа да е в комфорт със слънцето и марса на жената /най- вече със слънцето/, защото това, което е тя /нейната същност/ той ще го приема за женствено и желано, ще хармонизира с представата му..
а от собствен опит мисля и че луната на жената ако е ок със слънцето и марс на мъжа, това също я отпуска, чувства се спокойна..за пример давам мен и моя човек- аз съм със слънце в лъв, марс във водолей и луна в телец..той- слънце риби, марс в козирог и луна в овен..идеална хармония..моята луна си има тригон и секстил с него, неговата луна си има тригон и секстил с мен, всичко беше перфектно.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #2286 -: Май 12, 2011, 01:14:58 am »
Супер, Вижън! Права си. В моя случай няма такъв конфорт. Марсът му е в съвпад с моя Венера, а моят Марс е в квадратура с неговата.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2287 -: Май 12, 2011, 01:26:32 am »
Супер, Вижън! Права си. В моя случай няма такъв конфорт. Марсът му е в съвпад с моя Венера, а моят Марс е в квадратура с неговата.

дай карта, така как да ги разбера къде са.. :P

и не марс и венера, а луната на единия с марс и слънце на другия..

иначе негов марс  :soe: твоя венера- той притежава любовта ти /завладял я е, знае го и е спокоен/, докато ти не си сигурна за неговата..а двата марса как са??..това е за 'онова'  ;)..макар че онова си става много добре и без директна връзка между двата марса, а по заобиколен път, но като я има връзката, нещата си пасват като болт и гайка, ръка и ръкавица, крак и обувка и т.н. и то веднага, всичко е по мярка и работи като добре смазана и синхронизирана машина /с изкуствен интелект/.. ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #2288 -: Май 12, 2011, 01:34:38 am »
Какво е мнението ви за точен квинкокс на Луна в Стрелец с Луна в Телец?

Луна в Стрелец е независима и импулсивна ... Тя има нужда от свобода, докато Луна в Телец е обвързваща и посесивна ... Имайки обаче предвид, това, че стрелчешката Луна се намира в 10 дом тази независимост може доста е да е смекчена, тъй като първата цел на Луна в 10 дом е да основе семейство.

« Отговор #2289 -: Май 12, 2011, 01:36:11 am »
Нямаме аспекти между Луни, Слънца и Марсове.

Часът му на раждане не е сигурен. Може да е 1 напред. Той не е сигурен в часа. Не мога да се ориентирам по знака на АС. Има нещо стрелешко в него, но и нещо плутоново.
« Последна редакция: Май 12, 2011, 02:37:33 am от Mirabella »

*

Divna

• 2478
« Отговор #2290 -: Май 12, 2011, 01:47:18 am »
Мирабела, дори и да започне нещо между вас, ти първа ще се откажеш ... ще ти стане скучен не след дълго.

« Отговор #2291 -: Май 12, 2011, 01:50:40 am »

Луна в Стрелец е независима и импулсивна ... Тя има нужда от свобода, докато Луна в Телец е обвързваща и посесивна ... Имайки обаче предвид, това, че стрелчешката Луна се намира в 10 дом тази независимост може доста е да е смекчена, тъй като първата цел на Луна в 10 дом е да основе семейство.

А първите цели на Луна в 8ми дом каква е? :rolleyes: Да прави много секс и да прибере парите на другите? :mellow:
Като Ферхунде? ;D

Благодаря ти много, Дивна! :wub: И на Вижън също! :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #2292 -: Май 12, 2011, 01:58:42 am »

А първите цели на Луна в 8ми дом каква е? :rolleyes: Да прави много секс и да прибере парите на другите? :mellow:

Луна в 8ми дом няма цели. Тя е склонна да подтиска своите чувства и емоции. Знае как да нарани партньора ако той не задоволява нейните нужди в семейството и в леглото. Луна в 8ми дом показва, че личността е имала доминантна майка. Докато Луната е необвързана тя приема ролята на жертва, но в момента, в който се ожени/омъжи приема ролята на "палача" с партньора си.
Луна в 8ми дом има две души.
Едната, владее изкуството да подтиска своите чувства и да "плюе" срещу партньора, а другата се жертва, за да задоволи нуждите на партньора.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2293 -: Май 12, 2011, 01:58:48 am »
Нямаме аспекти между Луни, Слънца и Марсове.

Часът му на раждане не е сигурен. Може да е 1 напред. Той не е сигурен в часа. Не мога да се ориентирам по знака на АС. Има нещо стрелешко в него, но и нещо плутоново.

Уточнявам, че нямаме връзка и не сме имали. Има взаимна симпатия. Не сме се виждали (засичали) от няколко месеца.

неговата луна няма ли секстил с твоето слънце??по тези карти не се ориентирам много точно, но луната май е в първия градус на телеца, значи е на границата..иначе тригон на негово слънце- твой марс и слънце..просто..вие си имате много точни аспекти на мерковете и слънцата, а за въздушните това е най- важно, така че това ви държи като приятели..на въздушните и любовта не им минава през стомаха, а през мозъка, така че дори и да нямате други кой знае колко романтични, страстни и т.н. аспекти, пак може да се получи нещо трайно и хубаво между вас.. ;)

о, даа..и тригона на неговото слънце към твоята силна група във везни..абе колкото повече гледам, толкова повече виждам.. ;D

« Отговор #2294 -: Май 12, 2011, 02:04:31 am »
Луната му би трябвало да е в първия градус на Телец, защото ако не е роден около 19 часа, остава около 20 (и той не знаел точно, аз не посмях да задълбавам). Имах предвид, че не аспектирам Луната му особено много (секстилът с мое Слънце е широк). Извинявам се, в бързината не се изказах правилно. Това, че Меркурият му допълва мои тригони до големи тринове, води до много приятно общуване. Наистина за разговори биваме. И това не е малко.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2295 -: Май 12, 2011, 02:18:52 am »
Мирабела, Марсът на господина, а и Сатурнът му, се явяват проблематични за по-сериозно обвързване. Не, че мините в отношенията между давама интелигентни млади хора не могат да бъдат избегнати  ....,  въпросът е какво ще ни струва това и има ли смисъл да бъдем сапьори. :blink:
« Последна редакция: Май 15, 2011, 07:26:14 pm от Uran »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2296 -: Май 12, 2011, 02:22:06 am »
Луната му би трябвало да е в първия градус на Телец, защото ако не е роден около 19 часа, остава около 20 (и той не знаел точно, аз не посмях да задълбавам). Имах предвид, че не аспектирам Луната му особено много (секстилът с мое Слънце е широк). Извинявам се, в бързината не се изказах правилно. Това, че Меркурият му допълва мои тригони до големи тринове, води до много приятно общуване. Наистина за разговори биваме. И това не е малко.

за луната нали може и повече градуси, дори и в синастрия??..даже и само знаците да са в тригон, пак е ок..ако се задълбае и в домове и т.н. още по- добре, но в случая дали е нужно..може да няма страст ако се случи нещо, може и нищо такова да не се случи, но след 30 години да сте пак много близки приятели, когато вече няма да помниш имената на повечето си любовници..кое е по- важното в случая се чудя..познавам една жена със слънце в близнаци в седми дом- тя е точно олицетворение на приказката, че жена и свлачище тръгнат ли- няма спиране!! не знам за мъжете така ли е, но съм силно предубедена..но пък съм виждала какъв екип са близнаци и водолей. не са си верни взаимно, но пък са перфекният тим, направо да им завидиш../шегичка, не се ядосвай.. :P/
ако понякога ти се иска да го имаш/притежаваш, това е заради групичката ти в осми дом, обаче той ти се изплъзва и това те дразни..ако има нещо такова де, така ми се струва..ако се откажеш напълно да го притежаваш /не знам възможно ли е, това ще е изненадващ маньовър, ще го хванеш неподготвен/.. ;)

« Отговор #2297 -: Май 12, 2011, 02:35:39 am »
Благодаря ти, Уран. Това, което казваш, е точно така.

Благодаря ти много, Вижън. И това, което ти казваш, е абсолютно вярно. Най-вероятно АС му е Стрелец - доста е мутабелен. И за мен най-важното е общуването, а не притежанието.

Ще махна картата. Извинете ме и не се сърдете. :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2298 -: Май 12, 2011, 02:39:12 am »
аз не се сърдя  :08:

Имах 4 години връзка с близнак и я прекъснах току пред ритуалната зала. ;D

много добре си направила.. ;)
/мъж близнак пред ритуална зала мога да си представя само, ако булката е много бременна, а тъста му е опрял пистолет в тила/.. :haha: :haha: :haha:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2299 -: Май 12, 2011, 04:49:41 pm »

Луна в 8ми дом няма цели. Тя е склонна да подтиска своите чувства и емоции. Знае как да нарани партньора ако той не задоволява нейните нужди в семейството и в леглото. Луна в 8ми дом показва, че личността е имала доминантна майка. Докато Луната е необвързана тя приема ролята на жертва, но в момента, в който се ожени/омъжи приема ролята на "палача" с партньора си.
Луна в 8ми дом има две души.
Едната, владее изкуството да подтиска своите чувства и да "плюе" срещу партньора, а другата се жертва, за да задоволи нуждите на партньора.

Въпросът ми беше шеговито-реторичен, но благодаря за астрологичните разяснения, любопитни за опознаване :blink:
Тук като се зачитам, 10 дом е на козирога, тогава написаното за луна в 10 дом в коя част може да бъде отнесено към луна в козирог? имате ли наблюдения?