Лееелее на какво се натресох! :confuse3: Не му знам часа на раждане. Много вероятно да е Скорпион на АС.
Негова Луна съвпад мой Лилит; мой СЛВ
Мой Юпитер съвпад негова Лилит
Моя Венера съвпад негов ЮЛВ
Моя Луна съвпад негово Слънце /широк съвпад. Тая година Раците ще ме довършат види се./
Негов Марс секстлил с моя Венера
Венера тригон на Венера
Кой е от двамата по-загазил в тази синастирия? :haha:
Ужас! С този човек съм работила преди години и тогава прехвърчаха искри. Днес получих обаждане от човек от негово име и вероятно ще ми се наложи да работя с него. УжаааассссТТТТ. Страх ме е :confuse3: Страх ме е да съм зависима от чувствата си, когато става въпрос за работа.
Аврора отворих си книгата на аспекта Венера съвпад ЮЛВ и, да ти кажа, там се съдържа предупреждение.
Този аспект показва любовна връзка от минало прераждане останала нерешена, тоест не напълно реализирана и изчерпана. Но
това не означава че сте предопределени сега за съпрузи и т.н., а само че има нещо недовършено.
Предупреждението към този с Венерата, т.е.към теб, е че е склонен да позволява твърде много на онзи със ЮЛВ. Съветът е да не си затваря очите за недостатъците му и да не допуска нещата да се случват в своя вреда. Възможно е в минало прераждане да се е развила нездравословна зависимост от другия. Сега човекът със ЮЛВ е тук, за да върне дълг и да научи този с Венерата да обича без да губи себе си. Понякога този аспект показва трагедия на омраза и отмъщение в минал живот. Може човекът със ЮЛВ да е държал нарочно настрана другия от някого, когото той е обичали т.н. най различни сценарии. Изобщо има някакво нараняване.
Ако неговата Луна съвпада с твоя СЛВ :
Имаш възможност да реализираш дълга, нежна и изпълнена с любов връзка с другия. Твоята цел е да го подкрепяш да се чувства утвърден и социално сигурен. Грижиш се за него. Той разбира, че може да разчита не теб и се отпуска и отваря, между вас има разбиране. Учиш този човек да обича . Насърчаваш го, помагаш му да отвори сърцето си.