Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877549 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: синастрия
« Отговор #2920 -: Април 20, 2012, 09:13:22 am »
Mirabella какво ще кажеш за композит чиято ос АЦ ДЕЦ е Риби- Дева?  :-\
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #2921 -: Април 20, 2012, 09:26:31 am »
Ха, аз съм лаик, не ги разбирам тези неща с композитните АС/DC. Общо взето, мутабелни оси АС/DC в композита би трябвало да говорят за по-добра приспособимост на двойката, но може би и за по-голяма нестабилност в сравнение с фиксирани оси, напр. Някъде бях чела, че композитният АС (както и планетите в близост до него) паказвали при какви обстоятелства двамата са се срещнали или е започнала връзката им. Също и общата атмосфера около тях. АС в Риби дали говори за по-романтична връзка, в която двамата се идеализират? Със Слънце или стелиум в композитен 12-ти дом бих хвърлила клишето за тайна връзка или поне връзка с много тайни в нея. ;D

« Отговор #2922 -: Април 20, 2012, 09:37:02 am »
Момичета, благодаря ви че толкова време ми отделихте.Спирам. Наистина сте много точни- и за пълният контрол и за финансовите затруднения, и за различната експересия на емоциите.Различни култури, остта е шеф-подчинен:). За да не обсебвам темата само за мен до тук свършвам.Адмирации.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2923 -: Април 20, 2012, 09:40:18 am »
Да..така, така. И аз това съм, чела за оси в подвижни знаци. Питам и за второ мнение. ;)
 А за 12 дом с планети около асц. или стелиум там може да говори също и за любов, която е изправена пред много трудности докато се оформят нещата, но след това става силна и неразрушима връзка- т.е 12 дом като скритата сила.

една моя приятелка има с гаджето си слънце съвпад венера композитен 12 и една година на приливи- отливи, събирания, раздели- не могат да се разберат! но се събраха.окочателно. сега предстои сватба, работи и за бебе ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2924 -: Април 20, 2012, 10:11:35 am »
Да попитам- скоро гледах супер синастрия- чудесен комфорт на светилата, аспекти по сатурн, опозета и всичко т.н

НО!

Мъжката венера е аспектирана май само с женски уран- трин...и това е. Марсовете в опозиция. А! Мъжката венера е в съвпад с женско ИЦ...

Озадачи ме това...за марсовете в опозиция знам, че често дава неудовлетворяващ секс..четох го тук някъде в темата...но тази почти неаспектирана венера при мъжа...но пък съвпад с ИЦ...

интерпретации?

« Отговор #2925 -: Април 20, 2012, 05:01:58 pm »
Здравейте, много ще съм ви благодарна, ако погледнете и моята синастрия с един човек, с когото наскоро се запознахме покрай общо хоби в един сайт. Предстои ни среща. И двамата сме семейни, той с 22г брак, имаме деца. Не искаме да ги разваляме. Но видях интересни аспекти в нашата синастрия, като съвпада на неговия Марс с моята Венера и Северния възел съвпад с моята Луна, а Южния му с Венерата ми. Нептун прави транзит в момента през тези точки. Ами квадратите на Сатурните ни? Неговото Слънце и Меркурий съвпад с моя Меркурий. Часовете са ни точни. В началото много не му обръщах внимание, но той беше много настоятелен и така потръгна разговора ни.
Много благодаря на всички, които ще помогнат да разбера, защото сме се срещнали и какво да очаквам от тази връзка. И двамата се надяваме да е хубаво. :)

« Отговор #2926 -: Април 20, 2012, 05:30:35 pm »
Не съм експрет, така че не приемай написаното от мен твърде насериозно.

То е ясно какво търсите. Щом не става дума за "разваляне" на брак, значи не търсите връзката на живота си. тогава, предполагам, че търсите сексуална връзка, носеща разнообразие, удовлетворение и бягство от реалността (поне ти, транзитен Нептун е върху опозицията ти Луна/Венера). И със съвпада на негов Марс с твоя Венера би трябвало да се получи сексуално удовлетворяща връзка помежду ви, макар че заради опозицията на негов Марс с твоя Луна може да ти се струва, че колкото те привлича, толкова и те дразни. Или романтиката може да бъде изместена от страстен секс, може да ти идва малко напорист. Съвпадът между Меркуриите ви ще ви помогне да поддържате разговорите помежду си на ниво. Изглежда, че имате доста общи теми и споделята общо мнение по много въпроси. Добре аспектираш съвпада му Венера/Юпитер в 5-тия му дом и с Юпитер на АС-то му има голяма вероятност той да се чувства щастлив и подмладен в твоята компания. Събуждаш вътрешното му дете, така да се каже, или онзи романтичен младеж, жаден да ухажва и да бъде ухажван, който може да е оснанал на по-заден план в брака му.

Транзитен Плутон попада на DC-то му, има уранова опозиция по оста 4/10 дом. Да не би да има проблеми в брака си? Внимавай да не останеш разочарована. Той може да търси само бягство от скуката на ежедневието, а ти си в опасност да си сложиш розови очила заради аспекта на транзитен Нептун в 7-мия ти дом с опозицията Луна/Венера.

« Отговор #2927 -: Април 20, 2012, 06:07:01 pm »
Мирабела, може да си сигурна, че съм приела думите ти много сериозно. Именно защото си права във всяко отношение. :) Той също ми сподели, че е напорист в секса. В разговорите наистина засега много добре вървят нещата. За щастлив, постоянно ми го казва. Той е по-приказлив, повече неща ми казва, как се чувства, че съм го подлудявал, че много съм му липсвала и т.н. Което ми е много странно, защото не сме се срещали. Дори започна да ги приказва тези неща още преди да ме види на снимка. Казва, че слушал сърцето си и ме чувствал много силно. на мен ми е странно, защото аз не мога така да говоря преди да се срещнем. И може би и затова си права, че аз ще съм потърпевшата след връзката ни. Само за проблемите в брака не ми е казвал. Това което твърди, е че прави редовно секс с жена си, че за него семейството са свещени. Така че предстои да се разбере. Толкова съм станала мнима към такива връзки, че започнах да му обръщам по-специално внимание след като погледнах синастрията ни. Тогава разбрах, че не е случайна срещата ни.
Много ти благодаря за бързия отговор.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2928 -: Април 20, 2012, 06:09:17 pm »
Момичета искам да ви попитам дали мога да построя композит ако не знам точен час на другия човек и колко часа да сложа-12 на обяд ли
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #2929 -: Април 20, 2012, 06:11:21 pm »
Няма смисъл според мен .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #2930 -: Април 20, 2012, 06:21:19 pm »
Транзитен Сатурн (У7) в 5-ти в квадрат с Луна и куспидата на 8-ми дом - затова предположих, че в брака може да му липсват интимните ласки напоследък. Но е цинично да се твърди, че бракът е свещен и да се търсят приключения навън. Просто не е свещен. Удобен е, но явно, недостатъчен.

« Отговор #2931 -: Април 20, 2012, 07:56:07 pm »
Транзитен Сатурн (У7) в 5-ти в квадрат с Луна и куспидата на 8-ми дом - затова предположих, че в брака може да му липсват интимните ласки напоследък. Но е цинично да се твърди, че бракът е свещен и да се търсят приключения навън. Просто не е свещен. Удобен е, но явно, недостатъчен.
Права си! Това ми го каза преди да навлезем по-дълбоко в разговорите. Вероятно е искал да ми покаже, че няма намерение да си разваля семейството. Аз така го разбрах. А за секса, възможно е да му липсва разнообразието. Все пак толкова години заедно!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2932 -: Април 21, 2012, 02:46:03 pm »
Момичета помагайте... Mой приятел излиза с едно момиче. За сега два пъти са излизали обаче тя му ги играе едни.. един път сама му се обажда в 3 през нощта да го кани на гости... ама под предтекст че нищо няма да се случи... Друг път той й звъни тя го отрязва ... и сега той е в чуденка, не знае как да постъпи и да предприеме ли нещо, да и звъни ли... Чуди се дали тя иска да го разкара или това нейното са просто женски номера... а може би тя просто не знае какво иска.

А синастрията им еднааа... май говори за сложни и трудно взаимоотношения.. само квадрати и тоя Сатурн...  :unsure:
Какво мислите за синастрията им? Дали би се получило нещо?
/неговия час е точен, но нямам неин, той е вътрешния син кръг/
« Последна редакция: Април 21, 2012, 02:57:38 pm от Freya »

« Отговор #2933 -: Април 21, 2012, 03:13:33 pm »
Ще се опитам погледна по-подробно, но от пръв поглед въпреки неизвестния час на момичето, ми се вижда, че това ще е трудно за него. Няма да може лесно да я забрави или прежали в случай, че отношенията им не се развият в посока на връзка. Причината е неин Сатурн е в съвпад със светилата и Венерата му.
Ако Луната й е в Лъв, мисля, че биха си паснали по-добре, но сега нямам възможност да въртя карти, за да проверя дали изобщо при тази дата е възможно с един доста по-ранен час на раждане Луната да бъде предходния знак.
Този квадрат между нейно Слънце и неговите светила създава много силно привличане (изпробвала съм го), но изисква зрялост от тях, за да се научат да съвместяват различните си природи. В добавка на това и Меркуриите им са в знакова квадратура. Поради негов Юпитер в съвпад с неин Слънце/Марс мисля, че помежду им има много силно физическо привличане.

Без точен час на раждане не бих са наела да разсъждавам в посока дали тя знае или не знае какво иска. Млада е, може би това е причината за игривостта й. Не виждам напрегнати аспекти на Уран/Нептун към личните й планети.

Edit. По-подробното го зарязвам, защото не мога да видя нищо повече в момента.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 03:58:40 pm от Mirabella »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2934 -: Април 21, 2012, 04:15:16 pm »
уааауу...какво е това чудо, какво е това нещо, какво имат тези хора да си връщат от минал живот? Не стига съвпада на сатурна й със стелиума му (и то какъв стелиум ,човече) ами ми се гледа...негов ЮЛВ е съвпад неин стелиум около асц. Тези двамата са си натрупали сериозна карма от минал живот...каквото и да си причиняват сега- уроци са. За връзка...ми изглежда доста необещаващо все пак..но съвпада на сатурн с тези светила, че и венерата!...как ще има оттърване не знам..слънце, луна, венера не забравят, сатурна не оставя!
Но той може би ще си я послъгва доста..може би
ще имат и доста щастливи моменти...
« Последна редакция: Април 21, 2012, 04:35:20 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2935 -: Април 21, 2012, 04:22:08 pm »
lost angel: на мен много ми хареса вашата синастрична карта, мисля, че ще ви е много хубаво заедно...и мисля дори, че това между вас ще се развие и доста ще продължи- ама, айде пак да не врачувам! все на там ме избива ;D

« Отговор #2936 -: Април 21, 2012, 09:16:33 pm »
Здравейте!
Ако някой има желание, ще съм му благодарна да каже нещо за тази синастрия!!
Каква е връзката, кои са силните и слабите страни в нея?
Благодаря ви!  :wub:

« Отговор #2937 -: Април 22, 2012, 10:26:30 am »
Пиша съвсем накратко, че тази сутрин нямам вдъхновение.
Ми добре е синастрията - светилата се допълват по стихии - огнено Слънце с огнена Луна, земно Слънце със земна Луна. Тригони Слънце/Луна казват, че са едни от най-хубавите аспекти за синастрия. Ако има любов, връзка тук, би трябвало да е страстна и стабилна. В смисъл, че страстта не би трябвало бързо да избледнее, земята ще ги държи заедно. Мъжкият Марс в един знак с женската Венера е много добре за физическото привличане. Напрегнатите аспекти Слънце/Венера (имат опозиция и квадратура) създават привличане от сорта на "има неща, в този човек, които не отговарят на идеала ми за парньор, но въпреки това този човек ме привлича силно". Мъжката Венера допълва наталния квадрат на светилата на жената до тау - неговото поведение, особено ако е по-флиртаджия, би могло да събужда неувереността на жената, да я кара да се чувства уязвима. Жената може да се опита да контролира мъжа или да го промени - опозиция на неин Плутон с негово Слънце. Но мисля, че и жената ще се чувства ревнувана от мъжа - негов Плутон в квадрат с нейна Венера. Поради квадрата Луна/Марс мъжът може да се чувства "раздразнен" от поведението на жената, но ми се струва, че това само създава допълнително физическо привличане, а не проблеми.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2938 -: Април 22, 2012, 11:01:23 am »
Здравейте,как отчитате в синастрията съвпада на Южен лунен възел с партньорския Меркурий 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2939 -: Април 22, 2012, 11:17:49 am »
Пиша съвсем накратко, че тази сутрин нямам вдъхновение.
Ми добре е синастрията - светилата се допълват по стихии - огнено Слънце с огнена Луна, земно Слънце със земна Луна. Тригони Слънце/Луна казват, че са едни от най-хубавите аспекти за синастрия. Ако има любов, връзка тук, би трябвало да е страстна и стабилна. В смисъл, че страстта не би трябвало бързо да избледнее, земята ще ги държи заедно. Мъжкият Марс в един знак с женската Венера е много добре за физическото привличане. Напрегнатите аспекти Слънце/Венера (имат опозиция и квадратура) създават привличане от сорта на "има неща, в този човек, които не отговарят на идеала ми за парньор, но въпреки това този човек ме привлича силно". Мъжката Венера допълва наталния квадрат на светилата на жената до тау - неговото поведение, особено ако е по-флиртаджия, би могло да събужда неувереността на жената, да я кара да се чувства уязвима. Жената може да се опита да контролира мъжа или да го промени - опозиция на неин Плутон с негово Слънце. Но мисля, че и жената ще се чувства ревнувана от мъжа - негов Плутон в квадрат с нейна Венера. Поради квадрата Луна/Марс мъжът може да се чувства "раздразнен" от поведението на жената, но ми се струва, че това само създава допълнително физическо привличане, а не проблеми.

Много ти благодаря,Мирабелла!!!  :wub:
Има любовна връзка. Мъжът не е флиртаджия, макар че жената го ревнува малко, макар и без повод за момента. А той също може да е леко ревнив, но за момента няма такива прояви. Истина е, че понякога има нещо, което я дразни, но то е някаква глупост, без особено голям смисъл.