Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877065 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: синастрия
« Отговор #2980 -: Май 06, 2012, 05:31:57 pm »
започнах да се келеша с колеги за хороскопите , че са захванали да си четат от вестниците прогнозите и така се палнах пак  ;D

твоя хороскоп ли е със затъмнение ?

Da...Моя...затъмнението е в/у асц/дсц... :'( Много съм...на кантар. В тригон е към прогресивната лунация...
Бе що ти е да знаеш  ;D  ма както обяснява един колега след буйни разяснения  за значението на водолея и разните му други значения , рече мъдро :

-Най-много да обърне резбата и пак няма да изненада света с нещо ново ! ;D

:rolf: :haha: А..не...Резбата едва ли ще я обърна...Дай друго предположение... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2981 -: Май 06, 2012, 05:39:04 pm »
приеми си го като нов цикъл на съзряване и независимост от партньорски отношения , като емоционална зрялост и независимост и спри да се харчиш за глупости  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2982 -: Май 06, 2012, 05:44:15 pm »
приеми си го като нов цикъл на съзряване и независимост от партньорски отношения , като емоционална зрялост и независимост и спри да се харчиш за глупости ;D

:wub:...Прав си! Рано или късно...трябва да се спре..
Емоционалната зрялост идва , когато емоциите са мъртви според мен...
Я кажи как намираш в синастрията тригона на Венера /мъж/ към Сатурн/жена/...

Разбрах, че утре ще пишеш като ДОК... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2983 -: Май 06, 2012, 06:01:31 pm »
мъжът влияе романтично на жената и смекчава сериозността на сатурн , като самите романтични чувства , които предизвиква у нея са хармонични и естестено приети от нея . От друга страна сатурна на жената предизвиква зрялост в емоционален и романтичен план при него като това не се приема като насилствено действие от нейна страна към него. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #2984 -: Май 06, 2012, 06:04:11 pm »
А нейната Венера в тригон Плутон.../негов/..как би интерпретирал... :-\ :wub:

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2985 -: Май 06, 2012, 06:15:33 pm »
аспекта предизвиква буйни емоции , в случая с тригона няма да бъдат приети като насилствени , а ще ги усещат като необходимост . Тя предизвиква у него романтиката , а той я трансформира в буйна страст .
За този аспект в синастрии  се говори като за кармичен и срещата между нея и него не е случайна .

*

Марая

• 28287
« Отговор #2986 -: Май 06, 2012, 06:18:54 pm »
аспекта предизвиква буйни емоции , в случая с тригона няма да бъдат приети като насилствени , а ще ги усещат като необходимост . Тя предизвиква у него романтиката , а той я трансформира в буйна страст .
За този аспект в синастрии  се говори като за кармичен и срещата между нея и него не е случайна .

Екзакли...Случва се...,факт е...Обаче има и доза ревност... :rolleyes:
Къде се търси ревността? - в композита...

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2987 -: Май 06, 2012, 06:25:57 pm »

Търси я в по-напънатите аспекти , при квадратурите или при опозициите  между тези двете планети може да се получи . Тогава , когато има някакво предизвикателство , което да я предизвика .
Една по-хард комбинация ще предизвика у жената желание да ссе градят отношения само на романтика , а у мъжа тази романтика да се трансформира в нещо повече и ако не се приема с лекотата на тригона плавно ето ти пример как се гради основа за ревност .

*

Марая

• 28287
« Отговор #2988 -: Май 06, 2012, 06:44:16 pm »

Търси я в по-напънатите аспекти , при квадратурите или при опозициите  между тези двете планети може да се получи . Тогава , когато има някакво предизвикателство , което да я предизвика .
Една по-хард комбинация ще предизвика у жената желание да ссе градят отношения само на романтика , а у мъжа тази романтика да се трансформира в нещо повече и ако не се приема с лекотата на тригона плавно ето ти пример как се гради основа за ревност .

Интересното е , че връзката се изгражда много плавно..,но градивно! В нея всичко е осъзнато и прието...Секса е на супер ниво...Желанието за контакт или разговори е много важно...А негов Мерк е в опозе на Марс/жена/...

« Отговор #2989 -: Май 06, 2012, 06:51:59 pm »
Всеки ревнува, в по-малка или в по-голяма степен. Малко ревност е признак, че парнтьорът не ти е безразличен. Много би била признак на несигурност, страх от отхвърляне, недоверие също. Ревността и количеството й първо бих търсила в натала, вероятно по напрегнатите аспекти на Венера и Луна. При мъжете ревността може да е и състезателен признак, така че и аспектите на Марс не са за пренебрегване. Един съвпад Марс/Юпитер в 1-ви дом (или ъглов дом), напр., би трябвало да дава голяма доза увереност в собствените сили и желание за конкуриране за територия с останалите мъжкари (може би при положение, че Марсът не е в заточение или падение или не е "задържан" от Сатурн).

*

Grace

• 2257
« Отговор #2990 -: Май 06, 2012, 06:55:06 pm »
относно съвпада Марс/Юпитер в синастрия - дайте тълкуване. после ще ви споделя наблюдения.

« Отговор #2991 -: Май 06, 2012, 07:10:22 pm »
Нямам от личен опит. Имам опозиция на мой Юпитер (в Скорпион) с негов съвпад Меркурий/Марс (в Телец). Имаше силно физическо привличане, обаче не доведе до нищо добро. Имахме и разменени квадратури Слънце/Венера, но тригони между Венерите. Не си бяхме един за друг точно съответствие с изградения физическия (и не само) идеал, но въпреки това и двамата бяхме привлечени един от друг. Също имаше и доза ревност (моя Венера в квадрат с негов Плутон). Той започваше първи играта, да ме кара да ревнувам чрез свалка с друга госпожица пред мен, а аз му се връзвах и се включвах с подобни приоми (да, знам, глупава работа). Обаче като се доближеше някой господин до мен, той зарязваше госпожиците и всичко останало и тичаше виднагически при мен. Новолунен Овен, състезанията са му в кръвта (въпреки заточения Марс). Не е необходимо да уточнявам, че мразеше, когато се опитвах да го поучавам (което беше 2-3 пъти само).

Имам следните съвпади Юпитер:
- мой Юпитер в съвпад с негов АС - силно му симпатизирам, закрилям го, прощавам му всичките недостътъци (всъщност ги намирам за симпитични и по детски сладки);
- мой Юпитер в съвпад с негов съвпад Слънце/Меркурий - той харесва ума ми, това, че му помагам, оповава се на моето мнение, знания, била съм му учител (в преносен смисъл, на моите години е, но няколко пъти му помагах за изпит), аз се опитвам да му спестя болезнената истина, че не съм влюбена в него (да, дотук с това, че приличам на д-р Хаус). Уранът му е в квадрат с мое Слънце - трудно бих разчитала на него.

Тъй и тъй се разписах. Съвпадът му Слънце/Меркурий/Плутон е в квадрат с Юпитера ми - намирам го за тотален мошеник, който се опитва да се добере до лична информация от хората за користни цели, говори им онова, което искат да чуят, с цел да ги предразположи, промивач на мозъци.
С баща ми имаме квадратура на негов Марс към мой Юпитер. Искаше да ме запише на тенис, когато бях малка (и аз много исках), но дойдоха промените и работата се провали. Харесваме едни и същи спортове, но само в един имаме общ любим спортист/отбор. В другите - различни.
« Последна редакция: Май 06, 2012, 07:37:47 pm от Mirabella »

*

Grace

• 2257
« Отговор #2992 -: Май 06, 2012, 07:29:55 pm »
Mirabella - d-r House, трябва по-често да даваш такива описания, забавно е  ;D

днес гледах една синастрия с огледален съвпад Марс/Юпитер. Ами споделеното беше за пълно щастие в леглото..  :blink: 

« Отговор #2993 -: Май 06, 2012, 07:36:30 pm »
Оууу, Грейси, супер. И аз това си мислех, щото така пише по учебниците. Дано го изпробвам. ;D

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2994 -: Май 06, 2012, 08:08:56 pm »
Нямам от личен опит. Имам опозиция на мой Юпитер (в Скорпион) с негов съвпад Меркурий/Марс (в Телец). Имаше силно физическо привличане, обаче не доведе до нищо добро. Имахме и разменени квадратури Слънце/Венера, но тригони между Венерите. Не си бяхме един за друг точно съответствие с изградения физическия (и не само) идеал, но въпреки това и двамата бяхме привлечени един от друг. Също имаше и доза ревност (моя Венера в квадрат с негов Плутон). Той започваше първи играта, да ме кара да ревнувам чрез свалка с друга госпожица пред мен, а аз му се връзвах и се включвах с подобни приоми (да, знам, глупава работа). Обаче като се доближеше някой господин до мен, той зарязваше госпожиците и всичко останало и тичаше виднагически при мен. Новолунен Овен, състезанията са му в кръвта (въпреки заточения Марс). Не е необходимо да уточнявам, че мразеше, когато се опитвах да го поучавам (което беше 2-3 пъти само).

Имам следните съвпади Юпитер:
- мой Юпитер в съвпад с негов АС - силно му симпатизирам, закрилям го, прощавам му всичките недостътъци (всъщност ги намирам за симпитични и по детски сладки);
- мой Юпитер в съвпад с негов съвпад Слънце/Меркурий - той харесва ума ми, това, че му помагам, оповава се на моето мнение, знания, била съм му учител (в преносен смисъл, на моите години е, но няколко пъти му помагах за изпит), аз се опитвам да му спестя болезнената истина, че не съм влюбена в него (да, дотук с това, че приличам на д-р Хаус). Уранът му е в квадрат с мое Слънце - трудно бих разчитала на него.

Тъй и тъй се разписах. Съвпадът му Слънце/Меркурий/Плутон е в квадрат с Юпитера ми - намирам го за тотален мошеник, който се опитва да се добере до лична информация от хората за користни цели, говори им онова, което искат да чуят, с цел да ги предразположи, промивач на мозъци.
С баща ми имаме квадратура на негов Марс към мой Юпитер. Искаше да ме запише на тенис, когато бях малка (и аз много исках), но дойдоха промените и работата се провали. Харесваме едни и същи спортове, но само в един имаме общ любим спортист/отбор. В другите - различни.
Ти харесваш неговия начин на мислене , а той това че разширяваш мирогледа му , както и чувството ти за хумор .

« Отговор #2995 -: Май 06, 2012, 08:13:37 pm »
Така е, Зълолекър. Много добре го каза.
Като каза чувството за хумор, ме подсети. Онзи с опозицията на негов Мерк към мой Юпитер се смее и на най-тъпите ми шеги. ;D Което ме ориентира, че има нещо към мен.

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #2996 -: Май 06, 2012, 08:15:17 pm »
И в случая Плутон се е престарал да префасонира твоя Юпитер и това не ти е понесло . Колкото до личности със силно изявен плутон , то те имат хипнотично въздействие върху околните и от това си останала  с усещането за манипулация . Въпросната личност може сам себе си да унищожи с начина си на мислене , защото никога няма да е доволен от постигнатото. Този човек е като феникса от пепелта .                         

*

Divna

• 2478
« Отговор #2997 -: Май 06, 2012, 08:51:32 pm »
Как виждате съвместимостта? Ще я бъде ли връзката ни?

Според мен няма да се чувстваш душевно комфортна в тази връзка. Луната ти е хипер напрегната.  :-[

« Отговор #2998 -: Май 06, 2012, 09:19:14 pm »
Как виждате съвместимостта? Ще я бъде ли връзката ни?

Според мен няма да се чувстваш душевно комфортна в тази връзка. Луната ти е хипер напрегната.  :-[
Донякъде си права, понякога се дразня, но от друга страна пък се чувствам обгрижвана, спокойна. Знам ли :-[

« Отговор #2999 -: Май 06, 2012, 09:21:54 pm »
Може. Скорпионският ти стелиум е в съвпад с Нептуна му и в секстил със Сатурна му. Може би е достатъчно, за да имаш приятното усещане (Нептун) на закрила и подкрепа (Сатурн).