Нямам от личен опит. Имам опозиция на мой Юпитер (в Скорпион) с негов съвпад Меркурий/Марс (в Телец). Имаше силно физическо привличане, обаче не доведе до нищо добро. Имахме и разменени квадратури Слънце/Венера, но тригони между Венерите. Не си бяхме един за друг точно съответствие с изградения физическия (и не само) идеал, но въпреки това и двамата бяхме привлечени един от друг. Също имаше и доза ревност (моя Венера в квадрат с негов Плутон). Той започваше първи играта, да ме кара да ревнувам чрез свалка с друга госпожица пред мен, а аз му се връзвах и се включвах с подобни приоми (да, знам, глупава работа). Обаче като се доближеше някой господин до мен, той зарязваше госпожиците и всичко останало и тичаше виднагически при мен. Новолунен Овен, състезанията са му в кръвта (въпреки заточения Марс). Не е необходимо да уточнявам, че мразеше, когато се опитвах да го поучавам (което беше 2-3 пъти само).
Имам следните съвпади Юпитер:
- мой Юпитер в съвпад с негов АС - силно му симпатизирам, закрилям го, прощавам му всичките недостътъци (всъщност ги намирам за симпитични и по детски сладки);
- мой Юпитер в съвпад с негов съвпад Слънце/Меркурий - той харесва ума ми, това, че му помагам, оповава се на моето мнение, знания, била съм му учител (в преносен смисъл, на моите години е, но няколко пъти му помагах за изпит), аз се опитвам да му спестя болезнената истина, че не съм влюбена в него (да, дотук с това, че приличам на д-р Хаус). Уранът му е в квадрат с мое Слънце - трудно бих разчитала на него.
Тъй и тъй се разписах. Съвпадът му Слънце/Меркурий/Плутон е в квадрат с Юпитера ми - намирам го за тотален мошеник, който се опитва да се добере до лична информация от хората за користни цели, говори им онова, което искат да чуят, с цел да ги предразположи, промивач на мозъци.
С баща ми имаме квадратура на негов Марс към мой Юпитер. Искаше да ме запише на тенис, когато бях малка (и аз много исках), но дойдоха промените и работата се провали. Харесваме едни и същи спортове, но само в един имаме общ любим спортист/отбор. В другите - различни.