Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876781 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #3000 -: Май 06, 2012, 09:38:01 pm »
Може. Скорпионският ти стелиум е в съвпад с Нептуна му и в секстил със Сатурна му. Може би е достатъчно, за да имаш приятното усещане (Нептун) на закрила и подкрепа (Сатурн).
Благодаря Мирабела, и въпреки това има в мен страх, че всичко изведнъж ще изчезне, защо? :(

*

Divna

• 2478
« Отговор #3001 -: Май 06, 2012, 09:47:21 pm »
Как виждате съвместимостта? Ще я бъде ли връзката ни?

Според мен няма да се чувстваш душевно комфортна в тази връзка. Луната ти е хипер напрегната.  :-[
Донякъде си права, понякога се дразня, но от друга страна пък се чувствам обгрижвана, спокойна. Знам ли :-[

С него ли живееш? Защото ако се виждате за няколко часа седмично съм съгласна, но ако отношенията прераснат в съвместно съжителство, може би ще се чувстваш като под 1 000 волтово напрежение.
В момента само с теб ли е? Дава ли ти поводи да се съмняваш в моногамността му?

« Отговор #3002 -: Май 06, 2012, 09:55:58 pm »
Как виждате съвместимостта? Ще я бъде ли връзката ни?

Според мен няма да се чувстваш душевно комфортна в тази връзка. Луната ти е хипер напрегната.  :-[
Донякъде си права, понякога се дразня, но от друга страна пък се чувствам обгрижвана, спокойна. Знам ли :-[

С него ли живееш? Защото ако се виждате за няколко часа седмично съм съгласна, но ако отношенията прераснат в съвместно съжителство, може би ще се чувстваш като под 1 000 волтово напрежение.
В момента само с теб ли е? Дава ли ти поводи да се съмняваш в моногамността му?
За сега не живеем заедно, но прекарваме голяма част от времето си заедно, правим планове за съвместно съжителство. Не мисля, че има друга. :blink: Луна опозиция Плутон: може би това ми носи тези страхове
« Последна редакция: Май 06, 2012, 10:00:20 pm от Boryana »

*

Divna

• 2478
« Отговор #3003 -: Май 06, 2012, 10:23:22 pm »
При него мунданната квадратура Уран/Плутон засяга партньорската му кардинална ос и лични планети плюс светилото Луна. При теб Сатурн скоро ще нагази стелиума в Скорпион, така че и двамата имате да евалюирате и е твърде възможно да го направите съвместно.
От кога се познавате?

« Отговор #3004 -: Май 06, 2012, 10:26:45 pm »
При него мунданната квадратура Уран/Плутон засяга партньорската му кардинална ос и лични планети плюс светилото Луна. При теб Сатурн скоро ще нагази стелиума в Скорпион, така че и двамата имате да евалюирате и е твърде възможно да го направите съвместно.
От кога се познавате?
От една година сме заедно

*

Divna

• 2478
« Отговор #3005 -: Май 06, 2012, 10:45:53 pm »
Той е семейно ориентиран /Луна в Рак, както и стелиум в 4ти дом/. Явно като транзитен Юпитер влезе в Близнаци и аспектира твоята натална Луна /секстил/ и влезе в четвъртия ти дом, семейството ти ще се увеличи.  ;) Тр. Юпитер вероятно ще отключи и възлите в натала които са по главна ос (10/4). Определено домът и семейството ще бъдат засегнати /позитивно/. Юпитер като цяло при теб е важна планета и достатъчно активна, тъй като е в 1ви дом. Много силен по знак е и е управител на СЛВ.  :blink: Би трябвало да активизира картата и да има събития по Луна и четвърти дом. Мисля, че още през юни ще усетиш влиянието му много позитивно.  :blink:

« Отговор #3006 -: Май 06, 2012, 10:55:43 pm »
Той е семейно ориентиран /Луна в Рак, както и стелиум в 4ти дом/. Явно като транзитен Юпитер влезе в Близнаци и аспектира твоята натална Луна /секстил/ и влезе в четвъртия ти дом, семейството ти ще се увеличи.  ;) Тр. Юпитер вероятно ще отключи и възлите в натала които са по главна ос (10/4). Определено домът и семейството ще бъдат засегнати /позитивно/. Юпитер като цяло при теб е важна планета и достатъчно активна, тъй като е в 1ви дом. Много силен по знак е и е управител на СЛВ.  :blink: Би трябвало да активизира картата и да има събития по Луна и четвърти дом. Мисля, че още през юни ще усетиш влиянието му много позитивно.  :blink:
Благодаря! :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3007 -: Май 07, 2012, 08:50:25 am »
А да ви попитам...когато имаме негов Сатурн в секстил с женска Венера...а женската Венера е в съвпад с Луна..Между женската луна и мъжкия сатурн се получава орбис от 7 градуса- мислите ли, че секстила ще действа и на луната?

Знаете ли в астро кома да се изчисляват някъде автоматично кармичните аспекти- сентагон, нонагон и т.н?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3008 -: Май 07, 2012, 09:41:04 am »
някой виждал ли е синастрии на дълготрайни взаимоотношения (преживявал ли е такива) при които партньорските луни да правят чудесни аспекти?
Често ми правят впечатление напрегнати аспекти на луните...Имам в историята си само един случай на страхотно аспектирана мъжка луна към моите планети. Мъжа още ме търси с надежди. За жалост аз не споделям чувствата му..вече.

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #3009 -: Май 07, 2012, 10:13:14 am »
аспекти между слънце -сатурн в квадрат и венера -плутон съвпад показват вероятност за дълготрайни отношения при синастрии , но всичко зависи от много фактори и не бива да се разглежда едностранчиво .

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3010 -: Май 07, 2012, 10:35:29 am »
да..за слънце квадрат сатурн и аз съм чела, че го имало при много брачни двойки или такива, които са на семейни начала.

Попитах за Луните, защото вчера гледах една синастрия, при която луната на жената беше напрегнато аспектирана с мерк и слънце, но с трин с Венера, а на мъжа луната беше добре- луните на партньорите бяха в квадрат, мъжката имаше малко опозета, 2 тригона, един от които Луна- Плутон. Негова Луна на нейно ИЦ. Въпреки това жената се оплакваше, че макар семейството им, детето и голямата любов, която храни към него..този мъж не я обича, демонстрират пред всички хармония, но това е само на повърхността.

Луните и на двамата бяха ранени от хироните, Хирони в 7ми дом, негов Хиро съпад ДЦ. Нейна Луна опозе хирон, негова в квадрат с неин Хиро... :-\ Само от този "мръсник" Хирона ще е...

Зачудих се как така с толкова аспектирани луни и 6 годишна връзка с дете, тя ще говори за щастие "на повърхността"...той не общувал с нея, не й споделял дълбоките си мисли....
« Последна редакция: Май 07, 2012, 11:29:54 am от zikovu »

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #3011 -: Май 07, 2012, 11:56:34 am »
 ;Dнякоя във въздушен знак и секстил   :P
не обичам тригоните , защото всичко е толкова хармонично до скука
Първо на тази луна от примера не и е удобно на самата нея с това положение и ще се чувства вечно недоволна емоционално , а щом не и е удобно на нея какво да търси някой да и направи харашото  ;D

Водна планета в огнен знак под влиянието на Марс ограничена да се изяви покрай съвпада на Сатурн и Венерата която покрай мястото си в Овена си показва силните страсти брррррррррр

« Отговор #3012 -: Май 07, 2012, 12:18:02 pm »
Ми ако искаш квадратче? Може би по-добре друга овненска Луна? Защо не пробваш със стрелешка Луна? Мъжете с такава Луна рядко са скучни, но и рядко дават основание за благонадежност.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3013 -: Май 07, 2012, 12:32:00 pm »
За овчата Луна ще бъде добре близнашка или водолейска.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #3014 -: Май 07, 2012, 12:45:24 pm »
секстилите не ми ги закачайте това да ти падат възможности в живота не е за изхвърляне ама никак , нека си ми създават изненади пък после да се оплаквам от тях  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3015 -: Май 07, 2012, 12:55:19 pm »
секстилите не ми ги закачайте това да ти падат възможности в живота не е за изхвърляне ама никак , нека си ми създават изненади пък после да се оплаквам от тях  ;D

Винаги съм твърдяла , че така както може да те подведе и подхлъзне тригона...,нито карето , нито опозето могат... ;D. Доста често при тригони се случват много и различни неприятни събития.
За секстилите мисля, че имат невероятни възможности и способности....
Огънят и въздуха са стихии , които се допълват...Какво по-добро от това да възпламениш една огнена луна? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3016 -: Май 07, 2012, 01:06:54 pm »
Е - пълно щастие няма passion desire!   :blink:  срелешка луна в стрелец..многоо огън ще стане, а нестабилността на стрелешката луна ще дойде в повече на луна съвпад сатурн венера в овен.. Мисля, Много страст ще има за едни бурен кратък флирт,ама...до кога ще издържи?

Аз съм тук за една опозиция луни- т.е Везнишка луна и секстилче на стелиума в Овне с водолейски Юпитер  ;)

Дай да го разпалим този огън да гори, гори....

*

Марая

• 28287
« Отговор #3017 -: Май 07, 2012, 01:08:19 pm »
За овчата Луна ще бъде добре близнашка или водолейска.

По принцип си права,в случая за Луна в Овен. :blink: Но когато тази Луна е в твърд аспект със Сатурн,не могат съответните да и задоволят нуждата от сигурност.Виж ако беше в аспект с Уран -да. ;)
Аз затова казах,че е много важно доколко ние е "удобно" със собствените Луни ,за да очакваме да ни създадат това 'удобно" другите.
В случая аз дадох пример със своята Луна("капсулирана " и " ненаситна" едновременно ;D) ,защото мога да споделя коя партньорска Луна по знак,аспекти почти ме усеща  и може да се грижи - само една "приспособима" партньорска Луна ,а това са водните,но в огнени домове и/или в аспект с Марс/Слънце -невероятно но факт. ;) Не споменах Луна в Дева в случая макар ,че е приспособима ,тъй като  е критична ,което не е в унисон с огъня. ;D
Знам ,че не може само по една Луна да се съди за партньорски взаимоотношения ,особено интимни и затова синастрията е въпрос на преценка. :blink:

Сатурн е в собствен знак във водолей...,в близнаци се чувства отлично...Предполага се , че неговите  претенции няма да са свързани с лунната аналогия.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3018 -: Май 07, 2012, 01:10:44 pm »
Ако се чувстваш добре с водни луни..това за мен говори,че твоята луна си търси своята водна среда..!!

Леле..ма това и за мен важи! Моята луна е в земен знак, всичките големи любови и сериозни връзки са ми били с....ВОДНИ ЛУНИ :P

Явно...ако луната се намира в знак, в който не се чувства добре...търси водичка.  :rolleyes:
« Последна редакция: Май 07, 2012, 01:17:42 pm от zikovu »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3019 -: Май 07, 2012, 01:46:03 pm »
Водната стихия е "блатясала" ,когато Меркурий има отношение към определени домове и знаци. Аспектите към Луната също могат да бъдат причина...