Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875336 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: синастрия
« Отговор #3100 -: Май 11, 2012, 01:23:59 pm »
маллиии, маллиии

Скорпионска луна нонагон женска козирожка венера и козирожки юпитер.

хм...този мъж ще действа опустошително за любовта и чувствата? и щастието?

Или ще предизвика съвсем нови предтстави?

Той ще търси сигурност и стабилност...тя емоции и желание да го притежава...като наред с това ще променя и ценностите си и ще започне да вижда истинските си желания за страст и сласт... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3101 -: Май 11, 2012, 01:28:50 pm »
Слънца и Луни в опозиция
моята Луна в съвпад с неговия Марс, а неговата - с моите Венера, Юпитер и Юнона
моят Марс в квадрат с неговия, в съвпад с Венера и Хирон и в опозиция на Сатурн
неговият Марс в опозиция на моите Венера, Юпитер и Юнона
и като се намесят, Фортуна, Възлите, АЦ, ДЦ, МЦ
...
съвсем се обърках.  :umnik:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3102 -: Май 11, 2012, 01:42:38 pm »
маллиии, маллиии

Скорпионска луна нонагон женска козирожка венера и козирожки юпитер.

хм...този мъж ще действа опустошително за любовта и чувствата? и щастието?

Или ще предизвика съвсем нови предтстави?

Той ще търси сигурност и стабилност...тя емоции и желание да го притежава...като наред с това ще променя и ценностите си и ще започне да вижда истинските си желания за страст и сласт... :blink:

бреееййй.... :rolleyes: тенкс :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3103 -: Май 11, 2012, 01:49:39 pm »
Слънца и Луни в опозиция
моята Луна в съвпад с неговия Марс, а неговата - с моите Венера, Юпитер и Юнона
моят Марс в квадрат с неговия, в съвпад с Венера и Хирон и в опозиция на Сатурн
неговият Марс в опозиция на моите Венера, Юпитер и Юнона
и като се намесят, Фортуна, Възлите, АЦ, ДЦ, МЦ
...
съвсем се обърках.  :umnik:

Не мога да отворя картата сега, но от това което си написала- сууупер за луната му- този мъж ще умира от щастие с теб! Квадратура на марсовете е малко кофти за секса..ооообаче има и съвпад с негова венера, което е супер.. Ще погледна после.

Сатурн Марс в опозе- Борба за власт и то явна! При съвпада борбата е също така силна, но по- деликатно се случва..

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3104 -: Май 11, 2012, 04:40:37 pm »
Как изглежда този Стрелец, роден на 15 декември? Много ми е любопитно. Можеш ли да качиш негова снимка? Извинявай, ако те притеснявам с въпроса. :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3105 -: Май 11, 2012, 04:44:22 pm »
Как изглежда този Стрелец, роден на 15 декември? Много ми е любопитно. Можеш ли да качиш негова снимка? Извинявай, ако те притеснявам с въпроса. :)

Е не, няма да качвам негова снимка- бих предпочела да запазя анонимността му. СПоред мен изглежда добре, доста самоуверен, както вс стрелец разбира се...Не съм мн сиг за часа му на раждане...Силно ме интересува тази синастрия...А ти защо искаш снимка?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3106 -: Май 11, 2012, 04:54:02 pm »

;D  ;D  ;D

ее Либра- тва е интернет! Вива ла АНОНИМНОСТТА...но ако искате дайте всички да си качим снимките ;D

ох, ще падна от смях ;D

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3107 -: Май 11, 2012, 05:06:04 pm »

;D  ;D  ;D

ее Либра- тва е интернет! Вива ла АНОНИМНОСТТА...но ако искате дайте всички да си качим снимките ;D

ох, ще падна от смях ;D

Според мен Либра си мисли, че може да го познава....:)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3108 -: Май 11, 2012, 05:10:49 pm »
;D  ;D  ;D

ох, ще падна от смях ;D

Който желае - това е темата, качвайте, като гледам не са малко тези, които са се престрашили, затова и попитах.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3103.0.html

А ти защо искаш снимка?

Разбирам. :) Попитах просто заради статистиката - имам наблюдения върху няколко мъже, родени на тази дата, които доста си приличат по лице, и исках да се убедя отново. А иначе часът на раждане приблизителен ли е?

Не мисля, че го познавам. За жалост в живота ми вече няма мъже Стрелци, но като видя тази дата и ставам сантиментална.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3109 -: Май 11, 2012, 05:13:21 pm »
;D  ;D  ;D

ох, ще падна от смях ;D

Който желае - това е темата, качвайте, като гледам не са малко тези, които са се престрашили, затова и попитах.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3103.0.html

А ти защо искаш снимка?

Разбирам. :) Попитах просто заради статистиката - имам наблюдения върху няколко мъже, родени на тази дата, които доста си приличат по лице, и исках да се убедя отново. А иначе часът на раждане приблизителен ли е?

Не мисля, че го познавам. За жалост в живота ми вече няма мъже Стрелци, но като видя тази дата и ставам сантиментална.

Часът е приблизителен , да- какво мислиш? "За жалост в живота ми вече няма мъже Стрелци"- ЗА ЖАЛОСТТТ?? Според мен си се отървала :)

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3110 -: Май 11, 2012, 07:05:21 pm »
 Здравейте много ми е интересно как бихте отчели в синастрията съвпада на Парс Фортуна с Юпитер на партньора
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3111 -: Май 12, 2012, 10:40:53 am »
Кажете си мнението за тази синастрия, моля! Налага се да пусна само таблицата с аспектите по ред причини, за което се извинявам, ако затруднявам без картинка. Има и съвпад на осите тук:

мъжко Дц върху женско Мц, мъжко Ац върху женско Иц
мъжки Сатурн е върху женско Мц
женска Луна е върху мъжко Иц
мъжко Мц е на 4 градуса от женско Ац (не знам да го броя ли за съвпад и на тези оси), съответно мъжко Иц е на 4 градуса от женско Дц и в съвпад с женската Луна

*

Марая

• 28287
« Отговор #3112 -: Май 12, 2012, 10:45:25 am »
Кажете си мнението за тази синастрия, моля! Налага се да пусна само таблицата с аспектите по ред причини, за което се извинявам, ако затруднявам без картинка. Има и съвпад на осите тук:

мъжко Дц върху женско Мц, мъжко Ац върху женско Иц
мъжки Сатурн е върху женско Мц
женска Луна е върху мъжко Иц
мъжко Мц е на 4 градуса от женско Ац (не знам да го броя ли за съвпад и на тези оси), съответно мъжко Иц е на 4 градуса от женско Дц и в съвпад с женската Луна

Според мен има много здрава спойка в тази синастрия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3113 -: Май 12, 2012, 10:49:50 am »
Много, много се надявам отново да си права, Марая... Засега май само аз съм със спойката.  :-[

Забравих да напиша, че моите планети са горния ред, неговите отстрани надолу.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3114 -: Май 12, 2012, 10:50:08 am »
И на мен ми харесва, доколкото разчетох таблицата-имаше нещо по марсовете-да не се стига до конфликти, че не се знае кой-кого

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3115 -: Май 12, 2012, 10:52:29 am »
Да, моят Марс е в квадрат с неговото Слънце, а двата Марса са опозе, макар и широчко доста. Квадратът съм го имала в две връзки, и двете завършиха с раздяла, но пък там не съм имала такива съвпади на осите, всъщност май никога преди не съм имала такова нещо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3116 -: Май 12, 2012, 11:03:07 am »
Да, моят Марс е в квадрат с неговото Слънце, а двата Марса са опозе, макар и широчко доста. Квадратът съм го имала в две връзки, и двете завършиха с раздяла, но пък там не съм имала такива съвпади на осите, всъщност май никога преди не съм имала такова нещо.

Е това не се дава на всеки...,то се заслужава... ;) :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3117 -: Май 12, 2012, 11:15:15 am »
Много мило звучи това, благодаря. До момента изглежда повече като урок... Много предизвикателства поставя пред мен той, много неща трябва да пречупя у себе си, предразсъдъци, разбирания... Дано съм дорасла дотам, че засега ми е свито. Но привличането е просто убийствено, чак болестно.  :-[ Но и аз едва ли съм точно идеята му за "любов и гълъби", та явно изпитанието ще е взаимно.  :-\

« Отговор #3118 -: Май 12, 2012, 01:30:14 pm »
Рония, той има съвпад Венера/Плутон, който е в съвпад със Слънцето ти и квадрат с Луната ти. Плюс аспектите Венера/Марс и Марс/Юпитер, които имате. Адски силно го привличаш, но интензитетът, с който той обича, може да те изкара извът релси. ОК, и ти би трябвало да си способна на страстни чувства с Венера и Плутон в 8-ми дом. В съвпад ли са ти? Казвам го без идея в кои знаци са негови Венера/Плутон и твоя Луна. И аз това виждам - изключително силно физическо привличане.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3119 -: Май 12, 2012, 01:55:17 pm »
Мирабела, това е мъжът от онази карта за първа среща, която ти също погледна преди време, където нямаше тогава развитие, но ето че сега, след години пак гравитираме в опасна близост и не знам... Няма спасение от това. Какво ще става занапред нямам идея, но и годините, и разстоянието явно изчезват и се намираме по всички краища на планетата.

Аз горя, направо се разболявам, то моето е... психо състояние, но аз съм си такава по принцип. Той тогава, преди две години, не можа да скрие привличането, сега изглежда много въздържан, но една дума не сме разменили, само в някакъв психо балон се движим, като животни се наобикаляме. Откровено ненормална работа. Моите Венера и Плутон не са в съвпад, Венерата ми е в Дева, в средата на 8ми дом, а Плутон във Везни в края му. Плутонът ми е в съвпад с Меркурий там. Всъщност неговият Меркурий е върху моята Венера и Луната му не е далеч. Неговите Венера и ПЛутон са в Скорпион, аз съм Скорпионка, те са върху Слънцето ми.  :-[ Луната ми е в Рак, неговата в Дева. Имаме много разменени аспекти и мнгоо знакови съответствия, предполагам че там се целим в чувствителните точки.
« Последна редакция: Май 12, 2012, 02:03:54 pm от Ronia »