Мирабела, това е мъжът от онази карта за първа среща, която ти също погледна преди време, където нямаше тогава развитие, но ето че сега, след години пак гравитираме в опасна близост и не знам... Няма спасение от това. Какво ще става занапред нямам идея, но и годините, и разстоянието явно изчезват и се намираме по всички краища на планетата.
Аз горя, направо се разболявам, то моето е... психо състояние, но аз съм си такава по принцип. Той тогава, преди две години, не можа да скрие привличането, сега изглежда много въздържан, но една дума не сме разменили, само в някакъв психо балон се движим, като животни се наобикаляме. Откровено ненормална работа. Моите Венера и Плутон не са в съвпад, Венерата ми е в Дева, в средата на 8ми дом, а Плутон във Везни в края му. Плутонът ми е в съвпад с Меркурий там. Всъщност неговият Меркурий е върху моята Венера и Луната му не е далеч. Неговите Венера и ПЛутон са в Скорпион, аз съм Скорпионка, те са върху Слънцето ми.

Луната ми е в Рак, неговата в Дева. Имаме много разменени аспекти и мнгоо знакови съответствия, предполагам че там се целим в чувствителните точки.