Като говорим за интересни Синастрии, какво мислите за тази?
Засяга ме пряко- много странни отношения, необясними от моя страна дори. СПоред мен има някакжа кармична връзка, но на мен ми е трудно да тълкувам....Мислите ли, че има тенденции за подновяване на интимни отношения? Каква е връзката изобщо....
Мъжът е вътре.
Не ми се сърди на въпросите, но...
1. Това с "кармичните" работи аз не го разбирам. Слънцето му е в съвпад с твоя ЮЛВ, може би поради тази причина имаш усещането сякаш "винаги" си го познавала. Моделите, според които той се държи, личностите му качества, ти изглеждат познати. Може би това са качествата или поне част от тях, които търсиш в партньорствата си.
2. Как се чувстваше той с теб? Комфортно ли му беше? Защото твои планети "хвърлят" напрегнати аспекти към Луната му.
3. Той има Слънце в съвпад с Нептун и в квадрат с Луна. Прави толкова много обещания, а колко от тях изпълнява? Непостоянен е, не му се връзвай. И още по-лошо - не може да бъде вързан. Не си дава свободата за нищо на света, пък с тази рибешка Луна в 12-ти дом буквално мълчи като риба. Никога не знаеш какво се върти в главата му. При това не е постоянен в чувствата си - влюбва се бързо (Венера в съвпад с Уран), дълбоко (Венера в Скорпион и 8-ми дом), но пак заради Урана може да бъде адски труден за предвиждане. С този управител на АС екзалтиран Марс в 10-ти дом и съвпада Сатурн/Юпитер в 6-ти, предполагам, че насочва цялата си енергия в работа и градене на кариера.